Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מסריח בסיפור הזה 

זה ברור שהוא סוחר/מתווך עם כל הבדיקות שהוא עשה והוא בעצמו אמר את זה

אבל למה הוא התעצבן שצילמו לו את הרכב?

מה ההתעקשות הגדולה לנהוג ברכב? 

זה לגיטימי לבוא לראות רכב לחבר אליו מכשירים ולדרוש לנהוג בלי ביטוח?

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח "באנו מרחוק" זה  כל הדרך מקרית חיים, או מקסימום קרית אליעזר (;

לגבי צילום רשיון רכב ?

הייתי מתנה את מחיקת התמונה שאתה צילמת במחיקת התמונות שהם צילמו.

באשר לכך שבאים בטענה אליך שלא אמרת מראש שלא תתן לנהוג באוטו.

על אותו משקל היו צריכים לומר מראש שהם סוחרים. ושהם רוצים לבדוק עם מכשירים.

(*) כל עדה אוהבת שדופקים אותה בני העדה שלה ולא מישהו מעדה אחרת. (נכתב בציניות אם זה לא ברור).

• רעיון טוב! 1
פורסם

החשד הזה מגיע בגלל שאצלנו בצורה הטבעית אחרי שצילמו בדקו ונהגו

מגיע ההתמקחות על המחיר

והאז הקונה מצפה שתוריד את המכנסיים ותגיד לו תודה שהוא בכלל מסתכל על הרכב שלך

.

פורסם

לתת למישהו לנהוג ברכב כשאין ביטוח בתוקף זה להזמין צרות. המצב היחיד בו הייתי נותן לאדם שהביטוח לא מכסה אותו לנהוג לי ברכב הוא במגרש גדול וריק. בכל עיר יש אחד כזה, אפילו בפ"ת.

• אהבתי 2
פורסם

גם לקנות רכב בלי לנהוג בו זה לא לעניין. הקונה רוצה להתרשם בנהיגה לפני שהוא משלם, זה דבר שהוא לחלוטין במקום. 

רוצה למכור - תשלם כמה שקלים ותעשה הרחבת ביטוח לכל נהג (נגיד לא כולל נהגים צעירים/חדשים). 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

ומה אם הנהג יגרום נזק? מה מגן על בעל הרכב מקונה פוטנציאלי שגורם לנזק ובורח?

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

התנהל בסבירות וכנראה הפסדת מכירה מהירה אבל לא נורא מכל דבר לומדים בחיים, ובכללי לגבי נהיגה ברכב אז תמיד אפשר להציע שאתה תנהג תחת הנחיות שלו כי בנהיגה אפשר לבדוק כמה דברים ובהחלט לא חייב לשבת מאחורי ההגה אם הנהג באמת מעוניין לכמכור,לא מסתיר כלום ויש בנכם תקשורת בסיסית..

תציע לו שתקשיב להנחיות, תשאיר לו חלון פתוח ככה שיוכל לשמוע כל דבר וזהו..

ולגבי הרישיון רכב כנראה רצה להוציא את הדוח בלקר כדי לראות שאתה לא מסתיר תאונה(עושה בדיקה מקיפה עבור הקונים שלו) אבל אל תדאג כי אחרי שהברחת אותו(בצדק/לא בצדק עניין שלך) לא מאמין שהוא יבזבז על זה את העשרה שקלים שהבדיקה עולה

*לצורך  העניין כשאני חיפשתי רכב אז אמרתי לבעל הרכב מולו שאני מצלם את רישיון הרכב עבור בדיקת עבר ביטוחי וזהו

עריכה אחרונה על ידי online
  • אהבתי 2
פורסם

מכיר כמה חברות כאלו. בעקרון הכל טוב. הם עוזרים לעולים חדשים שהרגע נחתו לקנות רכב. הם בודקים יסודית כל רכב, לוקחים על זה סכום לא קטן. עבר על הצבע עם סורק בכדי לראות אם האיזור נצבע מחדש / שפכטל / תאונות. חיבר סורק OBD לבדוק תקלות. החבר'ה האלה דיי מקצועיים. זה שלא נתקלת בקונה רציני בארץ, לא צריך להלחיץ אותך עד רמה שאתה רב איתם ומצלם אותם

• אהבתי 3

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם

שבוע שעבר קניתי רכב אחרי שבדקתי מספר רכבים אצל כמה מוכרים בכל הארץ.

מזל שאין לי חזות "חשודה", כי כל המוכרים נתנו לי לבדוק את הרכבים ביסודיות ולנהוג. מתרשמים שאני מבין עניין ולא באתי לבלבל את המוח, אף אחד אפילו לא ביקש שאציג רישיון נהיגה.

מה שיפה, כשמתחילים לבדוק את הפאנלים של הרכב אחד אחד עם מד עובי צבע, המוכר מיד "נזכר" בכל מיני תיקוני פח עוד לפני שהגעת לפאנל המדובר.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

את הרכב הנוכחי שלי קניתי מסוחר 

הבאנדם נתן לי את מפתחות הרכב ואמר לי נסיעה טובה. 

חזרתי אחרי כמה שעות( אחרי בדיקה מקיפה ויסודית ) ולחצנו יד 

לא חושב שכך הייתי עושה בעצמי. אבל יש גם כאלו אנשים 

שבוע קודם אגב ראיתי רככ אחר שבעליו לא התלהב מהבקשה שלי לנהוג,  הוא נהג ואני ישבתי לידו, לא אהבתי את זה וסיימנו את הנסיעה בזריזות

במבט לאחור, עם הרכב הנוכחי, אלוקים אהב אותי שלא לקחתי את הרכב ההוא. 

עריכה אחרונה על ידי מיני - וואן
הוספתי עוד חלק לסיפור
פורסם

נו באמת.

איך אפשר לקנות רכב בלי סיבוב?

לגבי obd, בעקרון אפשר ליצור עוד מפתח עם אחד כזה. צריך לוודא שזה אחד פשוט ושלא מקרבים מפתח אחר לאיזור ההגה. אולי, שהבחור ישאר נחוץ לרכב

לדעתי והבעל הרכב יחבר את הoBD.

לפני שנה כשחיפשתי רכב, היתה מאזדה2 די יפה מבחוץ.

לקחתי לסיבוב עם הבעלים, המושב עושה חריקות (ספוג דפוק, מסתבר שבכל המאזדה 2 וגם3 זה ככה בכמה שנתונים) אבל מדי פעם בסיבוב היתה איזה חריקה/שריקה. הבעלים משחק את עצמו לא שומע כלום.

סגרתי רדיו ופתחתי חלונות. עוד שריקות, עדיין הבעלים משחק את עצמו לא שומע כלום.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 7 שעות, Coro כתב:

ומה אם הנהג יגרום נזק? מה מגן על בעל הרכב מקונה פוטנציאלי שגורם לנזק ובורח?

בגלל זה יש ביטוח.

אתה לא נותן למוסכניק לבצע סיבוב לאחר תיקון תקלה? מה אתה עושה בבדיקה לפני קניה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המוסכניק נוסע עם הביטוח שלו.

אני יושב ליד הנהג, במסלול של נסיעה בעיר ומחוץ לעיר, מבקש מהנהג להאיץ ו/ או לבלום טיפה יותר חזק, כמובן בהתאם לתנאי הדרך והחוק.

פורסם

גם לנהג יכול להיות ביטוח בשני המקרים יש נזק.

אני תמיד נתתי ונתנו לי לנהוג, לפעמים בלי הבעלים של הרכב.

אחרת אני עובר לרכב הבא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...