Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בלי קשר ,  גם אנחנו אוהבים את סגנון החופשות בדומה לך, כך לאורך הרבה שנים. מאידך  תמיד חששנו לבחור יעדים שהתנועה בכבישים היא בשמאל, מעט חוסר תשומת לב בגלל עיפות והנטייה המוטמעת לחזור לימין (לא פוליטית !!) יכולה להסתיים בבי"ח.  מעניין אם אנחנו  בעניין הנהיגה בשמאל שותפים לקבוצה גדולה של תיירים או במיעוט.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הטעם להתווכח על זה עם טרנספורטר ולנסות להוכיח לו משהו? אתם משדרים בתדרים שונים. זה כמו לנסות להתווכח עם אנשים דתיים על אמונה. חסר טעם לחלוטין…

• אהבתי 2
פורסם
לפני 24 דקות, ד ו ד כתב:

בלי קשר ,  גם אנחנו אוהבים את סגנון החופשות בדומה לך, כך לאורך הרבה שנים. מאידך  תמיד חששנו לבחור יעדים שהתנועה בכבישים היא בשמאל, מעט חוסר תשומת לב בגלל עיפות והנטייה המוטמעת לחזור לימין (לא פוליטית !!) יכולה להסתיים בבי"ח.  מעניין אם אנחנו  בעניין הנהיגה בשמאל שותפים לקבוצה גדולה של תיירים או במיעוט.

בסך הכל מתרגלים די מהר (כל הדרך יש שלטים שמזכירים לנסוע בצד שמאל). מה שלוקח זמן זה להתרגל לכיכרות, לינות בלי לשפשף את הטאסות ולא לאותת עם הידית של הוישרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Aviv943 כתב:

מרכיבים הוספתי לסל ואזמין בקרוב.

בנתיים נכנסתי לאמזון לחפש קיט להכנה וראיתי המון קיטים שמכילים גם דברים מיותרים כמו סכינים וכפות עץ

מכיוון שאני לא חובב סושי אבל אשתי כן, ומכיוון שמעולם לא הכנתי סושי, אין לי מושג איזה מחלקים בסטים שנמכרים באמזון באמת נחוצים.

לכן אשמח לקישור מאמזון לסט בסיסי שלא מכיל דברים מיותרים כמו סכינים, מברשות כפות וכו.

תודה

לא באמת צריך ערכה, מה שחשוב שיהיה:

1- סכין חדה. מאוד. בלי סכין להב חלק חדה אתה תקרע את הרול בעת החיתוך לפרוסות (אלא אם אתם רוצים להכין ניגירי, שאני הכי בעד.)

2- כף עץ. אורז הופכים עם כף עץ רחבה תוך כדי תהליך הערבוב עם הסושי-סו, אפשר עם כף רגילה- זה יהיה מעצבן מאוד

3- מחצלת, for obvious reasons

כל השאר לא באמת דרוש. "בזוקה" תעשה לך חיים קלים בהכנת רולים יפים באפס מומחיות אם בא לך.

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

חומץ אורז שקונים ב 12 שקל במזרח ומערב והאצות זהב שלהם אלה לא רכיבים שאפשר להכין איתם סושי ברמה של סוהו 

זה לא נכון, אובייקטיבית, אבל שכנעת את עצמך כל כך חזק שזה מדהים.

ואתה ממשיך לדבר על ה "רמה של סוהו", חבר, סוהו זה לא רמה. אני מבין שאתה נהנה שם, אני מבין שטעים לך, אבל המוצר עצמו- לא עשוי מחומרי גלם "מהמשובחים ביותר" או משהו ויש טובים ממנו אפילו בארצנו הקטנטונת.

אם אתה הולך בשביל האווירה- זה משהו אחר לחלוטין, תהנה.

