Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצאתי בספטמבר, מיד לקחתי. למרות שאני בכלל גר במרכז. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

מצאתי בספטמבר, מיד לקחתי. למרות שאני בכלל גר במרכז. 

תמתין לחודש מאי. בחודש מאי אמור להפתח מרכז לדרכונים באיזור המרכז אשר יעסוק אך ורק

בהנפקת דרכונים ביומטרים.

אתה יכול להזמין תור נוסף עם מספר זהות של קרוב משפחה מדרגה ראשונה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם

אין פרטים נוספים כי כרגע זה "רעיון שנזרק לחלל האויר"
אם היה מקום... היו כבר מספרים לנו
ולא מספיק מקום, צריך גם עובדים, צריך גם עוד מכונות שמדפיסות דרכונים (כי עדיין צריך למתין 6 שבועות עד להדפסה)
בקיצור, עוד אחד מהשקרים שמאכילים אותנו.

כשמנכ"ל משרד הפנים אמר שהוא עוסק ימים כלילות בפיתרון, אז זה הפתרון שלו?

זורק לאוויר פיתרון חינם, בלי לקפח את שנתו של המנכ"ל

דרכון זמני, ל 5 שנים, במחיר "התנצלות של המדינה על השרות פח שהיא מעניקה לאזרחים"
הדפסה מהירה, עניין של שעות/דקות. תנו לאנשים לעשות כרגע דרכונים ישנים ולא לשנתיים (למה שנתיים) ב 3 לשכות יעודיות בלי תור
זורקים לתיבה ובאים לאסוף למחרת או נשלח בדואר רשום ב 100 ש"ח לדרכון (פ'סדר... אני יודע שהורידו את המס על השתיה הממותקת והפיקדון על הבקבוקים והמדינה צריכה עוד ערוצים לסחוט אותנו על 1200 סל"ד)
אנשים יראו דרכון זול ומהיר, יעשו
זה יוריד את התורים והבלאגן לבינתיים ויתן למשרד הפנים 5 שנים להתכונן להחלפה של כל הדרכונים כמו שצריך.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

אין פרטים נוספים כי כרגע זה "רעיון שנזרק לחלל האויר"
אם היה מקום... היו כבר מספרים לנו
ולא מספיק מקום, צריך גם עובדים, צריך גם עוד מכונות שמדפיסות דרכונים (כי עדיין צריך למתין 6 שבועות עד להדפסה)
בקיצור, עוד אחד מהשקרים שמאכילים אותנו.

ממש לא שקר אלא אמת לאמיתה שבחודש מאי יפתח מרכז לדרכונים.

אתה לא יודע דבר או חצי דבר ממה שקורה  באמת לכן אתה כותב דברים מחוסר ידיעה מוחלט וניזון אך ורק ממידע שיקרי.

פורסם
לפני 42 דקות, avngas כתב:

יש כתבה על כך שבוט של מהנדס ישראלי שהוזכר כאן קודם חזר לפעול כתוסף לכרום.

https://aviationews.co.il/2023/04/20/התוסף-החדש-לכרום-שייקבע-עבורכם-תור-לחי/

עובד. קבעתי לעצמי בכפ"ס בתחילת יולי ולאשתי בנתניה בסוף מאי. 

הם כל יום משקיעים מאמצים לחסום אותו. הוא עוקף אותם בלילה ולמחרת זה שוב עובד. ככה כמו חתול ועכבר. 

אם היו משקיעים רבע מהזמן למצוא פתרון לפרצות שלהם הכל כבר היה נפתר, אבל איך סבא שלי היה אומר: "אתה לא יכול לשים את הראש של עצמך על כתפיים של אחרים". 

בקיצור נמשיך לסבול ממערכת ציבורית לא יעילה ולחפש פתרונות עוקפים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 39 דקות, מרק10 כתב:

ממש לא שקר אלא אמת לאמיתה שבחודש מאי יפתח מרכז לדרכונים.

אתה לא יודע דבר או חצי דבר ממה שקורה  באמת לכן אתה כותב דברים מחוסר ידיעה מוחלט וניזון אך ורק ממידע שיקרי.

איך אמר המת לעיוור? נחיה ונראה

• מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 30 דקות, סולל הדרך כתב:

איך אמר המת לעיוור? נחיה ונראה

תהייה בטוח שבחודש מאי אני אקפיץ את ההודעה שלך.

