Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב פיאט 500, מערכת BLUE&ME לא עובדת. מתחים תקינים וגם ניתוק מצבר לא עזר. בעל מקצוע שמבין ויודע לטפל במערכת  בבקשה.

פורסם

קודם כל עדיף לנתק, כשהמערכת לא תקינה יש צריכת חשמל פרזיטית גבוהה - המצבר לא יחזיק מעל שלושה-ארבעה ימים.

התקלה עצמה בדרך כלל דורשת החלפת רכיב אלקטרוני בלוח - לא בטוח שיש בעלי מקצוע עם ניסיון.

מנגד החלפת המערכת עצמה יקרה מאוד, אם תמצא בפירוקיות, שים לב שיש 2 דורות למערכת, תמצא אחת שתואמת לשנתון שלך.

מאמין שבמורשה פיאט שמשון ביהוד מכירים את התקלה ויכולים לייעץ.

Miata ND2

פורסם

במכוניות הפיאט שלי אני מטפל ב"מוסך שמשוןן" שביהוד (ואני קצת יותר רחוק מת"א).

הטל' שלהם הנו 03-5360748 ובקש את חיים (בעל המוסך).

תקווה שזה לא המקרה שאצלך: 

בברכה  -  רפי לין

פורסם

תודה לך! התקלה דומה מאוד. בחו"ל שולחים למעבדה ומתקנים. בארץ קשה מאוד להתגבר על התקלה, רק ניתוק המערכת.

• תוכן חדש...