Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג תפעולי חדש - Sportage 1.6T Urban / Formentor 1.5T / Mazda CX-5 Executive / MG E-HS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החוזה שלי מסתיים במרץ, ועם בעיות האספקה רוצים שאני אזמין רכב חדש בשבועות הקרובים.

משפחה, עם 2 ילדים, אחת בבוסטר גב (Graco Tranzitions), אחד בכיסא בטיחות (Chicco NextFit, אח"כ יעבור ל-Chicco MyFit), עגלה כמובן.

היום עם מאזדה 3 ספיריט.

האופציה של למשוך שנה רביעית עם המאזדה 3 לא אושרה ע"י אלדן (כדי לצלוח את 2023 בתקווה ליותר אפשרויות ב-2024).

וגם האופציות הידלדלו עד מאוד יחסית, ביקשתי במצטבר הצעות על כ-40 דגמים / רמות גימור, משתי חברות ליסינג.

לצערי לא מביאים אצלנו עכשיו רכבים חדשים מאלדן, אז נשארתי עם פריים ליס ושלמה סיקסט. לא לקחתי מאף אחת מהן רכב עד עכשיו.

כל האופציות שהתקבלו הן אלה:

קופרה פורמנטור - הדגם הבסיסי, עלות חבילה 4550 (או 4800 בחברה השנייה), שווי שימוש 4363 שקל

יונדאי באיון - Prime Plus, עלות חבילה 3550, שווי שימוש 3222 שקל

יונדאי טוסון - 2.0 Premium עלות חבילה 4250 ושווי שימוש 4140 שקל

יונדאי טוסון 1.6T Luxury עלות חבילה 4800 ושווי שימוש 4610 שקל

קיה סלטוס EX Plus עלות חבילה 3760 ושווי שימוש 3693 שקל

קיה ספורטג' 1.6T Urban עלות חבילה 4255 (או 4400 בחברה השנייה), שווי שימוש 4288 לחודש

קיה ספורטג' 1.6T Top עלות חבילה 4800 ושווי שימוש 4462 שקל

מאזדה CX-5 2.0 Executive עלות חבילה 4300, שווי שימוש 4363 שקל

MG E-HS עלות חבילה 4090, שווי שימוש (אחרי הנחת PHEV) 3272 שקל

סקודה אוקטביה 1.5T Ambition עלות 4000 שווי שימוש 3720 שקל

יונדאי באיון נפסלה בגלל שהיא קטנה מדי (וגם קצת אבזור, היחידה בלי Auto Hold, בלי מראות אלקטרו-כרומטיות נגד סינוור), הטוסון נפסלה בגלל מחיר / אבזור / מחיר יחסית לאבזור (כמעט היחידה ברשימה עם פנסי הלוגן, ב-Premium אין בקרת שיוט אדפטיבית, אין התרעה על תנועה חוצה מאחור, אין מראות אלקטרו-כרומטיות נגד סינוור), באותו מחיר של הפרימיום יש ספורטג' אורבן עם מנוע 1.6T ויותר אבזור.

קיה סלטוס גם נפסלה בגלל אבזור (פנסי הלוגן, אין בקרת שיוט אדפטיבית, אין Blindspot אין התרעה על תנועה חוצה מאחור, אין מראות אלקטרו-כרומטיות נגד סינוור).

נסיעות מבחן - עשיתי על הקופרה אתמול, בשבוע הבא יש לי על MG, מאזדה וספורטג'.

יש למישהו עוד מידע שכדאי להתייחס אליו? משהו לשים לב? דברים מעניינים נוספים? המלצה או דיס-המלצה כלשהי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בנסיעת מבחן משהו הפריע לך בקופרה? נוחות המושבים, נוחות בנסיעה, ספיגת שיבושים בכביש, אופן תפעול של מערכות, בידוד רעשים, שדה ראייה, משהו במרחב הפנים, איכות החומרים, גימור?

מה היית רוצה לשפר

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

האמת שלא, מאוד נהניתי, ניסיתי את המתלים האדפטיביים במצב הכי נוח וגם במצב הכי ספורט, את ההגה רק במצב ספורט.

לא הצלחתי לתפעל את המיזוג תוך כדי נהיגה - זה דרך הטאצ', אבל אני מניח שזה עניין של הרגל.

