Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה.  

לא חושב שמישהו התלונן על אירוע שמושך כ"כ הרבה אנשים מארץ ומחו"ל מהבחינה הזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 21 שעות, ברווז כתב:

לא במצעד נגרים

זה בטח שאין טעם.

איך יחזיקו את הדגלים בלי אגודלים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, falou כתב:

להמונים שבאים זו מסיבה.

אני חושב שצריך להדגיש את זה. 

ממה שאני יודע, המון מגיעים למצעדים בשביל הכיף, המסיבה והאווירה, ולא כי הם שייכים לקבוצה הזאת.

אולי אם יעשו מצעד הנחת תפילין שלכולם יהיה ממש כיף לבוא אליו - אז יבואו אליו גם חילונים.

לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

כל השיח הזה אבל לא מדברים על אלה שעושים ריצות כל חודש בחודשו. כאילו זה כלום? נמאס מהמתירנות הריצתית...

דוגמא מעולה לאירוע שסוגר חלקים מהעיר והוא פחות כיף ולכן אין הרבה "לא רצים" / תומכי ריצה (שתומכים ברצים עצמם) שמגיעים עליו סתם כדי להנות. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

דוגמא מעולה לאירוע שסוגר חלקים מהעיר והוא פחות כיף ולכן אין הרבה "לא רצים" / תומכי ריצה (שתומכים ברצים עצמם) שמגיעים עליו סתם כדי להנות. 

בשני האירועים הללו יש את אפקט הnimby מאלו שגרים בעיר עצמה ומחוצה לה.

פשוט באחד מהם זה כולל מתירנות מינית וכו' וכו' וכו', נראה לי יותר נכון להגיד שבאחד מהם יש תפיסה יותר שמשויכת למתירנות מינית. 

הרי גם בריצות יש נשים שהמרפק שלהם חשוף

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה מקשקש ואתה יודע את זה.

אמרת דבר לא נכון. לא נורא.

אין סיבה להמשיך לחפור לעצמך את הבור הזה

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אני חושב שצריך להדגיש את זה. 

ממה שאני יודע, המון מגיעים למצעדים בשביל הכיף, המסיבה והאווירה, ולא כי הם שייכים לקבוצה הזאת.

אולי אם יעשו מצעד הנחת תפילין שלכולם יהיה ממש כיף לבוא אליו - אז יבואו אליו גם חילונים.

אםשר לשלב. ממילא במצעד הגאווה כל הבנים יחד וכל הבנות יחד.

• מצחיק 1

פורסם
Just now, falou כתב:

699968633_MemeKing(2).png.000fed6901642955a96c9580cb1ce4ee.png

• מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

חושב שזה כבר הרוב היום. מלא בנות שנישקו מישהי על השפתיים בתיכון/צבא כחלק מdare שמות גרבי LGBT והולכות למצעד להראות קצת עור, הרבה זמן זה ככה (לא שאני מתלונן)

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

אמרת דבר לא נכון. לא נורא.

אין סיבה להמשיך לחפור לעצמך את הבור הזה

רגע של רצינות ובלי שום הטרלה

אפשר גם להגיד את זה על מצעדי דגלים בירושלים, כבר היה מצב שנכנסו לסבב לחימה בגלל מצעד דגלים בבירה

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 8 דקות, DareDevil כתב:

אפשר גם להגיד את זה על מצעדי דגלים בירושלים, כבר היה מצב שנכנסו לסבב לחימה בגלל מצעד דגלים בבירה

שזה מצעד שמפגין מתירנות מינית?

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

זה בטח שאין טעם.

איך יחזיקו את הדגלים בלי אגודלים?

לוקחים ויאגרה לפני המצעד ותולים את הדגל וזהו.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

שזה מצעד שמפגין מתירנות מינית?

מה יותר גרוע, מתירנות מינית או מלחמה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

מה יותר גרוע, מתירנות מינית או מלחמה?

שאלה טיפשית ודמגוגית, אבל מצאתי בשנייה תשובה שווה:

Devastating numbers of AIDS deaths in major cities

Unlike the 404,000 USA combat-related deaths in WWII, which were evenly distributed across the country, AIDS deaths were highest in major cities with thriving gay communities with a far higher proportion of gay male residents than the national average. In 1990, AIDS caused 61% of all deaths of men aged 25-44 (born 1946-1965) in San Francisco, 35% in New York, 51% in Ft. Lauderdale, 32% in Boston, 33% in Washington, DC, 39% in Seattle, 34% in Dallas, 38% in Atlanta, 43% in Miami, and 25% in Portland, Oregon.

נ.ב. ממליץ בחום על הדוקו

https://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Survive_a_Plague

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

AIDS deaths

אבל עכשיו ממה שהבנתי (ואני לא עוקב הדוק כי זה לא מעניין אותי יותר מדי) מעבירים את המחלה יחסית בקלות ויש דיבור על חיסון שעובד טוב. ככה שזה יפתר לעומת מלחמה...

------

לגבי ריבוי הסטרייטים במצעד הגאווה:

בהולנד יש את יום המלך, כולם יוצאים לחגוג, גם אלה שלא בעד בית המלוכה, גם אלה שלא אכפת להם מהמלך - זה יום ללכת למסיבה בחוצה כתומה...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

בהולנד יש את יום המלך, כולם יוצאים לחגוג, גם אלה שלא בעד בית המלוכה, גם אלה שלא אכפת להם מהמלך - זה יום ללכת למסיבה בחוצה כתומה

זה בגלל הסמים.

בכלל מדינה שבחמש בבוקר אתה יוצא מהמלון ורואה ארנב, חתול וכריש בגובה 1.80 הולכים מולך עם בקבוק בירה ביד ושרים היא לא דוגמא לכלום.

• תוכן חדש...