באמת חבל שאתה ממשיך להסתכל על כל דבר (ועל כל אחד) בדיון הזה דרך עדשה של כסף. כשמדברים על חו"ל, זה כנראה עולה לך בלפספס מקומות מוצלחים ממש (טוב, במיקונוס ומונקו כנראה שלא, אבל במדינות קצת יותר גדולות ומגוונות בהחלט כן)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

אני מחכה ליום שמר טרנספורטר יכין בעצמו סושי.

יאללה תעשה ניסוי, פעם אחת ממיטב תוצרת 'מזרח מערב', ופעם אחת מהחרא הכי יקר שאתה יכול למצוא.

תגלה שההבדל יהיה זניח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ההבדל מנש לא יהיה זניח עבורו 

אתה יודע איזה טעם יש לסושי כשעל כל גרגר אורז יש חתימה של המגדל שלו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

יוצא לי לאכול המון בTYO , גם בגלל מיקום העבודה הקרוב וגם בגלל חברים כאלו ואחרים. מלבד הרולים המיוחדים שלהם (שמשולבים שם סרטנים /דגים מיוחדים וכיוצא בזה) רולים שמכינים בבית לא נופלים מהרולים שם. (סלמון טרי אורז ייעודי לסושי ואצות שהמליצו פה. ) המרכיבים שסושי טוב צריך הם מרכיבים פשוטים ולא מורכבים כמו שנוטים לחשוב. ההבדל בטעם לא קיים עד זניח. 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני כשעה, shellcase כתב:

אני מחכה ליום שמר טרנספורטר יכין בעצמו סושי.

יאללה תעשה ניסוי, פעם אחת ממיטב תוצרת 'מזרח מערב', ופעם אחת מהחרא הכי יקר שאתה יכול למצוא.

תגלה שההבדל יהיה זניח.

אני לא ממש מסכים כשמדובר בדג, באורז, ואם דואגים שלאצה לא חדרה לחות. מעבר לזה- בהחלט.

פורסם

בדגים אני איתך, האיכות משחקת תפקיד ומה שיש במזרח ובצפון אירופה זה אפילו לא באותו איזור חיוג למה שמגיע לכאן.
באורז אני לא מספיק מבין לצערי ולכן "אאלץ" לזרום איתך :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
בתאריך 15.10.2022 בשעה 09:48, sperial כתב:

טרנספורטר - יש לך בעיה. אתה משקיף על הכל דרך משקפת של שפיכת הרבה כסף.

מה שחסר לך הוא ההבנה שאפשר ליהנות לא פחות גם בחופשה שמתחילה בטיסה עם רייאנאייר, לינה במלון 2* ושריפה  של 15 ק"מ ביום על זוג רגליים בריאות. אישית חופשות כפי שאתה מתאר היו גורמות לי להשתעמם למוות, אבל זה כבר עניין של טעם אישי.

יש אנשים שמבזבזים שנים מהחיים שלהם בהודו. לא יודע אם עולה להם כסף בכלל, לא יודע אם הם זוכרים מי הם או מה הם, האמת שזה לא מעניין אותי, אף פעם לא נכנסתי לאף אחד לחיים.

שיהיה להם לבריאות

הם זה הם, אני זה אני. הם לא מעניינים אותי ואני לא מעניין אותם,

לא הבנתי מה אתה בא לחדש לי? הייתה כתבה מפורסמת על איזה מישהו שהחליט להפסיק לעבוד ולחיות ביערות ובמדברים ובהרים בארץ לאכול שאריות של אוכל וכו' וטוב לו עם זה.

אתה רוצה לשכנע את העשירים מסביון שהם לא מבינים כלום בחיים ומבזבזים את האנרגיות שלהם בעבודה ועסקים ויכלו לחיות כמוהו ?

הוא זה הוא, הם זה הם, והתגובות שלך לא משתנות ולא נהיות מעניינות יותר כי אתה חושב שכולם צריכים להיות זהים אחד לשני

אני בניגוד אליך לא חושב שאף אחד צריך להיות כמוני.

