Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

למדתי רבות מלקרוא בפורום כל הכבוד לעוזרים ולכותבים אני ממש מעריך אתכם.

רציתי להתייעץ לגבי קניית רכב 7 מקומות

החלטתי ללכת על מאזדה 5 שנתונים 12-16

מצאתי רכב מאזדה 5 2013 עשיתי את כל הבדיקות הרגילות לפני בדיקה והכול היה נראה לי תקין.

אבל בבדיקה נמצאו כמה ליקויים

א. בלוק מנוע =רעש יתר, נקישות יתר, מערכת שמן= שמן לא תקין בדוק תצרוכת שמן בנסיעה/משקעים בוצה לכלוך (הבוחן המליץ על פלאש)

ב. לתקן ציריות

ג. תיבת הילוכים אוטומטית = נזילת שמן

לפי מה שהוא הסביר לי זה מהצריות והמחזיר שמן

אני יצרף תמונה של הבדיקה

וראיתי לדעת אם כדאי לקנות את הרכב וכמה לדעתכם יעלה ישור קו לא במורשה

וגם אם יש מדיד שמן גיר במאזדה 5 כי לא מצאתי אותו

תודה רבה לכל העוזרים

20230719_191303.jpg

20230719_191507.jpg

20230719_191519.jpg

20230719_191522.jpg

פורסם

עדכון.

הי בסוף לקחתי את הרכב למוסך לפני הקנייה

ואכן היה נראה רטיבות קלה על הצירייה בשתי הצדדים של הגיר ( כנראה בעיה במחזרי שמן)

המוסכניק אמר שעדיף לא לגעת בזה כי לא נראה שזה דלף יותר מזה על החלקים מסביב (מה דעתכם)

וקניתי את הרכב

פורסם

סע לשלום, בדיקה סבירה.

בודאי תבדוק "שמן" גיר. יש מדיד, רק שזה קצת טריקי כי המדידה תלויה בטמ' הנוזל (20 מעלות מינימום לבדיקה, 65 מקסימום וזה הכי קל כי לאחר נסיעה). 

אם אני זוכר נכון, ממלאים מאותו מקום שבודקים אבל יתקן אותי מי שיש לו את הרכב, עבר זמן. 

חוסר בנוזל או נוזל מדורדר יביאו לכך שילך לך הגיר אז אל תזניח את זה. 

לגבי הנזילה אם היא תתגבר, השאלה אם התיקון יהיה בקדנציה שלך או הבאה,.

ה-5 אחלה רכב לדעתי כמו לפיקאסו יש לו את התכונה הזו שהבפנים גדול יותר מהבחוץ והוא נוח לניהוג כמו איזו סופר מיני. תתחדש!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...