Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס? אתה גם מצפה לעסקה לא הוגנת (למכור רכב בלי לתת אפשרות לנהוג בו) וגם יצאת מעט גזען עם החשד שלך מהיותם עולים חדשים או נותנים שירות לעולים חדשים. אבל אתה צריך לחיות עם זה, וזה בסדר. 

הבדיקה במכון שאתה כל כך סומך עליה לא שווה את הנייר שעליו היא מודפסת, שלא לומר 500+ ש"ח שהבדיקות האלה עולות עכשיו, ובדיוק בגלל זה אנשים שלא מבינים פונים לאנשים שכן, בין אם בתשלום ובין אם לא.

ברכות על המכירה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 3
  • לא הבנתי... 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, RK כתב:

תכלס? אתה גם מצפה לעסקה לא הוגנת (למכור רכב בלי לתת אפשרות לנהוג בו) וגם יצאת מעט גזען עם החשד שלך מהיותם עולים חדשים או נותנים שירות לעולים חדשים. אבל אתה צריך לחיות עם זה, וזה בסדר. 

הבדיקה במכון שאתה כל כך סומך עליה לא שווה את הנייר שעליו היא מודפסת, שלא לומר 500+ ש"ח שהבדיקות האלה עולות עכשיו, ובדיוק בגלל זה אנשים שלא מבינים פונים לאנשים שכן, בין אם בתשלום ובין אם לא.

ברכות על המכירה.

גזען? מה הקשר?

אחד החברים הכי טובים שלי רוסי , אין שום קשר.

שמדברים לידי בשפה שאני לא מכיר בסיטואציה כזאת זה יוצר תחושה שעושים עלייל קומבינה.

חוץ מזה הזהרתי מההתנהלות שלהם אז אני חושב שלתת תיאור של זוג באזור גילאי 30 שמדברים רוסית יעזור לאחרים אם יגיעו גם אליהם לקנות ושכל אחד יבחר אם למכור או לא ואת ההתנהגות שלהם

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 18.1.2023 בשעה 19:49, almogro67 כתב:

לגבי הצילום רשיון רכב יכול לקרות משהו?

כשאני מכרתי רכב בקיץ אני זוכר שצילמו את הרישיון רכב - לא הפריע לי..בסך הכל אם מדובר בקונה אמיתי גם הוא חושש לקנות רכב גנוב \ שעבר תאונה והוחזר לכביש בקומבינה \ אנערף.

ברור שירצה צילום רישיון רכב ולא יסתפק בזה שאתה תגיד לו "אני בעל הרכב תסמוך עלי הכל בסדר"

כשרציתי למכור את הטסלה בחודשים האחרונים, פנו אלי אנשים שרצו צילום רישיון רכב בוואטסאפ - לא שלחתי. מי שרציני שיגיע עד אליי

מצד שני, כשקניתי משאיות מחברות גדולות שמתעסקות במשאיות - תמיד שלחו לי רישיון רכב בלי שביקשתי אפילו

בתאריך 19.1.2023 בשעה 20:21, WE988244 כתב:

הלקוחות לא היו נראים לו בעין מסיבותיו שלו,

כולנו בני אדם ושופטים אנשים לפי התרשמות, מראה, מגדר, דת, וכו'

לה היה בא לו סבבה יאלה תשחררו אותו.

מסכים לגמרי

גם בלי קשר לרכב, לפעמים מתגלגלות אליי לטלפון שיחות שלא נענות במשרד, ואני שומע בצד השני לקוח שלא בא לי למכור לו.

לגיטימי לגמרי. אין כמו תחושת בטן

פורסם
לפני 13 שעות, almogro67 כתב:

אחד החברים הכי טובים שלי רוסי , אין שום קשר

שמע, כלקח לחיים, אל תשתמש במשפט הזה.

זהו התירוץ מ"ס 1 של הגזענים (ולא שאני טוען שאתה גזען...).

"החברים הכי טובים שלי ערבים" זה מה שכל הגזענים אומרים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

רוב החרדים שלי חברים

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 19.1.2023 בשעה 08:07, llaavvii כתב:

"אתה לא הרגשת את הרכב" צא לסיבוב ארוך סע בכביש מהר תלחץ ותחזור אלי...
זה איש שלא "פוחד" מהסחורה שהוא מוכר.

