Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלוהים, איזה מזל שאשתי לא קוראת מחשבות.

כי אם היא כן אז הייתי צריך להסביר למה אני מנסה לחשב כמה בירות אני צריך כדי להיות מוכן להזרים שימפנזה..

• מצחיק 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 23 שעות, vadim6385 כתב:

תרבות איסלאמית?

יענו, אין לך מושג.

לפני 23 שעות, vadim6385 כתב:

שמרנות מינית הייתה חלק מהאג׳נדה.

אם מכניסים משהו לאנשהו - זה אך ורק למטרת ייצור עוד כח עבודה.

במצב האידיאלי, אישה קומוניסטית יולדת ילד, מוסרת אותו לרשויות וחוזרת ASAP לתפקידה במפעל פלדה/בטון/אסבסט/טנקים.

זו לא שמרנות מינית, זה ביטול ההבדלים, מגדרית, ניטרול המיניות, והסתכלות על האדם כעל אמצעי ייצור. שמרנות מינית היא צמצום ההתנהלות המינית למסגרת האינטימית של המשפחה. הקומיניזם, בהיותו ״שוויוני״ הסתכל בעין לא טוב על כל עניין שקשור באקסקלוסיביות (בקבוצה הראשונה, דגניה, היה דיון האם התינוק הראשון שנולד לקבוצה שייך להוריו או לכלל הקבוצה).

שמרנות מינית איננה עוסקת בביטול  המיניות, היא עוסקת באקסקלוסיביות מינית ובהתרת המיניות תחת הגבלות של מיעוט בני זוג, הגבלת הפיתוי המיני ושילוב המיניות במסגרת של אינטימיות משפחתית.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 שעות, ליפיגו כתב:

יש רמת סיכון מוגברת, אך לא אקסלוסיבית.

רק נדייק שתי עובדות כדי להכניס את הדיון המקורי לקונטקסט של ההודעה הנכונה שלך:

1. גם סטרייטים מקיימים יחסי מין אנאליים (כי מג'יק אהב לחגוג ולא רק על הראש של הסלטיקס).

2. בעידן כיום, עם טיפול מונע, הסיכוי להדבקה באיידס אפסי בכל תצורת יחסי מין, לרבות בקרב נשאים ידועים ומוכחים. 

בתאריך 2.12.2022 בשעה 13:11, יבגניפ כתב:

לא קראתי את הספר, אבל נראה שהראיון עוסק בעיקר על הדוניזם בכלליות, אינדיבידואליזם ועל חוסר רצון של בני אדם להלחם ולמות למען המטרה גדולה כסיבות לדעיכות של חברות. יש לזה כמובן דוגמאות מהעולם העתיק. אבל אני לא בטוח שדווקא מתירנות מינית משנה לזה, וגם עוד פחות בטוח שניסיון פורמלי למנוע אותה באמת עובד. 

מאוד מעניין, שכן ארה"ב, אחת המעצמות בגדולות לאורך ההיסטוריה, היא מדינה שחיה ומקדשת אינדיבידואליזם על פני כמעט כל דבר אחר. לכן גם אנשים מאוד אינדיבידואליסטיים אוהבים ומצליחים לחיות שם בהנאה רבה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

מאוד מעניין, שכן ארה"ב, אחת המעצמות בגדולות לאורך ההיסטוריה, היא מדינה שחיה ומקדשת אינדיבידואליזם על פני כמעט כל דבר אחר. לכן גם אנשים מאוד אינדיבידואליסטיים אוהבים ומצליחים לחיות שם בהנאה רבה. 

נכון, אבל כמה אבלים.

יש סיכוי די סביר שארה"ב דועכת. אנחנו פשוט לא מרגישים את זה בעצימות מלאה, כמו שמי שחי במאות שלקח לרומא להתפורר לא תמיד הרגיש את זה. 

ארה"ב לא נלחמה על הגבולות שלה ממש המון זמן. שזו פריוולגיה נהדרת לאימפריה ביבשת נפרדת. 

לא ככ זוכר לעומק, אבל רומא בנקודה מסוימת התחילה לשלם לברברים שיגנו על הגבולות שלה. כלומר ברמה כלשהי הערך של השירות הצבאי וכו' ירד. בארה"ב יש צבא מקצועי כבר כמה עשורים, אלי אני עושה סלט אבל זכור לי שמלחמת ויטנאם גם השפיעה על התהליך. ואני לא חושב אגב שאינדיבידואליזם זה העניין העקרוני כמו המוכנות של בני אדם ללכת ולמות למען המדינה שלהם, או בכלל להקריב למענה. והשאלה האם האירופאים או האמריקאים יהיו מוכנים היום להלחם כמו שהיו לפני 100 שנה היא שאלה מעניינת. אין לי מושג. מקווה שלא יצטרכו.