היא הרגישה לי קצת יותר סופגת שיבושים מה-3, בידוד הרעשים היה אחלה ביחס לרעשי רחוב, לא יצא לי לבדוק רעשי רוח (יצאתי ממגדל צ'מפיון בשעות הפקקים, אז הסתובבתי קצת בבני ברק ורמת גן).

מרחב הפנים, איכות החומרים והגימור מעולים ממה שניסיתי.

כל מערכת ההינע בתחושה מאוד דומה למאזדה, שזה לא רע.

הבעיה היחידה הפוטנציאלית זה תא המטען שהמבנה שלו שונה (טוב, כמו כל האצ'בק מול סדאן).

היום אני בגדול לוקח את העגלה של הילד, מקפל אותה (קיפול מטריה) והיא כמעט נכנסת רק על עומק תא המטען (עם קצת זווית), בקופרה אני מעריך שהיא תהיה באלכסון מלא מפינה לפינה.

גם זו הייתה נסיעת מבחן בהפתעה, אז לא התכוננתי, והכבל הקצר שלי לאנדרואיד אוטו לא מתאים (שלי USB A ל-C, בקופרה יש חיבורי C) אז גם את זה לא יצא לי לבדוק בכלל.

מה שכן אני נזכרתי כמה כיוון זווית הגב ב-VAG (עם הברז) הרבה יותר נוח מהידית במאזדה. אבל זה זניח יחסית.

בגדול נראה לי שכל האופציות יותר מרווחות מה-3.

אני לא יודע אם כל האופציות גם דינמיות כמו ה-3 והקופרה. נראה בשבוע הבא.

אם הייתי יכול לשפר הייתי מוסיף לקופרה תא מטען קצת יותר גדול, ואולי שינוי זווית מושבים אחוריים (כמו בספורטג').

ובסימן שאלה כל נושא תפעול ה-AC דרך המסך, שזה אני אצטרך להתנסות לאורך זמן כדי לדעת אם זה בסדר או נוראי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש מצב שהפורמנטור תהיה קצת קטנה לך מבחינת תא מטען לכל דבר שאינו היום יום שלך,

משמע,

יציאה לפיקניק עם האשה ושני הילדים וציוד לכולם - יכול להיות מאתגר,

אבל זה מאוד תלוי במה אתם עושים בדר"כ וכיצד אתם מבלים את הזמן שלכם יחד כמשפחה.

• אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לי מחצלת מקופלת קבועה בתא המטען, וקצת ציוד בסיסי (ערכת כלי עבודה בסיסית, קומפרסור לצמיגים, מפתח גלגלים חשמלי, שואב אבק קטן).

אלה לא דברים שתופסים המון מקום, אבל אנחנו נוסעים הרבה למשפחה לאילת, אז מזוודה של 28 אינץ' + מזוודה 24 אינץ' + עגלה בקיפול מטריה, זה לא משהו זר לנו...

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 שעות, m3x7r3m3 כתב:

יש לי מחצלת מקופלת קבועה בתא המטען, וקצת ציוד בסיסי (ערכת כלי עבודה בסיסית, קומפרסור לצמיגים, מפתח גלגלים חשמלי, שואב אבק קטן).

אלה לא דברים שתופסים המון מקום, אבל אנחנו נוסעים הרבה למשפחה לאילת, אז מזוודה של 28 אינץ' + מזוודה 24 אינץ' + עגלה בקיפול מטריה, זה לא משהו זר לנו...

חייב לומר שאני סקפטי לגבי היכולת של הפורמנטור להכיל הכל..

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

מה כם הנירו פלוס בגרסה המאובזרת?

שווי שימוש נמוך, מרווח בפנים אמור להיות מעולה, ואני מניח חבילה זולה משמעותית מהספורטג'.

נראה שתא המטען שלו מצומק עוד יותר, ובתמורה מקבלים עדיין פנסי הלוגן (ברכב של 160+ אלף, הזייה).

ברביעי אני בכל מקרה חוזר לאולם של קיה לנסיעת מבחן על הספורטג', אז אני אעיף מבט, אבל לא נראה כמו חבילה אטרקטיבית במיוחד בשבילי.

