Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טיוטה פריוס 2008 באמצע נסיעה נדלקה לי נורת האנד ברקס והיה צפצוף רציף עצרתי בצד ודוממתי מנוע אחרי כמה דקות התנעתי ולא היה כלום 

מה זה אומר ?

פורסם (נערך)

האם הארוע היה ספונטני או בעת לחיצה על הבלמים?

את ספר הרכב פתחת? צריכה להיות בו התיחסות לכל התראה וכיצד להגיב לה. בדרך כלל נורית אדומה מצריכה הדממת הרכב והמנעות מהמשך נסיעה (בניגוד לצהובה, שאם נדלקת מצריכה פניה למוסך אבל לא בגרירה).

התראה של מערכת קריטית כמו בלמים מחייבת התיחסות רצינית, ואם אינך יודע לבדוק תתיחס לחומרה וגרור את הרכב למוסך. 

בדיקת מפלס נוזל בלמים היא בדיקה פשוטה מאוד, מצריכה פתיחת מכסה מנוע ומבט על מיכל פלסטיק שקוף (לפעמים הוא מלוכלך או דהוי ואז צריך להאיר אותו מאחור עם פנס, וזה נמצא כיום בכל כיס). אבל הפריוס רכב היברידי, כך שיתכן שהבעיה היא בבלימה הרגנרטיבית. לא לשחק עם זה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, שמוליל כתב:

אני לא יודע לבדוק 
השאלה היא האם זה מסוכן לנסוע ככה 

כי תכלס הנורה כבר לא דולקת יומיים

לגשת למוסך ולבדוק.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...