אגב כל זה נכון גם לגבי ישראל ברמה מסוימת. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

חצי מהמלשב"ים בעשור האחרון לא התגייסו (לא כולל חרדים).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

שני הגדולים שלי מתגייסים בקיץ הקרוב. אמרתי להם לעשות הכל כדי לא להגיע לשירות קרבי.

כשהצעיר יגיע לגיל גיוס אולי כבר נגיע למצב שאשכנע אותו לא לשרת בכלל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

שני הגדולים שלי מתגייסים בקיץ הקרוב. אמרתי להם לעשות הכל כדי לא להגיע לשירות קרבי.

כשהצעיר יגיע לגיל גיוס אולי כבר נגיע למצב שאשכנע אותו לא לשרת בכלל.

גיסי כבר מדבר עם האחיינים שלי על לעשות רילוקיישן למדינה אחרת אחרי הצבא. למה למות בשביל אחרים? אני אישית מצדיק אותו. המדינה הזאת מתנהלת בצורה עקומה. בשם התקינות הפוליטית הארורה והאפליה המתקנת אלה שתורמים למדינה נדפקים כאשר אלה שלא תורמים לה מתוגמלים. הזוי בכל רמה הגיונית.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex
  • אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 4 דקות, Cerebral Cortex כתב:

גיסי כבר מדבר עם האחיינים שלי על לעשות רילוקיישן למדינה אחרת אחרי הצבא. למה למות בשביל אחרים?

אתמול היינו בארוחת ערב אצל ההורים של אשתי.

אח שלה ואשתו הצביעו בן גביר. אמרתי משהו על פוליטיקה אז לא רצו לדבר והחליפו נושא. רק אשתו אמרה לי "ניצחנו"..

מה שהכי מפריע זה שהם ניצחו, וקיבלו ממשלת ימין על מלא, אבל כשזה מגיע אליהם, גיסי שירת בתפקיד של שבוע שבוע ועשה בחיים שלו אולי פעמיים מילואים. ואת הבן שלהם הם לימדו איך להוריד פרופיל ולהיות ג'ובניק.

אז גם אני כבר לא מוכן לשלוח את הבנים שלי להילחם על השגעונות שלהם ושל בן גביר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בשם ישוע המתוק, איך הפוסט הזה הפך מהנחת תפילין וכפיה דתית למלחמה באיידס? רק לזאוס הפתרונים.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אתמול היינו בארוחת ערב אצל ההורים של אשתי.

אח שלה ואשתו הצביעו בן גביר. אמרתי משהו על פוליטיקה אז לא רצו לדבר והחליפו נושא. רק אשתו אמרה לי "ניצחנו"..

מה שהכי מפריע זה שהם ניצחו, וקיבלו ממשלת ימין על מלא, אבל כשזה מגיע אליהם, גיסי שירת בתפקיד של שבוע שבוע ועשה בחיים שלו אולי פעמיים מילואים. ואת הבן שלהם הם לימדו איך להוריד פרופיל ולהיות ג'ובניק.

אז גם אני כבר לא מוכן לשלוח את הבנים שלי להילחם על השגעונות שלהם ושל בן גביר.

אני ממזמן אמרתי שצריך לבטל את חוק הגיוס בישראל. ללא ספק ישנה אבטלה סמוייה בצבא וגיוס של אנשים מיותרים. צריך להפוך את הגיוס מחובה להתנדבותי כמו בארצות הברית. בתמורה יש לתגמל בצורה הולמת והגיונית את אלה שבוחרים לשרת לפי אופי השירות שלהם. רוצה דוגמה? בבקשה. מדינת ישראל מסבסדת כל סטודנט בלי שום קשר אם הוא עשה צבא או לא ב 66 אחוזים משכר הלימוד השנתי שלו. אלמלא הסיבסוד הזה, שנת לימודים אחת במוסד חינוכי ממשלתי היה עולה מעל 50 אלף שקל. תגיד לי בבקשה מדוע אנשים כמו הדר מוכתר ואחרים שאומרים ששירות בצבא זה בזבוז זמן מקבלים סבסוד מהמדינה? לא רוצה לשרת בצבא? אין בעיה. קיבלת פטור. לעומת זאת, אתה רוצה ללמוד בגיל הזה בזמן שאחרים רצים בג'בלאות? סבבה לגמרי, תשלם מחיר מלא ללא סבסוד. 