לפני 3 שעות, Super_T כתב:

חייב לומר שאני סקפטי לגבי היכולת של הפורמנטור להכיל הכל..

גם אני, אם כי במאזדה נכנס, ונפח תא המטען דומה עד כמעט זהה (444 במאזדה 3 מול 450 בפורמנטור), רק שהמבנה שלהם שונה, במאזדה זה קוביה יותר גדולה ברוחב ובעומק, ורדודה בגובה, בפורמנטור הקוביה קטנה יותר (בעיקר בעומק) אבל גבוהה יותר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מהרשימה שלך אני הייתי מצמצם את ההתלבטות לאוקטביה, פורמנטור ומאזדה CX5. שלושתם עם אבזור בטיחות ונוחות שמקבל ציון עובר. הספורטאז' החדש מעולה אבל באורבן וגם בטופ אין לו בקרת שיוט אדפטיבית וזה קצת מבאס.

האוקטביה פחות דינמית מה-3 אבל נוחה ומאוד מרווחת, נוחות הנסיעה טובה. ה-1.5 הגיעה בהתחלה עם ניטור שטחים מתים, מסך גדול, לוח מחוונים דיגיטלי ותאורת אווירה. אני לא יודע אם האבזור הזה קיים היום. אישית בנסיעה מנהלתית אהבתי יותר את כיול המתלים באמבישן ופחות בדינמיק אבל המושבים של האחרונה היו נחמדים יותר. החסרון העיקרי בעיני הוא תפעול בקרת אקלים מהמסך, פשוט לא מבין למה זה טוב. חשבת על סופרב 1.5 בסיסית? המחיר לא רחוק מאוד מהג'יפונים, האבזור לא רע, המרווח מצויין ונוחות הנסיעה טובה.

מהפורמנטור הופתעתי לטובה אבל נהגתי יותר ב-VZ, ב-1.5 עשיתי סיבוב קצר והוא קצת הזכיר לי את הלאון שלי בנסיעה הנוקשה. מבחינת מרווח פנים לי אישית היה מעולה אבל אני מצליח להכניס תאומות פלוס 2 טיולונים וציוד מלא לחופשה בבגאז' של סיאט לאון. גם כאן תפעול בקרת האקלים מהמסך פשוט לא מוצלח ואני לא מחבב את מיעוט הפקדים. אטקה FR הרבה פחות ייחודי וגם פחות ספורטיבי אבל בתכלס מאובזר לא רע, פרקטי ועושה את העבודה. אני אישית מאוד מחבב את הטיגואן, ה-1.5 הבסיסי ממש נוח ומרווח אבל מבאס מבחינת אבזור. האולספייס הבסיסי מאובזר מעולה וגם המחיר שלו אטרקטיבי, אני הייתי שוקל אותו גם אם לא באמת צריך 7 מושבים.

CX5 הוא מה שיש לך עכשיו על הגובה ופחות דינמי. בעיני הוא עדיין נראה מעולה, תא הנוסעים אינטואיטיבי, נוחות הנסיעה טובה ובאופן כללי באמת מדובר ברכב מוצלח. הוא כמובן לא ירגיש חזק כמו יתר הדגמים עם מנועי הטורבו אבל הוא לא מרגיש חלש מדי. 

ה-MG מאוד מרשים על הנייר במפרט ובאבזור אבל בפועל זה פשוט לא עובד טוב. יחידת ההנעה שלו לא נעימה עם תחושה מסטיקית כאילו הרכב מותח גומי ענקי שבכל הורדת רגל מהגז מושך אותו בחזרה. המולטימדיה הייתה מתחת לכל ביקורת. פעולה איטית, נתקעת, וגם החיבור לאנדרואיד אוטו עבד לאט מאוד כשלתצוגה לקח זמן ארוך להתעדכן אחרי שכבר פניתי. תוסיף לזה שהשליטה בבקרת האקלים גם מתבצעת דרך המסך וזה דיי מתכון לאסון. נוסף להכל הוא גם כבד ולא דינמי, נוחות הנסיעה סבירה כל עוד הכביש סביר אבל על כבישים פחות סימפטיים הוא לא נעים.

