Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי חבר שקנה את הרכב לפני כשנה במימון, וכרגע צריך כסף ולחוץ למכור את הרכב .

מדובר בקופרה פורמנטור 2022 vz 310 כ״ס תוספת צבע מאט.

אני רוצה לקבל פחות או יותר מחיר שאני גם אעזור לו וגם לא אגנוב אותו יותר מידי אבל אני כן רוצה להרוויח גם חוץ מהעזרה כי אין לי עניין ברכב ואני משקיע פה גם בשביל לעזור וגם להרוויח. 

הרכב נמכר באיזורים של 210 -240 ביד 2.

אבל הרכב שלו עם 15 אלף קילומטר, שפשוף קל בגאנט אחד, מכה קלה בדלת אחורית ימנית, ושבר קל בטמבון משנה אחורי(הקטן התחתון) הערכת שמאי שהגיע מחברת ביטוח לשבר האחורי היא 11 אלף, אני חושב כולל ירידת ערך. 

בקיצור אני מקווה שנתתי מספיק פרטים, אבל איך אני יכול לשקלל מחיר שאוכל למכור את הרכב בהקדם ולא אפסיד מכך שאני עוזר לו בוודאות? 

תודה 

פורסם (נערך)

פרסמת פעמיים ואני מגיב פעם שניה

לא מומלץ לעשות עסקים עם חברים.

אם זו עסקה לצורך הצלה של חבר, עדיין בשביל החברות תקבעו שתתקזזו על ההפרש מהמכירה שלך עם מנגנון התאמה שתרגישו שניכם טוב.

כדי שהכל יהיה שקוף ומוסכם מראש.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

לדעתי זאת טעות.

תשאל אותו באיזה מחיר הוא רוצה למכור את הרכב ( בהתאם לתנאי השוק ). תמכור עבורו את הרכב וכל מה שמעל מחיר היעד הוא יעביר אליך.

אישית לא הייתי לוקח כסף מחברים.

פורסם

זה גם רכב יקר ולא יהיה קל למכירה כי בסכומים הללו הרוכשים בד"כ צריכים מימון לצורך הרכישה, וכרגע יש 12 מכוניות למכירה מהדגם הזה שזה ה-מ-ו-ן.

הסיכויים שלך להתקע עם הרכב ולהפסיד את המכנסיים - לא נמוכים.

סליחה שאני משבית שמחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 23 שעות, איסמעיל נסיר כתב:

כן עדיף … 

אז שימכור בעצמו 

אל תכנס לפינה הזו.

אתה גם לא מגובש האם אתה רוצה לסייע לחבר או להרוויח. זה לא הולך ביחד

פורסם

עדיף שתלווה לו סכום כסף שאתה מוכן להפסיד מאשר להיכנס להרפתקה הזו, כי אם תרוויח החבר כנראה ירגיש שניצלת אותו ואם תפסיד - ההיפך.

בכל מקרה, עסקות עדיף לא לעשות לא עם משפחה ולא עם חברים, זה מתכון דיי בטוח לפגיעה ביחסים. 

• תוכן חדש...