Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לזוג גלגלים אחוריים חדשים ?

MadCar22
שימו לב! השרשור הזה בן 786 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי ,

יש לי קיה פיקנטו 2016 הדגם עם המגנזיום , יש המלצה לזוג גלגלים שיהיו טובים ? 

מקדימה יש לי זוג סיניים אם חשוב איזה אפשר לבדוק?

זה חשוב שכל ה 4 גלגלים יהיו זהים או על אותו ציר ? ( ממה שאני יודע על אותו ציר ) 

מקום מומלץ שמוכר ומתקין אוטו דיפו? 

תודה מראש 🙏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תריץ חיפוש בפורום יש מליון שרשורים בנושא.

הייתי מחליף את כל הגלגלים למשהוא לא סיני.

פלקון/מישלן/גודייר.

לא הייתי הולך לאוטודיפו.

מעדיף פנצריה שאני סומך עליה, מבקש מהבעלים שיזמין לי מה שאני רוצה 

מאיפה אתה?

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד המקומות עם מלאי גדול של צמיגים ומחירים סבירים

זה אצל "צמיגי אנטון חנניה" שברח' יפת 88 יפו, טל' 03-6828584

או 03-5184353.

הם פועלים עד מאוחר בערב וגם בימי שבת וחג.

בברכה  -  רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב העומס ברכבים הוא על הגלגלים הקדמיים לכן אם אין אפשרות לשים צמיגים טובים על כל ה4 אז עדיף לשים לפחות צמיגים טובים מקדימה.

לגבי איזה צמיגים לשים כיום אין הבדל גדול במחיר בין צמיג סיני גרוע לצמיג איכותי לכן עדיף לשים צמיג איכותי בהשקעה של כמה שקלים יותר, אתה יכול למצוא את הFALEKN ZE310 באזור ה200-250 ש"ח לצמיג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.11.2022 בשעה 17:24, Gavrik כתב:

רוב העומס ברכבים הוא על הגלגלים הקדמיים לכן אם אין אפשרות לשים צמיגים טובים על כל ה4 אז עדיף לשים לפחות צמיגים טובים מקדימה.

לגבי איזה צמיגים לשים כיום אין הבדל גדול במחיר בין צמיג סיני גרוע לצמיג איכותי לכן עדיף לשים צמיג איכותי בהשקעה של כמה שקלים יותר, אתה יכול למצוא את הFALEKN ZE310 באזור ה200-250 ש"ח לצמיג.

מעניין איפה נמכר צמיג פאלקן במחיר 200 שקל ?

לגבי אוטודיפו - יש צמיגי Nexen תוצרת קוריאה והם נחשבים טובים מאוד. ניתן לרכוש 4 ב999 שקל .אם לא אמצא פאלקן בזול אז nexen  הכיוון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.11.2022 בשעה 01:02, MadCar22 כתב:

קיה פיקנטו 2016 הדגם עם המגנזיום , יש המלצה לזוג גלגלים שיהיו טובים

צמיגים.

מה המידה? 175/50R15 75H? לא רבות האפשרויות במידה הזו.

לפי כמה אתרים נראה שבעיקר הפאלקן ZE310 (ראה פה, הצמיגייה ברמת גן - צמיגי שואף, 1088 ש"ח לרביעייה) או הנקוק K425 (קצת יותר יקרים ולא בהכרח משתלמים יותר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 786 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...