Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

אני בעל מאזדה 3 שנת 2016, 83 אלף ק״מ. 

מטופל לפי הספר, פילטרים שמנים ופלאגים אני מחליף בעצמי. 

בזמן האחרון אני שומע קצת רעשים (לא משהו נוראי) ממתלה קדמי, בעיקר כשעולים על באמפר. כנראה שיש חלקים בלויים שכבר צריך להחליף אבל אני לא יודע אילו. 

הייתי במוסך בעיר שאני גר בה, המוסכניק עשה סיבוב על האוטו, אחר כך הרים על הליפט אבל לא ראה משהו חריג. 

אפשר לקבל המלצה למוסך מומחה שיודע לאתר תקלות כאלו בצורה מקצועית ואמינה?

אזור רחובות או קריות בצפון גם אפשר. 

פורסם

הרכב נקנה לפני כשנתיים וחצי.

בבדיקת הרכב לפני הקנייה היה כתוב שהתותבים למשולשים פגומים, כלומר שכנראה אף פעם לא הוחלפו משולשים. 

עכשיו, כשלקחתי את הרכב למוסך, ביקשתי שיבדקו את המשולשים, ואמרו לי שהם לא רואים משהו חריג. 

לכן אני מחפש אם מישהו מכיר מוסך מקצועי שיתן חוות דעת טובה יותר. 

פורסם

גם ב 3 אצלי יש רעשים עדינים.. שנת 2015 שנעסה 45 אלף ק"מ בסך הכל. בבדיקה על הליפט לא מצאו חופש או משהו מיוחד. 

משולשים קדמיים נחשבים למחלה ברכבי מאזדה 3, 6, ו CX5.

אל תחליף אם לא ממש מפריע.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אם זה נקישות בבמפרים אולי זה מוט מקשר למייצב, חלק שגם מאוד זול ופשוט מאוד להחליף.

אתה יכול לבדוק לבד בבית אם יש איתו בעיה בזה שתתפוס אותו ותשקשק אותו לראות האם אתה מרגיש חופש או שהוא סולידי.

הוספתי תמונה שתראה איך הוא נראה כדי לזהות אותו.

Hyundai-Getz-548301C000-548401C000-Link-assy-fr-stabilizer-LH-RH-3-1-576x1024.jpg

• תוכן חדש...