Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני כבר לא עובד בשטח כמה שנים, אבל מדי פעם מתבקש לעשות 'מילואים' בצוות הקודם שלי ולהוביל התקנות של ציוד תעשייתי במפעלים, שיכולות לקחת בין שבועיים לשלושה חודשים. בסוף השנה שעברה התקנו מכונה ראשונה מסוגה בירושלים, והשמועות אודותיה גררו הזמנה נוספת, הפעם במעלה אדומים.

מבחינתי מעלה אדומים תמיד היה סתם עוד ישוב קצת מרוחק, אבל הקולגות שלנו בארץ טוענים שזו תקופה לא טובה כ"כ לבקר שם, ושבגדול מדובר בסוג של התנחלות רק בלי מחסום רשמי. אשמח לשמוע מאנשים שמכירים קצת את האזור מה קורה שם בימים אלו בהיבט הבטחוני, עד כמה מורגש הניתוק/ריחוק מירושלים, והאם הייתם לוקחים לשם בראש שקט צוות של טכנאים מחו"ל (מה שמצריך לוגיסטיקה של בתי מלון, מסעדות וכו').

מודה לכם מראש.

• אהבתי 1
פורסם

מעלה אדומים לא מרוחקת או מנותקת...

שים את הצוות איפה שהייתם פעם שעברה (מבשרת?), אתם בין כה נוסעים נגד התנועה, ככה שפקקים עומסי בוקר לא ישפיעו.

אם זה מפעל הרבה יותר סביר שהוא נמצא במישור אדומים ולא במעלה אדומים (לא שזה ממש משנה).

תבלו (בערבים בירושלים)

• אהבתי 3

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

אני אהיה הבנאדם המבאס, המקום כמו כל מקום בארץ, מסוכן במידה מסוימת. 

המצב על התפר, מה שקרה בעזה, נשאר בעזה(הג'יאהד האיסלאמי). אם יקרה משהו באותו סדר גודל ביהודה ושומרון, סביר להניח שתהיה השפעה על כל האזור שמה.

תזכור - 3 מדינות ל2 עמים. ישראל, עזה (חמאס), יהודה ושומרון (פת"ח). כל עוד הראיס לא ימות או יהיה על ערש דווי, אני די בטוח שיהיה בסדר.

כמו כן, ליתר ביטחון הייתי דואג לתוכנית גיבוי במידה ותהיה התחממות בשטח (פיגועים וכו').

יש תאריך הגעה עם הצוות?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תחילת-אמצע יולי. עוד לא הספקנו לבדוק עם החבר'ה מחו"ל, אבל בינתיים הקולגות הישראלים (שיתנו תמיכה בהמשך) מתחלקים חצי חצי בין אלו שמוכנים להצטרף ואלו שלא. לי אישית אין בעיה, סתם סיקרן אותי על מה המהומה.

יש לי תיאוריה שכל אלו שמסרבים לקחו רכב חשמלי מהחברה ומפחדים שהוא לא ישרוד את העליות שם. צריך לשאול את קצין הרכב אם אני צודק.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, Derish כתב:

תחילת-אמצע יולי.

תקפיץ את השרשור כמה ימים לפני ואבדוק לך. חודש קדימה בשכונה שלנו זה הרבה זמן..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נמצא שם כל שבועיים לפחות. צריך לעבור מחסום אחד, כן. לפעמים נוצר שם פקק, בדרך כלל לא.

לא חושב שיש שם יותר פיגועים מאשר בגוש דן בתקופות בהן הסכסוך מתחמם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

יש לי תיאוריה שכל אלו שמסרבים לקחו רכב חשמלי מהחברה ומפחדים שהוא לא ישרוד את העליות שם. .

וואי, איזו הגזמה.

מרחק נסיעה של 7 דקות מירושלים. מה הם שכרו? קורקינטים? הישראלים שלא רוצים, מפחדים מהפקקים וכמו ישראלים טובים שמחים להתחמק ממטלות כשאפשר.

מעלה אדומים זה יישוב בטוח מאוד, עם כבישים בטוחים מאוד. אישית לא אוהב את המקום בגלל האוכלוסיה בו, אבל מכיר שם הרבה אנשים ויוצא לי לבקר שם לפחות פעם בשבוע.

אין שום הבדל בין מעלה אדומים לגבעת זאב או מבשרת או כל 'שכונה' מחוץ לירושלים. 

