Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 5.12.2022 בשעה 07:57, Roy142 כתב:

אני מתחתן בקרוב ולצערי כל הרכבים של הקרובים שלי קומפקטים

@tinoki כל אחד קורא את מה שהוא רוצה לקרוא 🤣

• אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני חוזר על שאלה מתחילת השירשור:

מי ינהג ברכב?

כחתן כנראת שתשתה כדת וממילא הראש שלך יהיה במקום אחר. אתה צריך לגייס קרוב משפחה/חבר שיימנע מאלכוהול ויוכל להוביל אותך ואת זוגתך בבטחה ביום העמוס הזה.

מעבר לכך, עליך לבחון את הלו"ז. בדרך כלל הוא מתחיל די מוקדם בבוקר עם כל הטקס של הכלה והחברות, כך שמומלץ לשכור את הרכב יום קודם. הנהג יצטרך להצטרף אליך לתחנת ההשכרה עם רישיון הנהיגה שלו, על מנת שיהיה רשום בחברה כמורשה לנהוג ברכב.

שיהיה במזל טוב, ותהנו מכל הטררם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אני חוזר על שאלה מתחילת השירשור:

מי ינהג ברכב?

כחתן כנראת שתשתה כדת וממילא הראש שלך יהיה במקום אחר. אתה צריך לגייס קרוב משפחה/חבר שיימנע מאלכוהול ויוכל להוביל אותך ואת זוגתך בבטחה ביום העמוס הזה.

מעבר לכך, עליך לבחון את הלו"ז. בדרך כלל הוא מתחיל די מוקדם בבוקר עם כל הטקס של הכלה והחברות, כך שמומלץ לשכור את הרכב יום קודם. הנהג יצטרך להצטרף אליך לתחנת ההשכרה עם רישיון הנהיגה שלו, על מנת שיהיה רשום בחברה כמורשה לנהוג ברכב.

שיהיה במזל טוב, ותהנו מכל הטררם.

אחי יהיה הנהג הראשי, מצד שני גם הוא ישתה אז אבא שלי יהיה הנהג המשני שינהג כנראה רק אחרי האולם.

מבחינת לוז, הלוז של החתן מתחיל הרבה יותר מאוחר בגלל שהכלה צריכה משהו כמו 4-5 שעות בשביל להתארגן, ככה שאם הכל מוכן מראש, אוספים את הרכב, מקשטים ונוסעים לכלה כשהיא פחות או יותר מסיימת בשביל הצילומים.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Roy142
פורסם

מזל טוב ובשעה טובה. 

אל תשכח להדגיש לחברת ההשכרה שזה רכב לחתונה ומאוד חשוב לך שהרכב יהיה מהצי החדש, בלי ריח של סיגריות ומשהו שיאה לקחת לאירוע כזה. שהבקשה לא תיפול בין הכסאות ותצטרך להתעסק בזה לקראת האירוע. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 10 שעות, Roy142 כתב:

אחי יהיה הנהג הראשי, מצד שני גם הוא ישתה אז אבא שלי יהיה הנהג המשני שינהג כנראה רק אחרי האולם.

מבחינת לוז, הלוז של החתן מתחיל הרבה יותר מאוחר בגלל שהכלה צריכה משהו כמו 4-5 שעות בשביל להתארגן, ככה שאם הכל מוכן מראש, אוספים את הרכב, מקשטים ונוסעים לכלה כשהיא פחות או יותר מסיימת בשביל הצילומים.

תודה רבה!

חשוב מאוד שתשים לב במעמד קבלת הרכב בחברת ההשכרה, אצל הפקיד/ה עוד לפני קבלת המפתחות, להסדיר את נושא 2 הנהגים.
אחרת, אם חלילה קורה משהו (גם לא באשמתך) אתה בבעיה גדולה.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

@Roy142ומי מוביל את הכלה?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, sperial כתב:

@Roy142ומי מוביל את הכלה?

בבוקר אמא שלה, אחרי זה אנחנו כבר אוספים אותה מהסלון כלות.

כמובן שאת נושא הביטוח על 2 נהגים הסדרתי בהזמנה.

עריכה אחרונה על ידי Roy142
  • תוכן חדש...