יש מצב שטויוטה קורולה קרוס יענה על חלק מהדרישות שלך וגם יתן הנחה קטנה בשווי השימוש. אני לא מת על האופי של יחידות ההנעה ההיברידיות של טויוטה אבל בפועל הן עושות את העבודה.

אם אופל גרנדלנד המעודכן יגיע בקרוב יש מצב שהוא גם יכול לענות על הדרישות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הייתי בהתלבטות דומה, במקרה שלי יכלתי לבקש שירכשו כל רכב. 

העדיפות הראשונה אצלי הייתה ספורטאז הצורה החדשה מנוע 2.0 שילוב שווי שימוש נמוך, אבזור עשיר, מרווח ותא מטען ענק, לצערי נפסל בגלל זמני המתנה ארוכים. 

הכי קרוב אליו הוא הטוסון 2.0 שגם זול יחסית, מרווח מאוד- יש לי 2 כיסאות בטיחות ציקו וברייטקס ואשתי נכנסת ביניהם בקלות. תא מטען ענק 515 ליטר, מאובזר מאוד גם בבטיחות כולל התראה על תנועה חוצה מאחור שפיספסת משום מה. 

לגבי אדפטיבית ופנסי לד אני יכול לחיות בלעדיהם, אצלי בראש סדר העדיפות היו בטיחות, מרווח, תא מטען שווי מס ואבזור נוחות כמו אנדרואיד אוטו וכו' שעליהם הטוסון עונה. 

אגב, מה זה אומר עלות חבילה שציינת לכל רכב?

@Mike808 כתבת מדוייק על ה-MG לקחתי לא מזמן מחבר לנסיעת מבחן וממש התאכזבתי בעיקר מהמסך שננעל כשמדברים בפלאפון, השיקוף לאנדרואיד עובד גרוע, הנוחות לא מספיק טובה, הרכב יכול לנוע באמצעות הסוללה לכ50 קמ שאחריהם הרכב צורך 1/10 וזה כשמיכל הדלק בנפח של 37 ליטר בלבד, הרכב חסר כרגע במלאי היבואן ואין לו גלגל ספייר שמבחינתי זה חיסרון. מקריאה בקבוצה בפייסבוק הייתי בטוח שזה הרכב הבא שלי עד שנהגתי..

עריכה אחרונה על ידי daniel204
  • אהבתי 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
בתאריך 9.9.2022 בשעה 01:55, Mike808 כתב:

מהרשימה שלך אני הייתי מצמצם את ההתלבטות לאוקטביה, פורמנטור ומאזדה CX5. שלושתם עם אבזור בטיחות ונוחות שמקבל ציון עובר. הספורטאז' החדש מעולה אבל באורבן וגם בטופ אין לו בקרת שיוט אדפטיבית וזה קצת מבאס.

אני משתמש ב-ACC בעיקר בנסיעות לאילת (ולמילואים), נניח 6-10 פעמים בשנה.

זה אכן מבאס, במיוחד שזה קיים ברכב הנוכחי, אבל אני לא בטוח שזה דיל ברייקר.

האוקטביה פחות דינמית מה-3 אבל נוחה ומאוד מרווחת, נוחות הנסיעה טובה. ה-1.5 הגיעה בהתחלה עם ניטור שטחים מתים, מסך גדול, לוח מחוונים דיגיטלי ותאורת אווירה. אני לא יודע אם האבזור הזה קיים היום. אישית בנסיעה מנהלתית אהבתי יותר את כיול המתלים באמבישן ופחות בדינמיק אבל המושבים של האחרונה היו נחמדים יותר. החסרון העיקרי בעיני הוא תפעול בקרת אקלים מהמסך, פשוט לא מבין למה זה טוב. חשבת על סופרב 1.5 בסיסית? המחיר לא רחוק מאוד מהג'יפונים, האבזור לא רע, המרווח מצויין ונוחות הנסיעה טובה.

באמבישן 1.5 אין ניטור שטחים מתים, והמסך הוא ה-8.25 ולא ה-10 (אותו מקבלים רק ב-Style שלא בהצעות), גם ה-Dynamic בכלל לא מוצעת.

תפעול בקרת אקלים מהמסך יש גם בפורמנטור, כמו שציינתי לא הצלחתי לתפעל את זה בנסיעת מבחן, לא יודע אם זה עניין של הרגל או לא.