הסושי בגפניקה לא טעים לי וזה עובדה. אם לך טעים, לך תאכל שם

בא לך להזרק בהודו לאכול פטריות הזייה, סע בכיף. מישהו העיר לך ?

* רק בשביל הפרוטוקול, תצא מהמחשבה האומללה הזאת שאני מנסה לשכנע אותך לטוס למיקונוס או לאכול וואגיו או לחיות כמוני. מה לי ולך ?

1. קשה עד בלתי אפשרי להשיג וואגיו אוסטרלי בארץ, אפילו  לא אצל איציק. יש מחסור עצום. אין לי שום אינטרס שתקנה. כשיש דרך להשיג, המקומות שמוכרים מבקשים לא לפרסם את זה, כי זה מיועד למכירה במסעדות במחיר של ישיבה במסעדה. מבטיח לך שאין לי שום אינטרס שתרוץ לקנות במקומי.

2. במיקונוס בתקופות שיא יש עומס מטורף ולפעמים חודש חודשיים מראש כל המקומות בילוי השווים נתפסים עד אפס מקום,  לרוב בגלל שהעבודה שלי לא תמיד צפויה אני סוגר את החופשות האלה רק חודש מראש.  תאמין לי  שלא אכעס עלייך ועל עוד כמה אלפי ישראלים שיוותרו על החופשה שם ויסעו ליעדים שלך שהרבה פחות  משעממים ממיקונוס. אל תבואו, מבטיח שלא אתבאס.

בתאריך 15.10.2022 בשעה 10:12, Night Driver כתב:

טרנספורטר, אני יכול לישון באיזה מלון שאני רוצה ולטוס איך שאני רוצה אבל בחופשה האחרונה שלי בקפריסין עם הבת שלי לקחנו דירה ב 600 שקל ל 3 לילות ורכב שכור. ההנאה לא היתה פחותה ממלון 5 כוכבים (חוץ מהטיסה שהיתה חוויה אנתרופולוגית מיוחדת).

קראתי כמה פעמים ולא מצאתי את הפואנטה

יש אנשים שנוסעים לשארם ונותנים למצרי לעשות להם מסאג ולמרוח להם קרמים ושבועיים שם עולים להם כמו יומיים בארץ

מה הפואנטה לא הבנתי?

ישב אצלי בחג הראשון איש עסקים יהודי מאיטליה שסיפר לי שבאיטליה העשירים ביותר נוהגים על סמארט כי אין שם תרבות של פוזה

אוקי. כל הכבוד. 

להגיד לשריקי למכור את הלמבורגיני או להחביא אותה שלא יחשבו שהוא חי חיי שקר?

התגובות האלה מזכירות לי פוסטים של אנשים משועממים בפייסבוק שמראים איך טרנטינו עומד בתור בארץ כשהוא מגיע לחנות ולא מבקש יחס מועדף כמו זמרי על, ראש ממשלה ואישתו וכו'. שוב כל הכבוד לו. הוא זה הוא, הם זה הם. הוא לא ישתנה והם לא ישתנו. אף אחד מהם לא מבקש מהשני להתנהג אחרת. בריאות

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

טרנספורטר - תבלה איך שאתה רוצה ואם בא לך תמשיך לספר לנו על הואגיו ב-1000 ש"ח לק"ג ועל הנשים היפות שבאות למיקונוס כדי לחפש להן "תומך" עשיר.

העניין הוא שאתה לא שם לב איך אתה מגחיך את עצמך בפורום הזה. איך המגדלים והואגיו (ואולי מעכשיו גם הסושי) החליפו כאן מושגים כמו אטיופים ואבטיח להשוואה. 

אני מקווה מאוד שסוף סוף הבנת את הפואנטה שלי ושל נהג הלילה: סופ"ש ב-1000 ש"ח לאדם יכול לגרום הנאה שאינה פחותה מזו של סופ"ש ב-100,000 ש"ח. וזה נכון במרבית תחומי החיים. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...