Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המערכת שהותקנה בארץ מיצתה את זמנה, ואני מעוניין לקנות מולטימדיה חדשה שתחליף אותה. פונקציות חשובות לי: תמיכה במצלמת רוורס, שליטה מההגה, בלוטוס, ושידור המסך מהפלאפון.

ראיתי שיש מגוון מערכות באליאקספרס כמו זו:

Vtopek 9" 4g+wifi 2din Android 11 Car Radio Multimedia Video Player Navigation Gps For Kia K3 Cerato Forte 2013-2017 3 Yd Tuner - Car Multimedia Player - AliExpress

פתחתי את הפלסטיקה אצלי ואלו החיבורים שיש לי כרגע ברכב:

image.thumb.png.d048e860d37ee2b38ab4bafabdda5e80.png

אלו המחברים שיש באנדרואיד חדש לדוגמא:

image.thumb.png.82853bb27ca49d0597995cab11f1b301.png

מצאתי את הצמה המתאמת הבאה:

Feeldo Car Radio Audio 16pin Android Power Calbe With Canbus Box For Hyundai Elantra Kia K3 Sorento Wiring Harness Adapter - Cables, Adapters & Sockets - AliExpress

image.thumb.png.cfca06b5dc58e25fe4cbc26a23c5aa62.png

image.thumb.png.b6a5b5b3378ec7b21c9ad2b6a8672e86.png

כמה שאלות שאשמח לקבל הבהרות:

1. האם אני מבין נכון? A צריך להתחבר ל-1 אצלי, B צריך להתחבר ל2 אצלי, C צריך להתחבר לקופסת canbus שמגיע עם הצמה המתאמת , ו-D צריך להתחבר לשקע POWER במולטימדיה החדשה, E צריך להתחבר לCAN במולטימדיה החדשה. 

2. האם צריך את הקופסת CANBUS? כתוב בתיאור של המולטימדיה שצריך ללמד את המערכת את הפונקציות ואפשר לקנות את הצמה בלי הקופסא.

3. הכבל הצהוב שבצמה מתאמת צריך להתחבר לחוט מצלמה שמגיע עם המולטימדיה?

4. למה אמורים הכבל האדום והלבן בצמה המתאמת להתחבר?

5. מזה כבל 3 שיוצא לי היום מהרדיו הקיים?

6. איפה אצלי היום מתחבר המיקרופון של הדיבורית ולאיפה הוא אמור להתחבר במולטימדית אנדרואיד?

6. חוץ ממה שמחובר קיום ברכב, ראיתי שיש את האוסף הבא שלא מחובר לכלום. מה המשמעות של זה ולמה זה שם?

image.thumb.png.638fa4b5c6bb703372e6ddd18fea547e.png

תודה רבה!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

חזרתי לעדכן אם מישהו עם קיה פורטה 2014 LX יתקל בפוסט הזה בעתיד. 

קיבלתי את הרדיו אנדוראיד והתקנתי אותו. נראה שסתם סיבכתי את הדברים. שקעי (1) נכנסו למתאם שהתחבר לאנדרואיד. חוץ מזה המיקרופון של הדיבורית מתחבר למתאם RCA שמסופק עם האנדרואיד והוידאו של המצלמה חובר עם המתאם אנדוראיד שסופק. הדבר היחידי שהייתי צריך לחבר שלא בפלאג אנד פליי היה את הפלוס של הרוורס לחוט בharness שאליו התחברו שקעי (1).

הקונקטור (2) בתמונה היה תוספת שהוסיפו בהתקנה המקומית של הרדיו ואותו ניתקתי מהמצלמה והעפתי. 

אין צורף בCANBUS. לימוד ההגה נעשה באנדרואיד.

אני הזמנתי את הרדיו הזה 4G+32G, אנדרואיד 11 בבלאק פרדי ב140$ עם המסגרת פלסטיק, מפסק איתות, כל המתאמים, 4G, מצלמת רוורס חדשה, אנטנת GPS חדשה ומיקרופון חיצוני את שלושת האחרונים לא התקנתי והשתמשתי בקיימים.

2din Android11 Dsp Carplay Car Radio Stereo Multimedia Video Player Navigation Gps For Kia K3 Cerato 3 Forte 2013-2017 2 Din Dvd - Car Multimedia Player - AliExpress

אומנם רק שבוע, אבל בנתיים מאוד מרוצה. 

• תוכן חדש...