Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מולטימדיה מובנית במאזדה 3 Comfort סדאן 2016 מצורף תמונה.

אני מעוניין שיהיה לי אנדרואיד עם וויז עם סים מובנה בתוך המערכת הקיימת.

האם זה אפשרי?

אם כן מה צריך לשנות /להוסיף כדי להתאים את המערכת הקיימת לבקשה שלי?

מולטי.jpeg

פורסם

ברכבי מאזדה אין צורך בשום ״תואם מקור״ \ עליאקספרס.

שדרוג תוכנה והחלפת מודול ה-usb ברכב תאפשר לך שימוש באנדרואיד אוטו \ קאר פליי.

ניתן לבצע במוסכי מאזדה בעלות לא גדולה מדי , סביב ה-1000 ש״ח עד כמה שאני זוכר.

פורסם
לפני 16 שעות, bv12 כתב:

ברכבי מאזדה אין צורך בשום ״תואם מקור״ \ עליאקספרס.

שדרוג תוכנה והחלפת מודול ה-usb ברכב תאפשר לך שימוש באנדרואיד אוטו \ קאר פליי.

ניתן לבצע במוסכי מאזדה בעלות לא גדולה מדי , סביב ה-1000 ש״ח עד כמה שאני זוכר.

1000 שקל זה בדיוק המחיר למערכת  תואמת מקור מאלי אקספרס.

עם 3/4 gb ram.

פורסם

אתה מעדיף מוצר סיני על פני מוצר מקורי שמיועד לרכב עניין שלך.

פותח השרשור מכיר עכשיו את האופציות,הבחירה בידיו.

פורסם
לפני 4 דקות, bv12 כתב:

זה לא משנה אם המוצר סיני או לא, המסכים שאני דיברתי עליהם הם אוניברסלים ותואמים לכמעט כל רכב, מה ששונה זה הפלסטיקה שמתאימה אותם לסוג הרכב וצמות כבלים שונים.

ואני די בטוח שיש איזה מתאם Usb באלי אקספרס שעולה 200-400 שקל ומוסיף אנדרואיד אוטו/קארפליי למסך שמגיע מהייצרן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדאי להשתמש בחיפוש של הפורום, יש התייחסות למולטימדיה במאזדה אחת לכמה חודשים.

לפותה"ש, כפי שהוצע מעלה, אתה בהחלט יכול לגשת ליבואן שיעדכן לך את הגרסה של מערכת המולטימדיה, ביחד עם חיבורי הusb. לפני כשנה כל הסיפור עלה לי כ1500 שקלים. אבל שים לב, מסך המגע לא עובד באנדרואיד אוטו של מאזדה. כלומר, כל השליטה היא מהגלגלת והכפתורים לידה. זה בעקרון פתרון די נוח, אבל בווייז ובמאפס זה מאוד מגביל (גם קשה להקליד את היעד וגם אי אפשר לגלול במפה כמו שצריך, ויש פונקציות שפשוט לא עובדות טוב). דרך אגב, ממה שאני מבין האפל קארפליי עובד מעולה.

כאמור, עשיתי בזמנו את העדכון בדיוק כדי שיהיה לי אנדרואיד אוטו ברכב, ובסוף חזרתי לבלוטות' רגיל כי זה לא באמת היה שמיש.

לגבי מערכות תחליפיות - כמובן שאפשר להחליף, אבל המערכת של מאזדה מאוד נוחה בעיניי ולא הייתי שש לעשות את זה, אבל זה עניין של טעם.

פורסם
לפני 3 שעות, bv12 כתב:

תופעה נפוצה מאוד זה שהמסך המקורי מתקלקל. היה ריקולעל המסך אבל לדגמים הישנים כבר אין אחריות אז עדיף לשדרג

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

פותח השרשור לא ציין שהמסך שלו לא תקין,לכן לא רואה סיבה להחליף.

בנוסף המולטימדיה של מאזדה שולטת על חלק ממערכות הרכב וזאת סיבה מספיק טובה (מעבר לכך שמערכת מקורית תמיד עדיפה על אפטר מארקט גם אם יהיה לו 8\16\32 גיגה ראם) להשאיר אותה.

• תוכן חדש...