Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

אתמול נכנסו בי מאחורה(ברלינגו 2018 עם 100k), הרכב הלך טוטלוס.

הרכב בזמנו נקנה במימון ורוב  רובו של הכסף שנקבל מהביטוח יילך לסגירת המימון.

ועכשיו אני בדילמה בגלל המצב הפסיכי שהשוק נמצא היום, ברלינגו הייתה לי מדויקת מבחינת צרכים.

נוסע 60 אלף קמ בשנה.

אני רוצה להמנע מלקחת מימון, לקנות במזומן יש לי בסביבות 30k, וחושב שהכי נכון יהיה לקחת רכב בשביל שנתיים קדימה, ואחרי זה להתקדם לברלינגו אוטומטית.

כרגע מתלבט בין דאציה דוקר דיזל, סיטרואן סי 3 פיקאסו או סי 4 פיקאסו כמובן דיזל שניהם, ברלינגו נוספת בשנתון ישן ממה שהיה לי,

אשמח לתובנות נוספות

פורסם

טוב

לא קיבלתי ייעוץ אבל עשיתי קצת שיעורי בית.

הגיעו 2 מתמודדות עיקריות:

סיטרואן גראנד פיקאסו 7 מקומות דיזל 2.0 מבציר 2014-2015 , ורנו גראנד סניק דיזל 2013.

ראיתי 2 אקזמפלרים שמורים וטובים, הסיטרואן יקרה ב20% בערך והרנו עם נתונים טובים יותר.

ברנו מטריד אותי עניין הגיר הרובוטי (שונא רובוטי) והאחזקה שלו, ועדין לא הבנתי עם המזגן האחורי הוא רק פתחי אויר או מפוח נפרד כמו ב פיקאסו , ב פיקאסו אומנם טופלו כל הריקולים והמחלות ילדות אבל משהו מרגיש לי שנושא האמינות יפגע בי לאורך הדרך עם תקלות מוזרות שיצריכו ממני ימים רבים במוסך.

חוכמת ההמונים?

• תוכן חדש...