Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פילטר Inbox

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו פילטר אין בוקס של K&N.

היום אמרו לי שאין צורך להחליפו לעולם, אלא רק לנקות אותו בעזרת לחץ אויר.

כמה נכון הדבר ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נכון ב-50%.

נכון שלא צריך להחליף אותו לעולם - אבל - אסור בתכלית האיסור לנקות אותו בלחץ אויר!

מה שאומר שאם ניקו אותו אי-פעם בעזרת לחץ אויר הוא כבר לא מסנן כראוי ומקומו בפח האשפה הקרוב.

ניקוי של פילטר פתוח מכל סוג שהוא, INBOX או CAI צריך להתבצע רק בעזרת קיט ניקוי מתאים של K&N וחובה לעקוב אחרי ההוראות לפי סדרן ומהלכן.

מוטי.

פורסם

מה כוללת הערכה הזאת ?

היכן אני יכול לרכוש אותה ?

בכל כמה זמן צריך לעשות ניקוי בעזרת הערכה הזאת ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לפילטרים של K&n יש אחריות לכל חיי הרכב סתם שתידע

אסור בשום אופן אבל לנקות אותם עם לחץ אוויר ושאר שטויות

אם אתה צריך מקום לקנות בו את הערכה תפנה אלי בפרטי

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

ל-K&N יש רק ערכת ניקוי אחת שטובה לכל הפילטרים שלהם וגם המומלצת ביותר לכל שאר הפילטרים הפתוחים שמבוססים על כותנה (כמו הפילטרים של K&N).

הערכה כוללת חומר לניקוי הפילטר ושמן פילטר חדש - אתה אמור לשמן את הפילטר מחדש לפני שאתה מרכיב אותו על האוטו שוב.

אגב הפילטר של K&N עושה עבודה מעולה גם כשהוא די מלוכלך, אין צורך לנקות בתכיפות... אני מנקה את שלי (בשתי המכוניות) פעם בחצי שנה בערך.

מוטי.

פורסם

אני מאמין שהזמנה דרך אי-ביי תהיה הרבה יותר זולה מרכישה בחנויות ה"שיפורים" בארץ.

שווה לברר עלויות משלוח:

ערכה שלמה: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36680&item=7973625106&rd=1&ssPageName=WDVW#ebayphotohosting

בקבוק 1 ליטר של נוזל ניקוי: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7973625406&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BID_Stores

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...