Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה צפוייה לרכב בן 15.

הוא לא עבר תאונה.

צריך לתקן נזילה, להחליף את כל הצמיגים, תושבת מנוע, כנראה חלק ממתלה קדמי ( רשום לא ברור מה דחוף מצריך החלפה ), ליטוש פנסים, כיוון פרונט.

בקיצור, יישור קו לא זול.

לא אוהב שיש חוסר שמן במנוע, היה ממש חסר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

בכל מקרה קניתי את הרכב ב5000 מהמחיר ההתחלתי עקב הליקויים כך שאוכל לתקן אותם 

לפני 4 דקות, vladclar כתב:

בדיקה צפוייה לרכב בן 15.

הוא לא עבר תאונה.

צריך לתקן נזילה, להחליף את כל הצמיגים, תושבת מנוע, כנראה חלק ממתלה קדמי ( רשום לא ברור מה דחוף מצריך החלפה ), ליטוש פנסים, כיוון פרונט.

בקיצור, יישור קו לא זול.

לא אוהב שיש חוסר שמן במנוע, היה ממש חסר?

לא יצא לי לבדוק 

השאלה שלי אם הוא תקין מבחינת מנוע גיר שילדה לנסיעה כי על הליקויים הפשוטים אני הורדתי אותו במחיר פשוט דברים כמו רעש במערכת שסתומים או פירוק גלגלים לבדיקה היו דברים לא ברורים לי

עריכה אחרונה על ידי אבי.קס
פורסם

נראית בדיקה סבירה בהנחה ולא היה מחסור רציני בשמן, כנראה שיהיה צריך לעשות יישור קו לשאר הדברים.
"רעש במערכת שסתומים" ו"נקישות בשילוב הילוכים" זה כסת"ח של מכוני בדיקה, ואין לכך משמעות אמיתית מעבר להתנערות שלהם מאחריות.

לגבי הנקישות בהגה כדאי קודם לבדוק את עמוד ההגה (steering column, במוסכים קוראים לזה "קופלונג") שידוע בנקישות בדגם הזה לפני שרצים להחליף מסרק הגה סתם.

תושבת מנוע הייתי ממליץ להחליף למקורית, התחליפיות לא מחזיקות הרבה ממה שהבנתי.

פורסם

אלה כסת"חים של מכון הבדיקות. מה שחשוב לבדוק, זה שהמנוע לא נפגע ממחסור בשמן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 54 דקות, nadavd4 כתב:

נראית בדיקה סבירה בהנחה ולא היה מחסור רציני בשמן, כנראה שיהיה צריך לעשות יישור קו לשאר הדברים.
"רעש במערכת שסתומים" ו"נקישות בשילוב הילוכים" זה כסת"ח של מכוני בדיקה, ואין לכך משמעות אמיתית מעבר להתנערות שלהם מאחריות.

לגבי הנקישות בהגה כדאי קודם לבדוק את עמוד ההגה (steering column, במוסכים קוראים לזה "קופלונג") שידוע בנקישות בדגם הזה לפני שרצים להחליף מסרק הגה סתם.

תושבת מנוע הייתי ממליץ להחליף למקורית, התחליפיות לא מחזיקות הרבה ממה שהבנתי.

לא הבנתי אח לא רשום בטופס נקישות בהגה

פורסם
לפני 1 דקה, אבי.קס כתב:

לא הבנתי אח לא רשום בטופס נקישות בהגה

הכוונה ל"חופש בתיבת הגה" - גם במאזדה שלנו היה סעיף כזה בבדיקה, החלפה של הקופלונג פתרה את הבעיה.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

אלה כסת"חים של מכון הבדיקות. מה שחשוב לבדוק, זה שהמנוע לא נפגע ממחסור בשמן.

כנראה שלא נפגע לפי הבדיקה נראה שבסדר אבל אמלא אותו תודה

פורסם

הבדיקה יחסית טובה, כפי שולאד אמר צריך השקעה קטנה כדי לסדר כמה דברים בדגש על הנזילות ומילוי שמן , התושבות , והדברים הבטיחותיים האחרים . אם הורדת במחיר מספיק אז זה נראה כמו קנייה אפשרית טובה.

פורסם
לפני 4 שעות, nissan1211 כתב:

הבדיקה יחסית טובה, כפי שולאד אמר צריך השקעה קטנה כדי לסדר כמה דברים בדגש על הנזילות ומילוי שמן , התושבות , והדברים הבטיחותיים האחרים . אם הורדת במחיר מספיק אז זה נראה כמו קנייה אפשרית טובה.

הבנתי תודה

• תוכן חדש...