Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות העלאתי פוסט דומה, אבל מאז השתנו כמה דברים. כמו אז מחפש רכב חדש עד 130 אלף שישאר אצלי בין 3-5 שנים.

מעדיף סופר מיני אבל פתוח גם לגיפון/משפחתי אולם זה נראה שהתקציב שלי נמוך מדי בשביל זה.

נסועה של כ-18 אלף ק"מ בשנה כאשר 30-40% מהם בפקקים. נוסע בעיקר בכבישים מהירים/בינעירוניים.

חשוב לי בקרת שיוט אדפטיבית תומכת עצירה מוחלטת(פקקים וזה). צריכת דלק. בטיחות ואמינות.

אין אפשרות לרכב חשמלי/פלאג-אין. בגאז' ומרחב מאחור לא כל משנה לי, כל עוד יש מקום ל2 שקיות מלאות כשעושים קניות+תיק חדר כושר זה מספיק.

לא ממהר לרכוש רכב ב4-6 החודשים הקרובים אז פתוח לרכבים עם זמן המתנה ארוך.

עשיתי מספר נסיעות מבחן, I20 הכיסא היה ממש לא נוח. פורד פומה הנסיעה הרגישה מעוותת והמרחב בתוך הרכב הרגיש כמו רכב מיני, בנוסף יש חשש לגבי מכירה של הרכב בעתיד בגלל הסטיגמה שנוצרה לרכב. נסעתי על יאריס של המשפחה היה בסדר סה"כ, לא וואו אבל יקר למה שמקבלים עם הרכב וללא צפי על קבלת רכבים. פג'ו 208 הרגיש ממש אחלה אבל היה לי בעיה עם ההגה שמסתיר לי את הלוח מכוונים גם אחרי שניסיתי לשחק עם הישיבה. איביזה יצא מהפרק אחרי שסוכן מכירות אמר שהרכב מגיע ריק ממרבית האבזור שלו(חוסר בחיישנים). ניסיתי לעשות נסיעות מבחן על פולו ופאביה אבל צמפיון אומרים שהם יתחילו לעשות נסיעות מבחן עליהם שוב רק בסוף פברואר/תחילת מרץ, בנוסף לא בטוח עד כמה כדי עם הגיר של DSG והפקקים בארץ.

כרגע חושב על הונדה גאז היברידית אחרי נסיעת מבחן  לא רעה. אבל פתוח להצעות נוספות.

תודה.

פורסם

תחשוב על מאזדה CX-3. הוא פחות מרווח ופרקטי מהג'אז, אבל אמרת שזה פחות קריטי, והוא יהיה פחות חסכוני ממנה. לזכותו עיצוב יפייפה, תא נוסעים נעים, רמת אבזור טובה מרמת גימור אורבן ומעלה, התנהגות כביש מהנה ורמת אמינות טובה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

סיאט ארונה ברמת גימור FR גם תיכנד לך בתקציב.

רק לשים לב שלאחרונה יש כמה חוסרים באבזור (מראות מתקפלות, ניטור שטח מת) בגלל בעיית השבבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 17 שעות, Mike808 כתב:

תחשוב על מאזדה CX-3. הוא פחות מרווח ופרקטי מהג'אז, אבל אמרת שזה פחות קריטי, והוא יהיה פחות חסכוני ממנה. לזכותו עיצוב יפייפה, תא נוסעים נעים, רמת אבזור טובה מרמת גימור אורבן ומעלה, התנהגות כביש מהנה ורמת אמינות טובה.

אברר לגבי הCX-3, מה שכן הצריכת דלק שלו לא איזה 1/10?

לפני 8 שעות, itsik170 כתב:

סיאט ארונה ברמת גימור FR גם תיכנד לך בתקציב.

רק לשים לב שלאחרונה יש כמה חוסרים באבזור (מראות מתקפלות, ניטור שטח מת) בגלל בעיית השבבים.

בדקתי את הארונה באותו זמן שבדקתי את איביזה, לשתיהן אותן חוסרים באבזור, מה שמוציא אותן מהפרק.

לגבי הפאביה ופולו, יש טעם לברר לגביהן כאשר כמעט מחצית מהנסיעה שלי תהיה בפקקים?

פורסם

פחות הייתי ממליץ על גיר רובוטי בכזה מקרה.

בדקת אופל קורסה? מנוע וגיר דומים ל208, אך ההגה לא מסתיר.

שים לב שרצועת הטיימינג במונעים הללו דורשת אחזקה קדפנית, היא יכולה להתפורר ובמקרים מסוימים לגרום לנזק כמו צריכת שמן.

לכן וש המלצה על החלפת שמן כול 10 אלף, והצלפת טיימינג כול 4 שנים או 60 אלף.

מעבר לזה הקורסה זריזה, סלון נעים, גיר 8 הילוכים יפני שמגלה אמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מזמן ביליתי סופש עם מזאדה 2, יותר נסיעות בין עירוניות אבל ללא הרבה רחמים, מדדתי צריכת דלק של 13.8 ק"מ לליטר. אני מאמין שה-CX3 יהיה פחות חסכוני, בוודאי בפקקים, אבל אני מאמין שהוא יהיה חסכוני יותר מ-10 ק"מ לליטר.

פורסם (נערך)

לחבר שלי כבר חצי שנה CX3 חדשה, מנוע 1.5.

הוא נוסע 90% בגוש דן וצריכת דלק אצלו 1:12, משמעותית טובה יותר ממה שהיה ביונדאי I25 מנוע 1.6 ( מה שהיה לפני כן ). אבל הוא נוהג ממש לאט.

מאזדה יופי של רכב למי שלא צריך בגאז' לעגלות ומקום לרגליים לאנשים גבוהים היושבים מאחורה.

הרכב משמעותית עדיף על מאזדה 2 עליו הוא מתבסס.

איכות החומרים בפנים ברמה טובה, הרכב שקט ונוח יותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...