Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג תפעולי חדש - Sportage 1.6T Urban / Formentor 1.5T / Mazda CX-5 Executive / MG E-HS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מנסה לעגל פינות, אני תמיד מתחיל בזה שאני לקוח ליסינג.

אגב מאז ההודעה הקודמת התקשרו מקיה תל אביב, וקבענו ל-3 בצהריים, הוא מגיע אליי עם הרכב.

בתקווה שזה אכן ייצא לפועל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך שלושה ילדים, הייתי בודק את המרווח בכיסא האחורי ואם יש יציאות מיזוג שם. הייתי מוסיף לרשימה שלך גם את המאזדה CX30. 

פורסם
Just now, guy.a כתב:

אם יש לך שלושה ילדים

אין, וגם אין תכנון כזה, 2 וזהו.

Just now, guy.a כתב:

הייתי בודק את המרווח בכיסא האחורי ואם יש יציאות מיזוג שם.

גם ל-CX-5 וגם לספורטג' יש, ושניהם מרווחים מעט יותר מה-3 הנוכחית.

Just now, guy.a כתב:

הייתי מוסיף לרשימה שלך גם את המאזדה CX30. 

ביקשתי גם, אין בחברה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הייתה נסיעת מבחן.

בגדול אחלה אוטו, אהבתי את המנוע, את המולטימדיה, יש טיפה היסוס ביציאה מהמקום, וזוויות גלגול קצת יותר מורגשות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני הייתי מוריד ראשון את המכוניות הוותיקות יחסית כמו cx5 והפיג'ו אפילו שהם מכוניות טובות וראויות. הם כבר נמצאות בסוף מחזור החיים שלהם. והמתחרים החדשים מרגישים רעננים יותר. אם הפורמנטור מתאימה לך, הייתי בוחר בה. היא יפה ספורטיבית ומעניינת יותר משאר המקררים בסגמנט שלה.

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם

אין פיג'ו (לא 2008 ולא 3008) וגם לא סיטרואן (לא C4 ולא C5 AirCross).

ת'כלס עכשיו הבחירה היא בין ה-CX-5 לספורטג'.

הפורמנטור מתאימה מכל הבחינות חוץ מתא המטען, הגודל והמבנה שלו קצת בעייתי לי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה גם ההתרשמות שלי.

המאזדה מנצחת באבזור נוחות - המושבים יותר נעימים ונוחים, עם תפעול חשמלי, סאנרוף, בקרת שיוט אדפטיבית, היציאה מהמקום יותר נעימה וזריזה, מערכת המדיה על הפנים ולא מתאימה כל כך לאנדרואיד אוטו, זוויות הגלגול קטנות יותר.

בתמורה הספורטג' חזק יותר, תא המטען גדול יותר משמעותית, המושבים האחוריים עם משענת מתכווננת, בלימה אוטונומית בנסיעה אחורנית, מערכת מדיה חדשה בהרבה, חיישני הרוורס מובנים, אבל התצוגה של לוח המחוונים הדיגיטלית לא מאוד נוחה (בדגמי Urban + Top) וגם לא יודע איך יהיה התפעול של המזגן עם הפס מגע הזה.

המאזדה זה דרך שלמה סיקסט, הספורטג' דרך פריים ליס.

ההפרש ביניהם הוא כ-50 שקל לחודש בעלות, וכ-75 שקל בשווי השימוש. אז אפשר להתעלם מההפרשים.

בינתיים נוטה לספורטג'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עכשיו הייתי 23 שעות עם cx5 מזדקנת כרכב חלופי,

ואכן המושב מצויין, מרווח לנהג בינוני מינוס.

גג שמש נחמד אבל גוזל מרווח ראש.

מולטימדיה לטעמי בזיון, מסך קטנטן ללא ניווט עצמאי,

חיבור לאנדרואיד אוטו דרך כבל אבל הUSB טוען כ"כ לאט...

פורסם

הפלאגין זה בגלל סחירות עוד 3 שנים, לא חושב שאנשים יקנו בנזין "טהור", או לחילופין המחירים ירדו ברמה מטורפת עליהם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

זה רכב ליסינג, הסחירות לא ממש מעניינת.

מעבר לזה אם כבר רוצים חסכוני אז ההיברידי הרגיל עדיף. פלאג אין מתאים רק למי שהנסועה היומית שלו חופפת את הטווח החשמלי ומטעין כל יום, אחרת זה דיי מיותר.