סופרב Business מגיעה עם פנסי הלוגן ובלי מצלמת רוורס. גם הזייה. ה-Ambition עדיין עם פנסי הלוגן.

בהקשר הזה, אני אבקש הצעת מחיר על ה-VW פאסאט Business.

מהפורמנטור הופתעתי לטובה אבל נהגתי יותר ב-VZ, ב-1.5 עשיתי סיבוב קצר והוא קצת הזכיר לי את הלאון שלי בנסיעה הנוקשה. מבחינת מרווח פנים לי אישית היה מעולה אבל אני מצליח להכניס תאומות פלוס 2 טיולונים וציוד מלא לחופשה בבגאז' של סיאט לאון. גם כאן תפעול בקרת האקלים מהמסך פשוט לא מוצלח ואני לא מחבב את מיעוט הפקדים. אטקה FR הרבה פחות ייחודי וגם פחות ספורטיבי אבל בתכלס מאובזר לא רע, פרקטי ועושה את העבודה. אני אישית מאוד מחבב את הטיגואן, ה-1.5 הבסיסי ממש נוח ומרווח אבל מבאס מבחינת אבזור. האולספייס הבסיסי מאובזר מעולה וגם המחיר שלו אטרקטיבי, אני הייתי שוקל אותו גם אם לא באמת צריך 7 מושבים.

נחמד בפורמנטור המתלים האדפטיביים, במצב ספורט הם אכן נוקשים, אבל במצב נוחות זה הרבה פחות נוקשה.

מרווח הפנים טוב יותר מה-3 (גם בספורטג' אגב, את המאזדה עוד לא ביקרתי).

ביקשתי הצעות גם על אטקה Xperience (כי ב-Style שוב אין מצלמת רוורס, Blindspot או התרעה על תנועה חוצה מאחור), לא קיבלתי. יש סיבה לחשוב שעל ה-FR כן אקבל? אנסה לבקש

ואכן גם טיגואן Life וגם טיגואן אולספייס Elegance היו ברשימה וחזרו ללא הצעות, ביחד עם T-Cross Life Plus.

CX5 הוא מה שיש לך עכשיו על הגובה ופחות דינמי. בעיני הוא עדיין נראה מעולה, תא הנוסעים אינטואיטיבי, נוחות הנסיעה טובה ובאופן כללי באמת מדובר ברכב מוצלח. הוא כמובן לא ירגיש חזק כמו יתר הדגמים עם מנועי הטורבו אבל הוא לא מרגיש חלש מדי. 

מעניין מה שאתה אומר, הנתונים היבשים מספרים על יותר משנייה וחצי הפרש מ-0 ל-100, נראה איך זה מרגיש ביום שלישי.

חוץ מעניין הביצועים, ה-CX-5 מהווה אבולוציה מתבקשת.

אבקש הצעת מחיר גם על ה-CX-5 עם המנוע 2.5.

ה-MG מאוד מרשים על הנייר במפרט ובאבזור אבל בפועל זה פשוט לא עובד טוב. יחידת ההנעה שלו לא נעימה עם תחושה מסטיקית כאילו הרכב מותח גומי ענקי שבכל הורדת רגל מהגז מושך אותו בחזרה. המולטימדיה הייתה מתחת לכל ביקורת. פעולה איטית, נתקעת, וגם החיבור לאנדרואיד אוטו עבד לאט מאוד כשלתצוגה לקח זמן ארוך להתעדכן אחרי שכבר פניתי. תוסיף לזה שהשליטה בבקרת האקלים גם מתבצעת דרך המסך וזה דיי מתכון לאסון. נוסף להכל הוא גם כבד ולא דינמי, נוחות הנסיעה סבירה כל עוד הכביש סביר אבל על כבישים פחות סימפטיים הוא לא נעים.

הוא ירד מהפרק, הם גם עושים נסיעות מבחן רק לרוכשים פרטיים. אז נשאר לי לקחת את הדברים שאתה כותב, וזה פוסל אותו.

יש מצב שטויוטה קורולה קרוס יענה על חלק מהדרישות שלך וגם יתן הנחה קטנה בשווי השימוש. אני לא מת על האופי של יחידות ההנעה ההיברידיות של טויוטה אבל בפועל הן עושות את העבודה.

