Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה fr 1L vs 1.5L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין האיביזה fr עם ה1.5 ליטר לבין זאת עם ה1 ליטר.

רציתי לשמוע כמה משמעותיים באמת ההבדלים בין הדגמים, והאם זה מצדיק את ההפרש של 7,000 שח.

האם צפוי שאחד מהדגמים ישמור על ערכו יותר יותר מהשני?

דבר נוסף, בסוכנות נאמר לי שעקב המחסור בשבבים, הfr יסופקו עם מסך 8.25" מקורי כמו בדגם הסטייל ולא ב9.25" שאמור להיות בדגם, ומורידים 1000 שח מהמחיר. האם זה דבר שעלול לפגוע בשווי הרכב בעתיד? האם יש הבדל בין המסכים פרט לגודל?

תודה

פורסם

ההבדל הוא שהתצוגה של אפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו לא מוצגת על כל המסך. למיטב זכרוני המסך הקטן מגיע עם גלגלת וליום רגילה וזה דווקא יתרון בעיני לעומת פקדי מגע במסך הגדול. 

אם התקציב מאפשר לך על ה-1.5. מנוע חזק באופן משמעותי ונעים יותר בזכות 4 צילינדרים לעומת 3 ב-1 ליטר. 

פורסם
לפני שעה, Mike808 כתב:

ההבדל הוא שהתצוגה של אפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו לא מוצגת על כל המסך. למיטב זכרוני המסך הקטן מגיע עם גלגלת וליום רגילה וזה דווקא יתרון בעיני לעומת פקדי מגע במסך הגדול. 

אם התקציב מאפשר לך על ה-1.5. מנוע חזק באופן משמעותי ונעים יותר בזכות 4 צילינדרים לעומת 3 ב-1 ליטר. 

באיזה מהם זה לא מוצג על כל המסך?

פורסם

ההבדל במנועים משמעותי מאוד.

ההבדלים הם גם במנוחה עקב חוסר ברעידות וגם במאמץ (במיוחד בעקיפות).

המסך 8.25 נחמד כל עוד לא משתמשים בApple car play, משום מה המסך שם חתוך ולא מנצל בערך 30% ממנו.

פורסם

בימים אלה קיבלתי ארונה 1.0 בליסינג, הרעידות זה משהו מטריף בעיני. לעולם לא הייתי קונה בשוק פרטי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 5 שעות, gadyh כתב:

דבר נוסף, בסוכנות נאמר לי שעקב המחסור בשבבים, הfr יסופקו עם מסך 8.25" מקורי כמו בדגם הסטייל ולא ב9.25" שאמור להיות בדגם, ומורידים 1000 שח

מעניין אם זה היה הפוך ואתה היית רוצה לשדרג למסך הגדול, אז גם אז זה היה הפרש של 1000₪?!

לגבי המנוע חד משמעי 1.5L 

לגבי המסך לא הייתי בולע את הצפרדע הזו כל כך מהר כי apple carplay אישית חשוב לי

אבל אם אתה לא משתמש אז אולי כן..

פורסם
לפני כשעה, roy007 כתב:

מעניין אם זה היה הפוך ואתה היית רוצה לשדרג למסך הגדול, אז גם אז זה היה הפרש של 1000₪?!

לגבי המנוע חד משמעי 1.5L 

לגבי המסך לא הייתי בולע את הצפרדע הזו כל כך מהר כי apple carplay אישית חשוב לי

אבל אם אתה לא משתמש אז אולי כן..

אני איש של אנדרואיד, זה אותו סיפור?

פורסם

אני לא הרגשתי רעידות חריגות במנוע 1.0, דווקא ציפיתי ליותר ממנוע 1.5 לעומת ה1.0.

אבל תמורת 7 אלף, הייתי הולך על המנוע החזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם חשוב לך fr, אז עדיף 1.5.

אך אם אתה מסתפק בסטייל, אז ההפרש כבר משמעותי.

בסטייל אין חלון בגג, תקרה גבוהה יותר, ב fr   הרגיש לי נמוך.

פורסם (נערך)

אין FR חדשות במלאי 

רק -2023

מנסיון-עד שננעלתי על הרכב הזה-לפני חודש וחצי נמכרה האחרונה,

הסוכן אומר לי שרק ב-24 יהיו חדשות

עריכה אחרונה על ידי danielos
פורסם
לפני 26 דקות, danielos כתב:

אין FR חדשות במלאי 

רק -2023

מנסיון-עד שננעלתי על הרכב הזה-לפני חודש וחצי נמכרה האחרונה,

הסוכן אומר לי שרק ב-24 יהיו חדשות

נכון ליום שישי האחרון, היו באיזור ה10 חדשות של מנוע 1l.

ה1.5 אכן לא במלאי, אבל אמר שיהיה בין נובמבר לינואר

• תוכן חדש...