Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מאווררים יש באוטו הזה?

אני מניח שחיישן עם 3 חוטים זה חיישן 2 מהירויות למואוור מנוע והחיישן הנוסף עם 2 חוטים הוא למאוורר הנוסף של המזגן.

אפשרות אחרת, חיישן עם 3 חוטים מפעיל מהירות ראשונה ושנייה של המאוורר והנוסף מפעיל מהירות שלישית.

פורסם
לפני 16 שעות, YARONEZZ כתב:

היי.מאוורר רדיאטור בקורסה 95 לא פועל.

פירקתי את 2 היוניטים בתוך הרדיאטור,איך אני בודק איזה תקול?

B8ECBFC9-CEAF-46D6-A627-BC6DB3862692.jpeg

החיישן העליון זה למעשה מפסק טמפ' אשר מפעיל את המאוורר כאשר טמפ' נוזל הקירור עולה מעל ערך מסויים 95-100 מעלות צלזיוס.

הבדיקה מאוד פשוטה. כאשר הטמפ' נמוכה (או במקרה שפירקת את המפסק) צריך להיות נתק בין שני המגעים.

כאשר הטמפ' היא 95 מעלות בערך המספק יוצר מגע (ON) ומפעיל את המאוורר. אתה יכול לבדוק את התקינות של המפסק על-ידי הכנסתו לכלי קיבול

וחימום המים לטמפ' של 95 מעלות או יותר ולבדוק האם המפסק נסגר קרי קיימת רציפות בעזרת רב מודד.

* אתה יכול גם לבצע גישור בין שני המגעים בעזרת חוט גישור ולבדוק שהמאוורר נכנס לעבודה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 5 דקות, מרק10 כתב:

החיישן העליון זה למעשה מפסק טמפ' אשר מפעיל את המאוורר כאשר טמפ' נוזל הקירור עולה מעל ערך מסויים 95-100 מעלות צלזיוס.

ומה זה השני עם 3 מגעים? זה הרי גם משהו שקשור למאוורר. 

לפני 6 דקות, מרק10 כתב:

אתה יכול גם לבצע גישור בין שני המגעים בעזרת חוט גישור ולבדוק שהמאוורר נכנס לעבודה.

אטב משרדי מתאים לזה מצויין, רק לבדיקה כמובן.

פורסם
לפני 17 דקות, Buki כתב:

ומה זה השני עם 3 מגעים? זה הרי גם משהו שקשור למאוורר. 

ייתכן כמו שכתבת קודם לכן מדובר גם על מפסק טמפ' כפול.

אני ממתין גם לתשובתו של בעל הרכב האם מדובר על רכב עם 2 מאווררים.

לפני 17 דקות, Buki כתב:

אטב משרדי מתאים לזה מצויין, רק לבדיקה כמובן.

כן. גם מברג יעשה את העבודה.

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נתתי מתח מהמצבר ישירות למאוורר והוא עובד

גשרתי בתקע של המאוורר והוא עובד

החלפתי יוניט מאוורר ועדיין לא עובד

איך אני בודק תקינות יוניט שני מצבים?ק

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...