Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אישית מעדיף מפזר חום. המומלץ הוא "מולדת" אבל לי יש 4 מפזרי חום גנריים (זק"ש) שמחזיקים כבר 9 שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חד משמעית מפזר חום. 

תנור נורה הוא תנור נורא.. חם כשאתה עומד בול איפה שהוא מכוון, מספיק שאתה זז סנטימטר הצידה והוא לא מורגש יותר. 

אחרי נסיון ממושך מאוד עם שניהם, רק מפזר חום.

רכשתי לפני שנה תנור תלוי של אלקטרו חנן, מרוצה ממנו מאוד.

כזה ניראה לי https://www.electroline.co.il/product/מפזר-חום-electro-hanan-el21?aff=GoogleMerchant&gclid=Cj0KCQiApb2bBhDYARIsAChHC9t2jusEUqIxSdBn0FYHDjyPAI_MM7X0D5dmRQdSJX3S8DOq02Ep6eEaAkgZEALw_wcB

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

לא. אתה רוצה מפזר חום שמיועד לאמבטיה, עם פיקוד ללא מגע בגוף המכשיר - בדרך כלל על ידי משיכה בשרוך. וכמובן התקנה נכונה ומקצועית כנדרש בחדר רטוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בוודאי שהתכוונתי לאחד שמיועד לאמבטיה.

רק רציתי להדגיש שמספיק יחסית קטן (1000/2000W) והחום יוצא מיד (כמה שניות).

התקנה מקצועית, לא יודע מה הכוונה. הכי רחוק שאפשר מהאמבטיה.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם (נערך)

חשמלאי. מישהו שמוסמך לעסוק בהתקנת אביזרי חשמל.

כנראה שזו הייתה הכוונה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04
ביטול ציטוט של הודעה קודמת

פורסם (נערך)

אצלי בינתיים כבר קרוב לשנה עם הוטבוקס.

הוא "קצת" יקר, אבל מעולה, קודם כל יש לו תרמוסטט, דבר שני המפוח שלו חזק, יש לו שלט, והוא יודע גם להוציא אוויר רק עם המפוח בלי חימום (לקיץ או לאיוורור מאולץ).

אה והוא מגיע עם תקע, ככה שאם יש שקע בחדרי האמבטיה, אז לא צריך חשמלאי.

אגב סביר להניח שמבוסס על איזה מוצר סיני גנרי כזה או אחר עם מיתוג ישראלי ושקע ישראלי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שני עשורים עם מפזרי חום של "מולדת". סוסי עבודה... מחמם מיד, מספר דרגות חום ומפוח, אמין מאד. 

כפי שנאמר לעיל, חשובה התקנה בטוחה, נכונה וחזקה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בילדה הראשונה התקנתי תנור לאמבטיה, בפועל אף פעם לא השתמשנו בו מכיוון כשיוצאים מהאמבטיה החדר קר יותר מהאמבטיה. אז מה זה בעצם נותן?

גם ככה המים חמים ועושים את עבודות החימום כשמתקלחים.

מה אני מפספס?

• אהבתי 1

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

יש כאלה שמתלבשים באמבטיה אז הייבוש וההתלבשות שניהם נעשים בסביבה נעימה יותר.

מצתרף להמלצה על מפזר חום לעומת תנור אינפרא, יש לי את שניהם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...