Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה ראוטר לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבניין שלי חובר לסיבים של פרטנר.

יש אפשרות לשלם כול חודש 25שח ולקבל את הראוטר מפרטנר או לקבל חינם ממיר מדיה ולחבר ראוטר פרטי.

מה כדאי לעשות?

הרבה חברים שלי לקחו את הראוטר של פרטנר sagemcom 5670 wifi6 ומאוד מרוצים מהיציבות ומהכיסוי.

מישהו יכול להמליץ על ראוטר אמין ויציב שיתן כיסוי טוב לדירת 4 חדרים 100מ? 

רוצה להוסיף שלפני ארבע שנים קיבלתי ראוטר vtech מבזק בינלאומי והוא עובד מצויין ונותן כיסוי מעולה לכול הדירה. 

פורסם

שילמתי כל חודש 15 שח למשך שנה.

אחרי שהם החזירו את זה ל25,

שיחה קצרה עם השימור והוזילו מעט את החבילה.

כיום אני משלם

80 שח ל600 מגה + 13.5 שח על הראוטר.

הראוטר שאצלי הוא 5670IL

מחוויה אישית שלי הוא בסדר גמור 

וויפיי חזק לכיסוי דירת 90 מ"ר שלי כולל מעבר של 3 קירות בדרך לחדר שהוא מין משרד שלנו בבית.

.

פורסם

אז בגדול אתה מרוצה מפרטנר ומהראוטר שלהם? החיבור יציב ללא ניתוקים?

תוכל לבדוק בהגדרות של הראוטר האם יש אפשרות לקבוע שעות קבועות בהן הויפי לא יהיה פעיל?

פורסם

כן. היה לי הוט (לא סיבים) לפני וזה עולם אחר.

אין ניתוקים בכלל. 

אינטרנט יציב ומהיר.

אין לי מושג בקשר להגדרות הנ"ל.

האמת, אף פעם לא טרחתי להגדיר אותו לבד.

הטכנאי שהתקין מלפני שנה שאל אותי מה הסיסמה שאני מעוניין. נתתי לו סיסמה כלשהי, ומאז הוא עובד טוב. לא ראיתי צורך להגדיר עוד משהו לבד.

.

פורסם

כי אתה מפחד שיפרצו לך/לא רוצה שבני הנוער יגלשו עד השעות הקטנות של הלילה/מפחד לקבל סרטן מהקרינה?

שים שעון שבת שינתק את החשמל של הראוטר...

• אהבתי 2

.

• תוכן חדש...