כפי שכתבו כבר- סביר שהתקנת מכונות במפעלים זה במישור אדומים ולא במעלה אדומים. סכ"ה איזור תעשייה.

נכון- זה לא כפר שמריהו ולא הרצליה. אבל במדדים של הארץ זה מקום בטוח.

יש באלמוג בית הארחה. קיבוץ חם עם בריכה. אם אנשים לא יימסו לך שם מהחום עדיף שתתאכסנו שם ותסעו משם למישור אדומים (10 דקות נסיעה), בלי פקקים ובלי להכנס ולצאת מירושלים. 

פסטורליות של מדבר מעורבת במציאות של המזרח התיכון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כנראה שנתקלת ב"תושבי המרכז" שמבחינתם כל מה שמחוץ לגוש דן זה שאריות נשורת גרעינית.

ספציפית לגבי מעלה אדומים - מאוד בטוח,

גם כשאתה מרחיב וכולל את השטח המתפרס עד מישור אדומים. לא התנחלות ולא כלום, עיר ענקית.

במישור אדומים - בדומה לכל מרכזי התעשייה בשטחי ארץ ישראל השלמה - דו קיום בלי גדרות. תכל'ס דו קיום יומיומי מתנהל בעצם רק מעבר לקו הירוק, עד היום יש שכונות שלמות בתל אביב שאין בהן אפילו ערבי בודד.

עריכה: מבחינת תחבורה יש את הפקק הרגיל במחסום ופקק נוסף בכניסה הצפונית לירושלים (אתה מוזמן לקפה). מבחינה תיירותית ים המלח קרוב בצורה מצחיקה, אם תרצה לאוורר קצת את החבר'ה בעין פשחה / עין גדי / עין פרת / ואדי קלט.

עריכה אחרונה:

יהיה חם. מאוד. ההבדל ביחס לירושלים קיצוני. מדבר על מלא.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

אני אהיה הבנאדם המבאס, המקום כמו כל מקום בארץ, מסוכן במידה מסוימת. 

המצב על התפר, מה שקרה בעזה, נשאר בעזה(הג'יאהד האיסלאמי). אם יקרה משהו באותו סדר גודל ביהודה ושומרון, סביר להניח שתהיה השפעה על כל האזור שמה.

תזכור - 3 מדינות ל2 עמים. ישראל, עזה (חמאס), יהודה ושומרון (פת"ח). כל עוד הראיס לא ימות או יהיה על ערש דווי, אני די בטוח שיהיה בסדר.

כמו כן, ליתר ביטחון הייתי דואג לתוכנית גיבוי במידה ותהיה התחממות בשטח (פיגועים וכו').

יש תאריך הגעה עם הצוות?

מה זה ערימת השטויות הזו?

תגיד לו שלא יגיע לארץ וזהו,מה מעלה אדומים רלוונטית?

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

בטוח במעלה אדומים 1 - https://news.walla.co.il/item/3560854

בטוח במעלה אדומים 2 - https://www.ynet.co.il/news/article/r1htct6mj

לפני 20 דקות, Potato כתב:

תגיד לו שלא יגיע לארץ וזהו,מה מעלה אדומים רלוונטית?

לכל אחד יש בחירה, אני רק נותן את המידע שיש לי.

לגבי מעלה אדומים -> תקרא שורה ראשונה בהודעה של דריש או את הכותרת של השרשור

בשביל הנוחות

לפני 6 שעות, Derish כתב:

אני כבר לא עובד בשטח כמה שנים, אבל מדי פעם מתבקש לעשות 'מילואים' בצוות הקודם שלי ולהוביל התקנות של ציוד תעשייתי במפעלים, שיכולות לקחת בין שבועיים לשלושה חודשים. בסוף השנה שעברה התקנו מכונה ראשונה מסוגה בירושלים, והשמועות אודותיה גררו הזמנה נוספת, הפעם במעלה אדומים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בתל אביב ורמת גן היו פיגועים ונרצחו אנשים. מעלה אדומים זו אכן התנחלות, אבל זה לא איזה חור תחת שחיים בו 2.5 משפחות.  האבטחה שם רצינית ויש סיור שעושה סיבובים מסביב ובתוך הישוב כל הזמן. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תשמע, לוויכוח בין תושבי הסביבה לבין מובטלי האינטרנט אין תוחלת... מידע עלק.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 4

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...