לי אישית מושבים יותר חשובים ממערכת מולטימדיה, ואני לא חושב שזאת של מאזדה כל כך גרועה. הנדסת האנוש שלו קצת יותר טובה, התנהגות הכביש עדיפה ולמיטב זכרוני הוא גם קצת נוח יותר. בשני המקרים חיבור אנדרואיד אוטו או אפל קאר פליי דורש כבל.

עם זאת הספורטאז' הוא לגמרי בחירה טובה. לפס מגע אתה תתרגל, רוב הזמן אפשר להשאיר אותו על המזגן כי את שאר הדברים אפשר לעשות ישירות מהמסך או מההגה.

פורסם (נערך)

סליחה,

ירדתי מליסינג עקב אי כדאיות משוועת והתבלבלתי בשרשור, הגעתי להפרש של 50-100 אלף שקל הוצאות במחשבון של CARZONE.

מדובר על קניה, אעבור לשרשור אחר.
מה שכן, ההתלבטות היא בין אותם רכבים.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בתאריך 22.9.2022 בשעה 21:22, llaavvii כתב:

עכשיו הייתי 23 שעות עם cx5 מזדקנת כרכב חלופי,

ואכן המושב מצויין, מרווח לנהג בינוני מינוס.

גג שמש נחמד אבל גוזל מרווח ראש.

מולטימדיה לטעמי בזיון, מסך קטנטן ללא ניווט עצמאי,

חיבור לאנדרואיד אוטו דרך כבל אבל הUSB טוען כ"כ לאט...

הגג שמש (יש לי כרגע ב-3) לא בשימוש כל כך הרבה, אני מרגיש בנוח לוותר על זה.

ניווט עצמאי - דווקא בדור החדש של המולטימדיה אין (בארץ), בקודם יש (כרטיס SD עם מפות) - ודווקא יש לי אחד כזה מהרכב הקודם. גם בדקתי אותו ב-CX-5 בנסיעת מבחן ועדיין עובד.

לגבי הטעינה לא בדקתי בכלל.

בתאריך 24.9.2022 בשעה 12:39, Mike808 כתב:

לי אישית מושבים יותר חשובים ממערכת מולטימדיה, ואני לא חושב שזאת של מאזדה כל כך גרועה. הנדסת האנוש שלו קצת יותר טובה, התנהגות הכביש עדיפה ולמיטב זכרוני הוא גם קצת נוח יותר. בשני המקרים חיבור אנדרואיד אוטו או אפל קאר פליי דורש כבל.

נכון, אם כי המושבים יותר נוחים בנקודות, לא בנוק אאוט.

המולטימדיה של ה-CX-5 לא כל כך גרועה, אבל הנוכחית ב-3 הרבה יותר טובה, וזה לחזור אחורה. מה גם שהיא לא תוכננה ל-AA ורואים את זה היטב.

בתאריך 24.9.2022 בשעה 12:39, Mike808 כתב:

עם זאת הספורטאז' הוא לגמרי בחירה טובה. לפס מגע אתה תתרגל, רוב הזמן אפשר להשאיר אותו על המזגן כי את שאר הדברים אפשר לעשות ישירות מהמסך או מההגה.

נכון, גם בנסיעת מבחן ראיתי את זה.

כרגע אני נוטה לספורטאז'

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש קצין רכב חדש, אם מזמינים רכב היום, מקבלים אותו בעוד חודש (ואז יש 4 חודשי חפיפה עם הרכב הקיים - כל נובמבר, כל דצמבר, כל ינואר וכל פברואר, מחזיר ב-5 למרץ).

אז לא מזמינים היום.

מצד שני יש רכבים שלא במלאי בכלל עם צפי למאי.

הוא אומר נדבר אחרי החגים, אז נדבר אחרי החגים נראה מה קורה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 8.9.2022 בשעה 12:28, m3x7r3m3 כתב:

יונדאי באיון נפסלה בגלל שהיא קטנה מדי (וגם קצת אבזור, היחידה בלי Auto Hold, בלי מראות אלקטרו-כרומטיות נגד סינוור)

ערכתי נסיעת מבחן, ניסיתי "לדרדר" את האוטו בכל דרך. עליות תלולות, מתונות, המתנה אחרי התנעה..

האוטו לא מדרדר. ההשוואה שלי היא DSG 7 ו 6 .

אגב, לבסוף אשתי פסלה אף היא את הבאיון, מסיבות אחרות, "לא כל כך ג'יפי".

אני דווקט אהבתי (הדגם החזק והמאובזר יותר).

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
  • תוכן חדש...