אם אופל גרנדלנד המעודכן יגיע בקרוב יש מצב שהוא גם יכול לענות על הדרישות.

אני בטוח לא אקבל עליהן הצעות מחיר כרגע. ועם הטויטה ברגע שתגיע בטח יהיו לה זמני אספקה ארוכים.

בתאריך 9.9.2022 בשעה 14:57, daniel204 כתב:

הכי קרוב אליו הוא הטוסון 2.0 שגם זול יחסית, מרווח מאוד- יש לי 2 כיסאות בטיחות ציקו וברייטקס ואשתי נכנסת ביניהם בקלות. תא מטען ענק 515 ליטר, מאובזר מאוד גם בבטיחות כולל התראה על תנועה חוצה מאחור שפיספסת משום מה. 

נכון פספסתי את זה, אבל זה עדיין רכב מאוד איטי (11.1 מ-0 ל-100 כשאני יורד מרכב של 8.5) ועדיין פנסי הלוגן, בלי בקרת שיוט אדפטיבית, בלי מראה נגד סינוור, הקיה טובה יותר כחבילה.

לגבי אדפטיבית ופנסי לד אני יכול לחיות בלעדיהם, אצלי בראש סדר העדיפות היו בטיחות, מרווח, תא מטען שווי מס ואבזור נוחות כמו אנדרואיד אוטו וכו' שעליהם הטוסון עונה. 

מבחינתי אדפטיבית זה Nice to have, זה שימושי לי מאוד, אבל 6-10 פעמים בשנה, ביום-יום ממש לא.

פנסי לד (או מבחינתי אפילו קסנון) זה לגמרי בטיחותי, אבל אני בטוח שזה אינדיבידואלי.

הטוסון עונה, אבל בגירסה האטמוספרית הוא במחיר של הספורטג' טורבו, ופחות מאובזר.

אגב, מה זה אומר עלות חבילה שציינת לכל רכב?

עלות חבילה זה מה שמפחיתים לי מהמשכורת ברוטו.

אצלי זה כולל את הרכב, טיפולים, תיקונים, ביטוח לכל נהג שהוא קרבה ראשונה אליי כולל נהג צעיר וחדש (לא רלוונטי אבל זה התנאים), רכב חלופי, 2000 ליטר של דלק בשנה, שטיפה פעם בחודש, 4 צמיגים במהלך חוזה של 3 שנים, תיקוני פנצ'רים ללא הגבלה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם לא קריטי לך בקרת שיוט אדפטיבית אז הספורטאז' לגמרי רלוונטי.

סופרב מגיעה עם פנסי לד בכל רמות הגימור, לשכן שלי יש סופרב ביזנס ליסינג ויש לד. לד מטריקס יש רק בדגמים הבכירים. מצלמת רוורס בליסינג תהיה בהתקנה מקומית, עבורי כל עוד יתקינו מצלמה זה לא באמת משנה. הסופרב עדיפה על הפסאט בגלל תא המטען אבל גם האחרונה לגמרי בתמונה.

אטקה אספיריינס למיטב ידיעתי לא קיים יותר, כבר תקופה דיי ארוכה שאפשר להזמין סטייל או FR. לאחרונה הזמינות של הסטייל לא רעה, לתקופה קצרה היו גם FR למסירה כמעט מידית, לא יודע מה קורה עכשיו.

חבל שהטיגואן אולספייס מחוץ לתמונה, חבילה ממש מוצלחת. טי קרוס לדעתי יהיה ירידה מורגשת ברמה, הוא קטן, בסיסי ואם כבר אתה יורד לכלים בגודל הזה אז סיאט ארונה וסקודה קאמיק יהיו טובים ומשתלמים ממנו.

מזדה יודעים לכייל את המכוניות שלהם באופן שיעניק תגובה ראשונה זריזה ולעומת ההססנות של רוב הכלים עם הגירים הרובטיים זה מאוד בולט. CX5 2.5 דיי סוגר לך את הפינה מהבחינה הזאת והאמת שביחס לשאר הג'יפונים המחיר של ה-2.5 נראה דיי הגיוני ורמת האבזור טובה.

