Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מחזיק היום שברולט ספארק 2017 עם 33 א' ק"מ קניתי מהסוכנות ומתלבט לגבי שדרוג.

ההתלבטות הראשונה והיא כמובן שלי אם בא לי להתחיל להוציא כסף על החלפה של הרכב כשהוא יחסית במצב סבבה, בעיקר כשיקול כלכלי, אבל זה כמובן שלי.

ההתלבטויות האחרות הן:

1. תזמון, מודע לכך ששוק הרכב לא במצב הכי טוב שלו כרגע השאלה היא אם יש צפי לנורמליזציה בקרוב?

2. האם לקנות חדש מהסוכנות או משומש יד2? בתור אחד שעבד מול סוכני רכב יש לי חשש טבעי מרכבי יד 2.

3. האם טרייד אין בסוכנות לחדש הוא משהו שאני אפסיד עליו המון לעומת מכירה לאדם פרטי?

4. דגם: מחפש רכב סופר מיני, קראתי פה מגוון אשכולות, הצרפתיות כפי שאני רואה דורשות תחזוקה ספציפית מאוד, שמן, רצועות, הגרמניות תחזוקה יקרה באופן טבעי, יפניות כמו יאריס נשמעות טוב על הנייר אבל בפועל לא כאלה טובות.
מה נחשב היום לדגם טוב בקטגוריה גם מבחינת ביצועים, נראות, טכנולוגיה, איבזור וצריכת דלק?

תודה מראש  וחג שמח לכולם :)

פורסם (נערך)

1. כנראה המצב יימשך עוד שנה וחצי לפחות ( הערכה גסה של סיום משבר השבבים ועוד יותר גסה של סיום המלחה במזרח אירופה).

2. עכשיו זמן טוב למכור רכב משומש ולקנות חדש ( בתנאי שהחדש קיים במלאי ).

3. כן, תפסיד הרבה, במיוחד עם רכב בעל נתונים טובים כמו שלך. רכבים עם נתונים הרבה פחות טובים נמכרים מעל מחירון. זה הפסד למסור רכב כמו שלך לטרייד עם הפחתה.

4. רוצה ללכת על בטוח? תבדוק העם ניתן לרכוש עכשיו מאזדה 2. נכון שזה רכב לא חדשני, אבל אמין מאוד,  זריז , לא יקר לתחזוקה ושומר לא רע על המחיר. יאריס הפסיקו לייבוא ( עברו ליאריס קרוס )

צריכת דלק בכמות הנסיעות כו שהיתה לך עם הספארק  לא פקטור ( אלא אם תתחיל עכשיו לנסוע יותר מכפול )

כמובן, גם החלפה כזאת היא לא השקעה, ואפשרות להשאר עם הרכב הנוכחי הכי כלכלית.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ככל הידוע לי יוניון מוטורס (היבואנית הרשמית של טויוטה בישראל) הפסיקה לקבל הזמנות ליאריס כי אין צפי אספקה (לא כי עברו ליאריס קרוס...)

ייתכן שאפשר לקנות חדשות מיבוא מקביל אם זה הרכב בו מעוניינים

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

השאלה מה מפריע לך בספארק?

מזדה 2 אופציה לא רעה, מכלולים אמינים, אבל תרגיש מיושנת ביחס לסופר מיני מודרניות יותר, בכול זאת, המזדה 2 איתנו מ 2015.

ואם לקנות יד שניה, הייתי מחפש את רמת אבזור pure white בעלת סלון משולב עור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 19 שעות, yulianx כתב:

השאלה מה מפריע לך בספארק?

מזדה 2 אופציה לא רעה, מכלולים אמינים, אבל תרגיש מיושנת ביחס לסופר מיני מודרניות יותר, בכול זאת, המזדה 2 איתנו מ 2015.

ואם לקנות יד שניה, הייתי מחפש את רמת אבזור pure white בעלת סלון משולב עור.

אין משהו שמפריע, זה בעיקר הרצון להתחדש.

החלפתי בדיוק צמיגים והלכה לי נורה אבל זה בלאי שלא מצביע על משהו מכאני ברכב שבינתיים נוסע בסדר.

פורסם
לפני כשעה, Skylink כתב:

אין משהו שמפריע, זה בעיקר הרצון להתחדש.

החלפתי בדיוק צמיגים והלכה לי נורה אבל זה בלאי שלא מצביע על משהו מכאני ברכב שבינתיים נוסע בסדר.

היו זמנים שבסניפי בנקים היו מחליפים את הריצוף בכל פעם שהגיע הזמן לשטוף את הרצפה.

• מצחיק 1
פורסם

זמני אספקה ושחצנות של יבואני הרכבים כאילו יש להם זהה בידיים 

הייתי ממתין שהשוק יירגע 

מבין את הרצון שלך להתחדש 

מקס'תקנה לעצמך איזה מעמד חדש לטלפון חחחח סתם אני צוחק אבל עדיין הפואנטה שובל על הכסף והעצבים שלך 

חבר הזמין יאריס והתקשרו כבר פעמיים להודיע שיהיה עיכוב נוסף ול"עדכן" את המחיר 

לא נשמע כמו עסקה שהייתי רוצה לעשות 

שתהיה שנה טובה ומתוקה

פורסם

משבר השבבים יישאר איתנו לעוד 3 שנים לפחות .. אני מהתחום אז אני יודע על מה אני מדבר

הכי שווה לקנות היום חדש מהחברה במיוחד אם אתה קונה משהו זול עד 140 אלף שח

המלצה שלי תקנה גיפון … ואם אתה מחפש אמינות ואיכות קח מאזדה CX3 דגם אורבן ב127 אלף 

הוא מבוסס על מאזדה 2 וקצת יותר מרווח ממנה

חיסכון בדלק בכלל לא אמור לדבר אליך  אתה לא נוסע בכלל

אתה יכול להתנהל עם מוניות ויצא לך אותו כסף כמו להחזיק רכב עם הנסועה שלך

פורסם
לפני 3 דקות, hagai_al כתב:

משבר השבבים יישאר איתנו לעוד 3 שנים לפחות .. אני מהתחום אז אני יודע על מה אני מדבר

נמק/פרט

• אהבתי 1
פורסם

האינסטינקט שלי אומר שהרכב שלך חדש ואין סיבה לרוץ להחליפו.

ובכל זאת שאל עצמך כמה שאלות:

1. האם הרכב ממלא את ייעודו? לפי הנסועה אתה מתנייד בעיקר בעיר, אז נראה שדווקא הספארק הקטנה תפורה למידותיך. אבל צריך להשלים את המידע בשאלות על הקיבולת שלה, כי היא מתאימה לנהג יחיד שצריך להוביל קניות מהסופר, לא למשפחה שמרבה לטייל. וכמובן השאלה האם האיבזור הקיים מספק את צרכיך.

2. אמינות הרכב - אתה מתאר אמינות מצויינת, סיבה טובה להשאר איתו ולא לקנות חתול בשק (בשוק המשומשות).

3. השימוש החלופי בכסף - האם אותם 50-100 אש"ח שישמשו להחלפת הרכב לא צפויים להיות חסרים למטרות אחרות, יותר חשובות, בטווח הנראה לעין.

אז, כאמור, התחושה שלי היא שהספארק מתאימה לך ושחבל על המאמץ להחליפה כעת, אבל יתכן שהתשובה לאחת השאלות שלעיל משנה את התמונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...