בארצות הברית ישנו כרגע כעס עצום על ביידן. הוא נתן חנינה למיליוני אנשים שחייבים כסף על לימודי הקולג שלהם. בארצות הברית אדם שבוחר לשרת בצבא מקבל הטבות כאלה ואחרות לפי אופי השירות שלו. אחת מהן היא תשלום של הצבא עבור הלימודים האקדמאים שלו. להרבה מאוד אנשים הגיוס לצבא מהווה מקפצה לחיים. אנשים מרמות חיים נמוכות ומשכונות קשות יום מצליחים בחיים בזכות כך שהתגייסו מרצונם החופשי בתמורה לעזרה בלימודים ובהטבות שונות. אז אנשים שואלים מדוע ביידן מחק למיליוני חייבים כסף כאשר אחרים התגייסו לצבא או עבדו בכמה עבודות במקביל?
הסוציאליזם החזירי שמונהג בישראל יחריב אותה בסופו של דבר.

• אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם (נערך)

אז מה שאתה אומר שהצבא אמור להיות מורכב אך ורק מאוכלוסיות חלשות שרוצות השכלה אקדמאית אבל לא יכולות להרשות לעצמה אותה?.

הרעיון של השירות הצבאי בישראל הוא נאיבי אולי אבל עדיף לדעתי על האופציות האחרות.

אני גדלתי בבית ספר מסורתי(משמע יש לי בגרות בפילוסופיה יהודית ובתורה שבעל פה ופעם בשבוע היה ״שיעור תפילה״ בבוקר).

היום אני אתאיסט אבסולוטי וחילוני מוחלט חרף הלימודים האלה, אבל עדיין זוכר את הניסיונות של שטיפת המוח מהבית ספר היסודי והתיכון(המורים שהיו מספרים לנו איזה חייה מגעילה ומלוכלכת זאת חזיר, רק לפני שנה הצלחתי לאכול בייקון לראשונה בחיי בגלל זה) - בקצרה? אני נגד, לא צריך לשים דוכני ״התקרבות לדת״(אם אתה חושב שזה מיסיונרי או לא) בבתי הספר ולתת להורים לגדל את הילדים שלהם איך שהם מאמינים.

עריכה אחרונה על ידי noknok
  • אהבתי 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני חושב שהמודל של צבא מקצועי לא מתאים לישראל.

מצד שני גם המודל של טוב למות בעד ארצנו מתחיל לפשוט את הרגל.

לא יודע מה יהיה..

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בוא נתחיל מזה שלא טוב למות נקודה.

לפעמים מתים לא בעד ארצנו אלא בעד האנשים היקרים לנו.

כשהייתי לפני גיוס ההורים שלי הציעו לנו רילוקיישן של כל המשפחה וגם אחי וגם אני סירבנו.

הגדולה שלי התגייסה ומכניסה הרבה משמעות לתפקיד שלה ואני מחנך טת הקטנה גם להתגייס ולתרום. 

זה עדיין הבית שלנו והערכים שלי לא נגזרים מהערכים של בן גביר או של משתמטים.

מעדיף להיות פראייר ולא למכור את הערכים שלי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

וואלה, נראה לי שלא היית בטקס סיום בה"ד 1 כבר די הרבה זמן, ואידך זיל גמור :-). 

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 14 דקות, ליפיגו כתב:

וואלה, נראה לי שלא היית בטקס סיום בה"ד 1 כבר די הרבה זמן, ואידך זיל גמור :-). 

במשפט שציטטת התייחסתי לגיסי ואשתו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 3.12.2022 בשעה 20:53, noknok כתב:

אז מה שאתה אומר שהצבא אמור להיות מורכב אך ורק מאוכלוסיות חלשות שרוצות השכלה אקדמאית אבל לא יכולות להרשות לעצמה אותה?.

הרעיון של השירות הצבאי בישראל הוא נאיבי אולי אבל עדיף לדעתי על האופציות האחרות.

אני גדלתי בבית ספר מסורתי(משמע יש לי בגרות בפילוסופיה יהודית ובתורה שבעל פה ופעם בשבוע היה ״שיעור תפילה״ בבוקר).

היום אני אתאיסט אבסולוטי וחילוני מוחלט חרף הלימודים האלה, אבל עדיין זוכר את הניסיונות של שטיפת המוח מהבית ספר היסודי והתיכון(המורים שהיו מספרים לנו איזה חייה מגעילה ומלוכלכת זאת חזיר, רק לפני שנה הצלחתי לאכול בייקון לראשונה בחיי בגלל זה) - בקצרה? אני נגד, לא צריך לשים דוכני ״התקרבות לדת״(אם אתה חושב שזה מיסיונרי או לא) בבתי הספר ולתת להורים לגדל את הילדים שלהם איך שהם מאמינים.

מאיפה הבנת את זה בדיוק? מה שאני אומר הוא שצריך לשנות את השיטה כך שאלה שיבחרו להתגייס מרצונם החופשי כמו בארצות הברית יתוגמלו בצורה ראויה. זה הכל.

• תוכן חדש...