סלח לי אבל יש לי חבר סוחר רכב וזה בדיוק ההפך.

טריק ישן של סוחרי רכב, נותנים ללקוחות לנסוע ברכב ושמכנעים אותם שהנסיעה הזאת זה מדד כלשהו למצב הרכב, ככה משכנעים אנשים לקנות רכב ללא בדיקה מעמיקה.

אין שוב סיבה שרכב מודרני ירגיש לא טוב בנסיעה ארוכה או בלחיצה על הגז.

פורסם

לפעמים בצד הנוסע לא מרגישים ורואים מה שנהג רואה, למשל ההגה ברכבי פיגו שיכול להסתיר לוח מחוונים, לי ב208 זה ממש הפריע, בתור נוסע זה לא משנה, 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 22.1.2023 בשעה 04:41, avargel כתב:

אחד החברים הכי טובים שלי גזען

יש שני דברים שאני לא סובל - אוקיי נעצור כאן. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

לפעמים בצד הנוסע לא מרגישים ורואים מה שנהג רואה, למשל ההגה ברכבי פיגו שיכול להסתיר לוח מחוונים, לי ב208 זה ממש הפריע, בתור נוסע זה לא משנה, 

מה שאתה מתאר זה עניין של דגם, לא של רכב ספציפי. אלו שיעורי בית שהקונה צריך לעשות בעצמו (עם רכב של חברים/ משפחה/קריאת מבחנים) ולא על חשבון הזמן של המוכר. 

(לי ברור שקונה יכול לנהוג)

פורסם

אם מדובר על דגם ישן, איך קונה יכול לבדוק את זה?

במיוחד אם לא לכולם זה מפריע, מישהו אחר לא ימצא תנוחת נהיגה נוחה,מושב לא נח.

לדעתי זה חובה נסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 20.1.2023 בשעה 18:39, RK כתב:

מה לא הוגן בלמכור רכב בלי אפשרות לנהוג בו?

אני חברת השכרה? יבואן עם רכבי הדגמה? (שאגב בשני המקרים האלו מכסים את עצמם למקרי דו"חות שיעברו עליך ולמקרה של נזק שאתה תשלם או שתשלם ביטול השתתפות עצמית במקרה של השכרה)

אין לי ביטוח לכל נהג ואני לא מעוניין שכל אחד ינהג לי על הרכב.

החשש הכי גדול שלי זה אם מישהו יגרום לנזק או שאקבל דו"ח בגללו. ואם יברח אחרי שעשה עבירה או גרם נזק? אני אשאר עם הנזק?

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הוגן שהקונה לא מסוגל להתרשם מרכב כמו שצריך ומה לעשות, אי אפשר להתרשם מרכב כמו שצריך על סמך בדיקה סטאטית או ישיבה ליד הנהג. כל השאר, בגדול, תירוצים. אין שום סיכוי שביטוח יתנער מתאונה שקרתה בנסיעת מבחן לקראת מכירה (בדיוק לשם כך בכל ביטוח יש סעיף של נהיגה ברשות בעל הרכב/פוליסה). חוץ מזה, אם אין לך מה להסתיר, לא צריכה להיות לך בעיה לתת לנהוג. אלא אם, כמובן, יש לך מה להסתיר.

לא קניתי רכב שהלכתי לראות בלי לנהוג בו (קניתי שניים בלי לראות, אבל חברים בדקו אותם ונהגו בהם בשבילי), והאמת, אני זוכר אולי פעם או פעמיים בכל החיים שסירבו לתת לי סיבוב. 

• אהבתי 2

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 11 דקות, Ron Poh כתב:

מישהו מכריח אותך לקנות?

אז מה לא הוגן פה?

לך לרכב הבא.

אין סתירה במה שאתה אומר. זה גם בדיוק מה שאני עושה - ברגע שאני מזהה ניסיון לעסקה לא הוגנת, אני הולך לרכב הבא.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...