Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו - ייעוץ לקניית רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדים לשמחה,

אני רואה הרבה פרסומים של אוטו, שהם מפרסמים ייעוץ חינם לקניית רכב.

אני לא מצליח להבין מה האינטרס שלהם? 

בהתחלה חשבתי שהאינטרס זה ליידים שהם מרויחים מיבואניות הרכב, אבל לא נשמע לי כל כך, כאם כן אז הייעוץ שלהם לא אמיתי, אלא עם אינטרסים..

סתם מעניין אותי להבין..

מה אתם חושבים?

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

דיברנו על זה כבר כמה פעמים.

כמובן שלכאורה וט.ל.ח והאמור אינו מהווה והמציג אינו מציג וכו'. מקווה שזה דיסקליימר מספק.

אני לא יודע להגיד ספציפית על אוטו כי אני לא יודע, אבל הניסיון שלי עם גופים אחרים הולך בערך ככה: 

אתה משאיר פרטים

אתה מקבל טלפון

אתה מבקש ייעוץ

מייעצים לך לקנות את (אחד מאלה):

1. דגם שהיבואן שלו משלם הרבה על לידים

2. דגם שיש עליו קמפיין שהתייחבו להביא לו X לידים

אם מדובר במשומשות, כמובן כל הכללים נזרקים מהחלון ושולחים פשוט לכל מי שמוכן לשלם.

זהו בגדול, זו התורה. 

לסיכום, אכתוב משהו שקראתי פעם איפשהו ומאז הופיע באינספור מקומות - אם אתה מקבל מוצר כלשהו בחינם, אתה לא הלקוח, אתה המוצר.

• אהבתי 7

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

בנוסף למה שציין פבל, "אוטו" נרכשה ע"י חברת מימון ישיר. בהמשך לשיחת הייעוץ תקבל גם הצעת מימון אטרקטיבית (כמו שהם אומרים בסרטונים). כמו כן שים לב שבכל מבחן וידאו מפרסמים הצעת מימון בפינה השמאלית.

אין ספק שהייעוץ הוא הטריגר למכירת מנוי, ביטוח, מימון, או כל דבר אחר שקשור בעולם הרכב.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

יש משפטים חרושים שרצים כבר שנים אבל הם נכונים " אם אתה לא משלם על מוצר אתה כנראה המוצר". ו - " אין מתנות חינם" ..
אין סיכוי שיושב נציג של "אוטו" ומבזבז זמן על המלצות לאנשים ולא מרוויח מזה כלום..
כמו שאמרו כבר לפני הם מרוויחים בדרך כלשהי לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Tom777
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

אי שם ב2013 הועסקתי כיועץ רכב במגזין אוטו.

אכן הייעוץ הוא חינמי, הרווח ממכירת הלידים, מכירת שטחי פרסום באתר.

מנויים הפכו למיעוט בשל הפרינט הנכחד, אך גם בו היו לא מעט שטחי פרסום שמולאו היטב במוצרי לייף סטייל.

יכול לזקוף לזכות המחלקה שתמיד ניסו לייצר ייעוץ אובייטיבי והשתדלו להרחיק את מחלקת השייוק והמכירות מאיתנו על מנת שלא ישפיעו על אופן הייעוץ.

• מעניין 1
פורסם

גם אצלנו במשפחה השץמשו בייעוץ לפני כשנתיים שלושץדווקא הומלץ לא על רכב חדש אלא משומשת בת שנתיים

שנרכשה מאדם פרטי דרך יד 2.

לר נראה לי שהרויחו משהו ישירות

גם אני חושב שמרויחים מפרסומות באתר

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 11.10.2022 בשעה 18:00, פבל כתב:

דיברנו על זה כבר כמה פעמים.

כמובן שלכאורה וט.ל.ח והאמור אינו מהווה והמציג אינו מציג וכו'. מקווה שזה דיסקליימר מספק.

אני לא יודע להגיד ספציפית על אוטו כי אני לא יודע, אבל הניסיון שלי עם גופים אחרים הולך בערך ככה: 

אתה משאיר פרטים

אתה מקבל טלפון

אתה מבקש ייעוץ

מייעצים לך לקנות את (אחד מאלה):

1. דגם שהיבואן שלו משלם הרבה על לידים

2. דגם שיש עליו קמפיין שהתייחבו להביא לו X לידים

אם מדובר במשומשות, כמובן כל הכללים נזרקים מהחלון ושולחים פשוט לכל מי שמוכן לשלם.

זהו בגדול, זו התורה. 

לסיכום, אכתוב משהו שקראתי פעם איפשהו ומאז הופיע באינספור מקומות - אם אתה מקבל מוצר כלשהו בחינם, אתה לא הלקוח, אתה המוצר.

חבל להצמיד טיעונים שאינם ממין הענין למה שעל פניו נראה כמו הכלל לפיו מתנהגות רשתות חברתיות. ידע וייעוץ חינמי נועדו לייצר תנועה ברשת שמביאה לקניית זמן פירסום, ככה זה עובד, אין לי סיבה להניח שאצל "אוטו" זה שונה. לכתוב שהם מספקים מידע שאינו אובייקטיבי, ודאי כשאינך יודע שזה המקרה, גם אינו הוגן, גם עלול להוות לשון הרע. 

פורסם (נערך)

אבל הוא ממש כתב שהוא לא יודע איך זה אצל "אוטו" ספציפית אלא בכלליות מהיכרותו עם "גופים אחרים". והדגיש. ממש כתוב, מול העיניים, מודגש. ככה מול העיניים. רואים. כתוב. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 6 שעות, רועי5 כתב:

חבל להצמיד טיעונים שאינם ממין הענין למה שעל פניו נראה כמו הכלל לפיו מתנהגות רשתות חברתיות. ידע וייעוץ חינמי נועדו לייצר תנועה ברשת שמביאה לקניית זמן פירסום, ככה זה עובד, אין לי סיבה להניח שאצל "אוטו" זה שונה. לכתוב שהם מספקים מידע שאינו אובייקטיבי, ודאי כשאינך יודע שזה המקרה, גם אינו הוגן, גם עלול להוות לשון הרע. 

כמו שאמר ניקו, כתבתי שאני לא יודע איך זה עובד ספציפית באוטו אלא מעריך על סמך ידיעה של איך המנגנון עובד בגופים אחרים. 

לא רשתות חברתיות, לא "נדמה לי", לא השערות. ידיעה, מגופים אחרים שנותנים שירותי ייעוץ חינמיים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...