Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת סולרית - השבתה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אני ממליץ להזמין בעל מקצוע נוסף שיבדוק את המערכת הקיימת ויתן הערכת מחיר נוספות לתיקון ולתחזוקה.

בבניין שאני גר בו יש מערכת כזאת שהיעילות שלה הייתה מאוד נמוכה. הוועד הזמין בעל מקצוע. בדק, אמר הקולטים גמורים. נתן הצעה להחלפת כל הקולטים 15 או 20 אלף ש"ח. 

הזמנו מישהו אחר לחוות דעת שניה - בדק, אמר הקולטים אומנם לא חדשים אבל תקינים לגמרי. החליף פילטר, עשה ניקוז אוויר - המערכת עובדת מצויין ללא תקלות כבר איזה 4-5 שנים. 

פורסם
לפני 13 דקות, ד ו ד כתב:

@Buki כמה מוזר ואפילו מצער האופן בו התקבלה ההחלטה ההזויה לעבור לגז. קשה להבין את אלה שנראים "אנשים חושבים" מקבלים החלטות מבלי להבין בכלל או לשאול שאלות, על מה שהצביעו.  בינתיים מנסה להסביר לוועד עם כפית, מקווה  שיבינו ויצאו בהודעה על ביטול מעשית הגז.

שוב, תדרוש לעשות אספת דיירים, שם תבקשו הצעת מחיר מסודרת ומה הבעיה. למה רוצים לבטל?, האם בכלל כולם מסכימים לעבור לגז, האם בגלל ביטול מערכת סולרית, גם התשלום לועד הבית ירד?

אם יש הוצע גדולה, ואין מספיק כסף לועד, עטשים גביה חד פעמית ומתקנים.

לפני חודש החלפנו כבל של כחת המעליות, כבל ראשי. עלה 20 אלף, אף אחד לא חשב להשבית מעלית, ולהגיד לאנשים להשתמש מעכשיו במדרגות.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 3 שעות, Michaelr כתב:

נשמע לי הזוי לגמרי שבבניין בן 13 נדרשים תיקונים בעשרות אלפי שקלים שמצדיקים מעבר לגז של כל הדירות והשבתת המערכת. כמה דירות יש בבניין?

תדרוש מהוועד דוח בדיקה של המערכת הסולרית כולל הצעת מחיר לתיקון, אם הוא לא יספק את זה אז:

א.כמו שכתבתי לפנות לייעוץ לאגודה לתרבות הדיור

ב.להזמין בדיקה מטעם הדיירים שמתנגדים לזה

אתה מכיר ת'אנשים האלו שקונים רכב חדש, אחרי 3 שנים פתאום הלך המצבר וצריך לעשות ברקסים, הם מוכרים את האוטו וקונים חדש כי "התחילו תיקונים" ?

אולי הוועד שלהם כזה.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אני גר בבניין בן 6, אשת הועד שנבחרה לא משתפת את הדיירים בשום דו"ח כבר שנתיים ונראה שמתוך 26 דירות רק לי אכפת רק שמאחד קל לה להתעלם. 

מחכה לראות לאן זה יתפתח. 

אנשים קונים דירות במיליונים ושוכחים שצריך לדאוג גם לבניין ולא רק למה שיש בתוך הדירה. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match

פורסם

בגלל זה איך שנכנסתי לבניין נכמסתי לוועד.

ויש לנו ועד חזק, שדואג, ופועל לפי כל החוקים.

דאגה לבניין ולסובב אותו, השטחים הציבוריים, לא מבין איך אפשר לחיות בבנין ולהיות עדיש לזה.

מזל שאני לא גר ברב קומות.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

@rev-Match אשת הוועד הזו עבריינית. הועד חייב לפרסם דו"ח שנתי.

כאשר גרתי ברב קומות היה נתלה על לוח המודעות דו"ח לפחות פעם, ולעתים פעמיים בשנה. מפורט לרמת האגורה. והועד הזה החזיק רזרבה של 100,000 ש"ח. כמובן שהיתה אסיפת דיירים שנתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ברור שהיא עבריינית אבל, כולם רדומים כל עוד אין קרייסיס.

זה לא מזיז לאף אחד ויש כמה שגם נהנים מהמצב למשל, שכן אחד שסוגר לה בעיות חשמל( בניין חדש, נורה פה נורה שם) במחירון שוק ואולי יותר ומתקזז איתה בתשלום החודשי. 

במדינה מלאה שחיטות זה מגיע גם לוועד. 

אבל לא נגנוב את השרשור. 

פות"ש קיבלת פה המלצות טובות אני רק אחזק אותך ואאחל לך בהצלחה כי אתה הולך לקבל את תואר הנודניק של הבניין בתקופה הקרובה. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match

פורסם (נערך)

מקווה שהפעם אצליח, אין ספק שהשרשור תרם לי ובוודאי לעוד רבים המון ידע בנושא. אני מרגיש שקבלתי עצות טובות ומועילות כדי להצליח במשימה שלקחתי על עצמי.

שוב תודות לכולם, נתראה בפרקים הבאים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

בבנין שאני גר כרגע בשכירות יש מערכת כזו, כיף חיים ב 320 ימים בשנה בהם יש שמש. כשהמערכת התקלקלה לשבועיים זה היה ממש מבאס. שווה לתקן בכל מחיר - לא מוותרים על אנרגיה מהשמש.

אשמח אם מישהו יסביר איך זה עובד? האם יש לכל דייר מכסה מסוימת עד שנגמרים המים?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 14 שעות, sperial כתב:

אשת הוועד הזו עבריינית. הועד חייב לפרסם דו"ח שנתי.

מה עבריינית? היא מקבלת כסף על תחזוקת הביניין שהיא חייבת לך משהוא?

אנשים עושים עבודה עבור הביניין בחינם, אתה רוצה שזה יתנהל בצורה שקופה יותר אז תיקח ממנה את הועד, אני מבטיח לך שהיא לא תגיד לא.

הייתי ועד בית במשך עשור שלם בביניין משנות ה 70 עם 21 דירות וזה סיוט לתחזק את זה, כל תקופה לך תירדוף אחרי אנשים לשלם ועד, כל חודש יש בעיות ואתה צריך למצוא בעלי מקצוע, לדאוג שיתוקן לשלם להם לנהל חשבוניות לנהל את הכסף של הביניין לדאוג לכסף כדי לשפץ מעלית/לובי וכו.. אחת לעשור וכל זה על חשבון הזמן שלך בחינם.

תוסיף לזה שפיתאום אתה גם אחראי לנהל ריבים בין שכנים ובעיות בשכונה, ממש כיף.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

זה שאתה מתנדב לא פוטר אותך מחובות. ומתברר שטעיתי - את הדו״ח הכספי יש לפרסם מדי 6 חודשים ולהציג באסיפה השנתית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...