לגבי טויוטה, אני מניח שחברות הליסינג משריינות לעצמן מלאי מראש, כל עוד אין מפרט ומחיר קצת קשה לדעת אם הוא רלוונטי אבל לפחות על הנייר זה רכב ששווה בדיקה.

• אהבתי 1
פורסם

קחו בחשבון שבחלק מהאטקות שמגיעות לארץ בחודש חודשיים אחרונים אין מערכת blind spot  (גם כשבפועל אמורה להיות) ומודיעים את זה לרוכשים מראש.

(ענייני צ׳יפים וכו׳)

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעה, Mike808 כתב:

אם לא קריטי לך בקרת שיוט אדפטיבית אז הספורטאז' לגמרי רלוונטי.

נראה איך הוא מרגיש

לפני שעה, Mike808 כתב:

סופרב מגיעה עם פנסי לד בכל רמות הגימור, לשכן שלי יש סופרב ביזנס ליסינג ויש לד. לד מטריקס יש רק בדגמים הבכירים. מצלמת רוורס בליסינג תהיה בהתקנה מקומית, עבורי כל עוד יתקינו מצלמה זה לא באמת משנה. הסופרב עדיפה על הפסאט בגלל תא המטען אבל גם האחרונה לגמרי בתמונה.

נכון לפי המפרט לגבי הפנסים, לדעתי לפי החוזה הם מוסיפים בהתקנה מקומית חיישנים ולא מצלמה.

לפני שעתיים, Mike808 כתב:

אטקה אספיריינס למיטב ידיעתי לא קיים יותר, כבר תקופה דיי ארוכה שאפשר להזמין סטייל או FR. לאחרונה הזמינות של הסטייל לא רעה, לתקופה קצרה היו גם FR למסירה כמעט מידית, לא יודע מה קורה עכשיו.

מעניין, הסטייל לא רלוונטי כמו הסופרב מאותה סיבה, לגבי ה-FR ביקשתי מחיר.

חבל שהטיגואן אולספייס מחוץ לתמונה, חבילה ממש מוצלחת. טי קרוס לדעתי יהיה ירידה מורגשת ברמה, הוא קטן, בסיסי ואם כבר אתה יורד לכלים בגודל הזה אז סיאט ארונה וסקודה קאמיק יהיו טובים ומשתלמים ממנו.

לגמרי חבל, ביקשתי גם הצעות לארונה ולקאמיק, ולא יצא מזה כלום.

מזדה יודעים לכייל את המכוניות שלהם באופן שיעניק תגובה ראשונה זריזה ולעומת ההססנות של רוב הכלים עם הגירים הרובטיים זה מאוד בולט. CX5 2.5 דיי סוגר לך את הפינה מהבחינה הזאת והאמת שביחס לשאר הג'יפונים המחיר של ה-2.5 נראה דיי הגיוני ורמת האבזור טובה.

אם אני אקבל עליו הצעה 😃

לגבי טויוטה, אני מניח שחברות הליסינג משריינות לעצמן מלאי מראש, כל עוד אין מפרט ומחיר קצת קשה לדעת אם הוא רלוונטי אבל לפחות על הנייר זה רכב ששווה בדיקה.

בהחלט, אבל כרגע הם לא נותנים תמחור מה שלא מאפשר להזמין (לא שהייתי מזמין בלי לדעת מה אני מקבל).

לפני 35 דקות, Super_T כתב:

קחו בחשבון שבחלק מהאטקות שמגיעות לארץ בחודש חודשיים אחרונים אין מערכת blind spot  (גם כשבפועל אמורה להיות) ומודיעים את זה לרוכשים מראש.

(ענייני צ׳יפים וכו׳)

אם זה רק Blind spot זה עדיין חבילה טובה כתלות במחיר שיציעו כמובן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אישית הייתי בוחר את האוקטביה, היא מאוד מרווחת למשפחה, ביצועים טובים ויש המון אבזור ושווי החבילה לא גבוה. אלא אם אתה מחפש ג'יפון וזה משהו אחר, לא כל כך ציינת מה חשוב לך חוץ שמיכיל כסאות בטיחות ועגלה וזה כמעט כל אוטו שגדול ממיני מסוגל.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...