Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, OranKimhi כתב:

מאוד קשה להתנהל בגוגל טרנסלייט

יש בערך 20% דוברי רוסית בארץ, בכל מקום רק תשאל אם מישהו יכול לעזור בתרגום, תמיד תמצא כמה אשנים שישמחו לעזור...

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני תמיד נתתי לקונים לעשות סיבוב על הרכב.

למעט פעם אחת שהגיעו שני בני דודים שהרגשתי שהגיעו רק לבלבל את השכל אז הסברתי להם שאני היחיד שנוהג על הרכב ואם הם ירצו נוכל לנסוע למכון בדיקה.

זה היה רכב שרציתי עליו 18 והם ניסו להוריד אותי ל10 אז ישר שלחתי אותם..

אבל בכללי אני גם לא חושב שאקנה רכב ללא נסיעה.

המכון בדיקה זה אחרי הנסיעה והבדיקה הראשונית, אחרת חבל על הכסף.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)

עזוב אותך מכל הביקורות שחטפת פה,

הדבר הראשון והכי חשוב בעסקה כזו, הוא לעשות משא ומתן הוגן ואמיתי, ולגלות אחד לשני מה שצריך.

הבנאדם בא לקנות בלי להיות כנה ולספר לך בטלפון שהוא יועץ/סוחר, כך שלא היתה לך אפשרות לבדוק ברשת מי הבנדם ולאמת את הזהות שלו.

עשית מעל ומעבר, היית סבלני לכל הבדיקות שלו,

חד משמעית - לא היית צריך לתת לו להתחבר לשקע OBD לסרוק תקלות..

יש מכוני בדיקה מקצועיים ואמינים ומוסכים בכל פינה שיכולים לעשות את זה במקומו..

קונה רציני עובר גם על היסטוריית טיפולים בעצמו או מוודא מול מוסך, כפי שאני עושה.

נתת לו לצלם את הרשיון רכב, שזה בסדר גמור..

ואחרי שהוא צילם ועשה כל מה שרק רצה, ואתה "העזת" לצלם את הרכב שלו, הוא נהפך פתאום לפקעת עצבים, וזה יכל להסתיים לא טוב כמו שהרגשת - זה אומר הכל,

נפלת על סוג של נוכל כנראה, ואל תתייחס למה שרשמו לך פה כביקורת, 

טוב שמכרת את הרכב למחרת, אני כמוך הייתי חושש שהוא יבוא ויגנוב את הרכב לאחר מכן.

אתה גם ממש לא צריך לתת לו לנהוג על הרכב אם משהו בבנאדם לא נראה לך, 

גילוי נאות, שני הרכבים האחרונים שקניתי, לא אני נהגתי על הרכב, אלא הבעלים של הרכב שנראו שניהם כנהגים מאוד מיומנים וזה הרשים אותי מאוד.. ולא הרגשתי צורך לנהוג בעצמי, ומדובר ברכבי ספורט.. וברוך השם לא נפלתי בגלל זה, ולא היתה בעיה מיוחדת..

האחד אוטומטי והשני ידני, אני יודע שזה לא הכי מקצועי מצידי, כי אני תמיד נוהג בעצמי, כשחיפשתי בעבר רכב, או כאשר יוצא לי לעזור למישהו לקנות רכב, אבל יש גם דבר שנקרא תחושת בטן, ואתה רואה איך הרכב והנהג מתנהגים כשאתה יושב לידם, וזה היה המקרה שלי. (למעשה הרכב האחרון נקנה דרך הפורום הזה מאיש יקר מאוד).
ומעבר לזה, כאשר אתה לוקח רכב למכון בדיקה, הבוחן לוקח בעצמו את הרכב לסיבוב וחוזר עם חוות דעת מקצועית

עריכה אחרונה על ידי this_is_me
  • אהבתי 2

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

פורסם
לפני 18 שעות, Buki כתב:

יש בערך 20% דוברי רוסית בארץ, בכל מקום רק תשאל אם מישהו יכול לעזור בתרגום, תמיד תמצא כמה אשנים שישמחו לעזור...

הבעיה הרבה יותר מורכבת מזה, יש לי חבר טוב שמדבר רוסית והוא ניסה לעזור לי בשיחה איתו.

הבחור לא היה כל כך פתוח לקבל עזרה, אני לא יודע לשים את האצבע למה, היה מאוד חשדן עד שהעברנו בעלות, היה בלחץ חבר שלי מנסה להסביר לו ואומר שהוא אומר לו דה דה, רק כדי לסיים את השיחה.

גם ראיתי את מפלס הלחץ יורד ברגע שיצא הרישיון החדש, זה הפעם היחידה שמישהו שמכרתי לו רכב חיבק אותי.

אמר תודה

המנטליות שם שונה כנראה וזה מתנהל אחרת.

גם סוג הבדיקה היה שונה ממה שאני רגיל, בטענה שהוא מכונאי.

אבל הוא קנה רכב טוב, עם היסטוריית טיפולים מלאה שכלל לא עניינה אותו.

אז הייתי רגוע והוא יכל לבדוק אותו כמה שהוא רוצה

• תוכן חדש...