Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

אז לאחר הרבה שנים על איביזה 1.4 ידנית, ועוד מס שנים על קורולה 1.6 ידנית, נראה לי הגיע הזמן להתקדם.

כעת , אני מחפש גיפון איכותי, מעט גבוה, עם מעט כוח, שיספיק לי, לטיולים בסופ"שים במשמרות טבע קק"ל, ומדי פעם לים.

אני תמיד עם ציוד בבגאג', כיסאות, מחצלות, קומפרסור, ועוד.

תקציב עד 70K שח. 

מתלבט בין GLK 2013-15, Q3 2013-15 אולי XC60, או בכלל ראב4 מאותן השנים.

הייתי מעדיף רכב יוקרתי על טויוטה, אך מפחידה אותי האמינות של הגרמניות.

במה לדעתכם כדאי לי להתרכז, ואיזה מנועים\גירים לחפש \להימנע.

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

ב 70 אלף₪ לטיולים הייתי קונה סובארו פורסטר במצב הכי שמור שניתן.

לא רכבי יוקרה ( תחזוקה שותפת  יקרה, תיקונים יקרים מאוד אין יכולת שטח ) ולא טויוטה  ראב 4 ( אין יכולת שטח ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

ב 70 אלף₪ לטיולים הייתי קונה סובארו פורסטר במצב הכי שמור שניתן.

לא רכבי יוקרה ( תחזוקה שותפת  יקרה, תיקונים יקרים מאוד אין יכולת שטח ) ולא טויוטה  ראב 4 ( אין יכולת שטח ).

תודה וולאד, ראיתי שיש שני מנועים, הרגיל האטמוספרי ואחד די נדיר טורבו. האם כדאי לי לחפש את הטורבו בגלל הכוח?

לפני שעה, מירור כתב:

פורד אקספלורר עד 2011 שלדת סולם וביצועי שטח מצויינים 

לא חושב שצריך שלדת סולם לכבישי כרכר נכון? ואגב 2011 זה נחשב למעט מיושן ומתכון להרבה בעיות.. תודה :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בתקציב הזה תוכל למצוא פורסטר 2014 מנוע 2.0 עם 150 כ"ס במצב נורמלי.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...