Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, eladns כתב:

האהבה שלי זה לנסוע לאט.

דרך בגין מינימום 55 קמ"ש?

אני נוסע 60.

בימין.

מבסוט.

וצריכת הדלק- מעולה!!!

למה לא תיסע על 20 בשוליים עם דאבל ווינקר?

אגב - צריכת הדלק תהיה טובה יותר במהירות גבוהה יותר כל זמן שזה בטווח היעיל של המנוע.

בדיוק כמו שנסיעה בינעירונית יותר חסכונית פר ק"מ מנסיעה בעיר, כך נסיעה על 100 תהיה חסכונית יותר מ-60.

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 2 דקות, chezik כתב:

נסיעה בינעירונית יותר חסכונית פר ק"מ מנסיעה בעיר

ההבדל המהותי בין עירוני לבין-עירוני הוא במהירות קבוע.
צריך גם לקחת בחשבון התנגדות אוירודינמית שהיא עולה כריבוע של המהירות. בעלי רכבים חשמליים יודעים היטב בכמה קופצת צריכה כאשר נוסעים 120 במקום 100.

פורסם
לפני שעה, cohen motor 377 כתב:

וזה דבר שמביא למריבות בכבישים.

יש מישהו שרוצה לנסוע מהר? מה אכפת לי?!

מה אני אמור לחנך אותו?! אם אני רואה שאני מפריע לו, אני פשוט זז ונותן לו לעבור. זהו!

אתה רוצה ואוהב לנסוע לאט? מגניב! אבל אל תפריע לאחרים.

(הרי בכל מצב הוא יעקוף אותך בוואחד עקיפה, שהיא יותר מסוכנת מהנסיעה המהירה שלו, ואז הוא יחנך אותך איך נוסעים. ולא חסרים פסיכופתים בכבישים.)

ברמת העקרון אתה צודק, אבל שים לב למה שנרשם פה (לא מי שענית לא).
במהלך היום הנתיב הימני הוא לכולם, אם יש נהגת שנוסעת בו על 85-90 ונהג אוטובוס מגיע ומהבהב כמו מניאק הוא הבעייתי לא היא.

לא מדבר על קיצוניים שנוסעים 50 שהם לדעתי לא צריכים להיות על הכביש בכלל.

פורסם
לפני 13 דקות, Boltik כתב:

ההבדל המהותי בין עירוני לבין-עירוני הוא במהירות קבוע.
צריך גם לקחת בחשבון התנגדות אוירודינמית שהיא עולה כריבוע של המהירות.

ברור שיש המון משתנים, אבל הכלל הראשון לפני שנכנסים לכל הפרטים: כמה שיותר סיבובי גלגל מול סיבובי מנוע = ניצול מיטבי של תפוקת המנוע, וזה מתקבל רק בהילוך אחרון, רוב הרכבים עד כמה שידוע לי לא אוחזים בהילוך אחרון במהירות 60 קמ"ש, מה שאומר שהמנוע יכול לתת לך יותר תפוקה עם אותו סל"ד אם תגביר מהירות ותעלה הילוך.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:
xxxxx xxxxxx xxx xxxxx xxx xxx xx xxx xxxxx xx xxx xx xxxxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxx xxx xxxxxx xx xx xxxx xxxxxx xx xx xxxxx xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx xxx xxxxx xxx xxxxxxx xx xxxxx

לא מדבר על קיצוניים שנוסעים 50 שהם לדעתי לא צריכים להיות על הכביש בכלל.

אוקי סבבה.

אבל אתה רואה שהוא כתב אני נוסע 60.

זה קיצוני לגמרי.

ואם זה נתיב אחד שמותר לנסוע על 90? אז גם שם אתה תסע לאט ובכיף שלך כשיש מאחוריך

מישהו ממהר ואתה תוקע אותו?

אני לא יתפלא אם הוא יחתוך אותך או ימחץ אותך למעקה.

כשאתה לבד סע בכיף שלך כמה שאתה רוצה. אבל אם זה מפריע למישהו זוז תן לו לעבור או פשוט תתחיל להאיץ.

פורסם

עזוב את הטרול.

שים לב ממה הדיון התחיל, מזה שנהגי אוטובוסים לא מבינים שבשעה 6 בערב הנתיב הימני הוא נתיב ימני רגיל.
קרי - אתה רוצה לעקוף? תעבור שמאלה.

הוא סתם מחפש לעשות רעש. פעם הוא נוסע על 55, פעם אחרת מתלהב מאוטובוס מוזל לים המלח. שטויות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

עזוב את הטרול.

שים לב ממה הדיון התחיל, מזה שנהגי אוטובוסים לא מבינים שבשעה 6 בערב הנתיב הימני הוא נתיב ימני רגיל.
קרי - אתה רוצה לעקוף? תעבור שמאלה.

הוא סתם מחפש לעשות רעש. פעם הוא נוסע על 55, פעם אחרת מתלהב מאוטובוס מוזל לים המלח. שטויות.

את האמת אני יגיד לך?! תסמוך על נהגי האוטובוסים של זמננו!

יוצא לי להתנייד הרבה בתחב"צ, והם נוסעים כאילו הם על אופנוע gsxr, ואם צריך הם יעקפו אותך גם מהשול.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

נהגי אוטובוסים לא מבינים שבשעה 6 בערב הנתיב הימני הוא נתיב ימני רגיל

בזה אתה צודק לגמרי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, eladns כתב:

דרך בגין מינימום 55 קמ"ש?

אני נוסע 60.

איפה יש תמרור מינימום 55 ? איך הוא נראה? 

אני לא מכיר תמרור כזה בלוח.

לפני 7 שעות, eladns כתב:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, chezik כתב:

רוב הרכבים עד כמה שידוע לי לא אוחזים בהילוך אחרון במהירות 60 קמ"ש

רכבי DSG+TSI מסתדרים מצויין בהילוך 6 או 7 על 60 קמ"ש עם עודף מסויים של ממונט לצורך האצה ללא הורדת הילוך.

פורסם (נערך)

אעזור לך להכיר את התיאוריה.

זה נקרא תמרור 218

SmartSelect_20221211_180857_Samsung Notes.jpg

הפירוש הוא שהרכב מסוגל ומורשה לנוע לפחות במהירות המצויינת בתמרור.

זה לא סותר נהיגה בהתאם לתנאי הדרך, אם יש פקק או מגבלה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מאתר "למד שלי".

תמרור 218

http://l4me.org.il/images/signs/218.png

מקבוצה
תמרורי הוריה : מהירות מזערית מותרת.

פירושו
דרך לרכב מנועי שמסוגל ומורשה לנוע במהירות שאינה פחותה מזו שצויינה בתמרור בקמ"ש .

כוחו יפה
עד לצומת הבא או עד לתמרור 217 .

משמעות התמרור
מגדיר דרך המיועדת לרכב מנועי, שבה נקבעה הגבלה על המהירות המזערית המותרת. המהירות המירבית המותרת – עצמה - בדרך זו, נקבעה בתקנה 54 או על ידי הגדרת הדרך כ"מהירה" באמצעות תמרור 216, או באמצעות תמרור 426 .

פורסם

זה הפרסום הרשמי - לוח התמרורים. זוה המהדורה האחרונה (2018), הלוח מעודכן אחת למספר שנים.

צילום המסך שהבאתי קודם הוא מתוכו.

יש פרסום נוסף שנקרא הנחיות להצבת תמרורים - הרבה יותר מפורט, מעבר למה שנדרש לנהג מן השורה. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...