פורסם

יש בארץ הייטק פירסט קלאס. אבל משרדי ממשלה מוציאים מכרזים למחשוב ומי שזוכים בהם, הם מקורבים או אלו שמציאים מחיר מציאה ומעסיקים מתכנתים בשקל תשעים.

אני מניח שגם אם מזהים ומעיפים את כל התורים של המאעכרים עדיין יהיה עומס רב.

הם צריכים לתת אפשרות להוציא דרכון זמני במחיר סמלי, עד שישתלטו על העיניים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 21.4.2023 בשעה 12:10, סולל הדרך כתב:

כי עדיין צריך למתין 6 שבועות עד להדפסה

זה מהרגע שהבקשה התקבלה אחרי שביקרת במשרד ואז מגיע הדרכון. 

מאמין שיש להם backlog של שבועיים ואז עוד חודש של משלוח הדרכון בדואר ישראל.

בתאריך 21.4.2023 בשעה 12:10, סולל הדרך כתב:

דרכון זמני, ל 5 שנים, במחיר "התנצלות של המדינה על השרות פח שהיא מעניקה לאזרחים"

אין דרכון זמני ל5 שנים אבל כן יש דרכון זמני לשנתיים.

ה-5 שנים היה בלי צירוף למערכת. היום לפי מה שהבנתי ניתקו את המערכת ישירות ועכשיו יש את המידע רק על הדרכון.

בתאריך 21.4.2023 בשעה 17:23, פינדר כתב:

הם צריכים לתת אפשרות להוציא דרכון זמני במחיר סמלי

יש כזו אופציה רק שאתה "מתחרה" על אותו תור של דרכון רגיל.

ניסיתי "להזמין" אבל המערכת דפוקה, עשו לה משהו שדפק אותה לחלוטין. אני די בטוח שעם כל התיקוני טלאים שעשו לה, משהו התפקשש שם ועכשיו היא לא שמישה לחלוטין.

הכי טוב יהיה פשוט לאפשר לבחור שבנה את הבוט מלפני שנתיים לעזור לאפליקציית my-visit ליישר קו עם התוכנה שלהם או משהו בסגנון אבל זה כבר חלום..

עכשיו אל תשכחו, אם אתם הולכים כבר לעשות דרכון אז לעשות גם ת.ז. ביומטרית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 40 דקות, DareDevil כתב:

שהבנתי ניתקו את המערכת ישירות ועכשיו יש את המידע רק על הדרכון

הלוואי, אבל לא. עדיין יש מאגר ביומטרי. בעבר היה אפשר לבקש לא לכלול את הטביעות אצבע במאגר, וכ''עונש'' התוקף של התעודה היה רק ל5 שנים.

עם התקדמות הטכנולוגיה (אני עובר ביקורת גבולות במכונה למרות שעדיין אין לי לא תז ולא דרכון ביומטריים) הוחלט לוותר על העונש, אבל זה עדיין opt out וצריך לבקש לא לכלול את האצבעות במאגר. התמונה הביומטרית בכל מקרה תישמר במאגר.

• אהבתי 1
פורסם

לפני 8 שעות, DubelBoom כתב:

הלוואי, אבל לא. עדיין יש מאגר ביומטרי. בעבר היה אפשר לבקש לא לכלול את הטביעות אצבע במאגר, וכ''עונש'' התוקף של התעודה היה רק ל5 שנים.

עם התקדמות הטכנולוגיה (אני עובר ביקורת גבולות במכונה למרות שעדיין אין לי לא תז ולא דרכון ביומטריים) הוחלט לוותר על העונש, אבל זה עדיין opt out וצריך לבקש לא לכלול את האצבעות במאגר. התמונה הביומטרית בכל מקרה תישמר במאגר.

זה לא נכון. כתבתי על זה כאן בשרשור:

בתאריך 14.2.2023 בשעה 14:44, A_lex כתב:

מסתבר שמאז יולי 22 ברירת המחדל היא שטביעת האצבע לא נשמרת, ואכן התוקף הוא ל10 שנים בכל מקרה.

שלט שצילמתי היום בלשכת האוכולסין:

512921108_.thumb.JPG.5f0c008d693882911d941a2290356979.JPG

שימו לב, שגם מי שאישר לשמור בעבר, יכול לבקש להסיר אך ידרש להנפיק מחדש.

• תוכן חדש...