Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי התניידות ב"ש חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך לקבל השבוע רכב מטויוטה ב"ש, אני גר בצפון. עבור גרירה דורשים אלף פלוס.

יש להם שירות כלול, שמביאים לי את הרכב עד לבית אבל בנהיגה, העניין הוא, שאני לא יכול לסמוך על הנהג שמביא לי, שלא ינהג לי בתצורת ליסינג 200 ק"מ +, שזה אומר הרס לגיר ובלאי של שנה (במקרה הטוב) ביום אחד. האם אין מנוס מלהביא את הרכב בעצמי שזה אומר יום חופש רכבת ועוד ועוד ועוד.

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם

רכב שרכשת או רק העברה למגרש לצורך בדיקה?

רכב חדש או משומש, ואם משומש - מאיזה בעלות, ואיזה גיל ונסועה?

מה ערך יום העבודה שלך?

דרך אגב, אם  נהיגת ליסינג שוחקת את הרכב שחיקה של שנה ביום אחד כנראה שכל רכבי הליסינג היו נגרטים בתוך שבועיים מעלייתם לכביש. אפילו בצה"ל הם מחזיקים מעמד קצת יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אוונסיס 18, מצב מינט, חבל להרוס את הרכב. ערך יום העבודה שלי דיי סטנדרטי, כנראה אין מנוס מלנסוע עד לשם בעצמי.

נהיגת ליסינג זה הרס מצטבר/דברים שלא ניתן לתקן.

לא בא לי טוב 200 ק"מ + על קיקים וברקסים בכביש 6.

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם

לא ברור לי למה החלטת שנהג מטעם טויוטה יהרוס את האוטו, אבל אולי תנסה לברר אם הם מוכנים להוביל את הרכב על מובילית וכמה זה יעלה לך.
תתחדש

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אתה ממש אבל ממש מגזים. כולה 200 קילומטר כשרוב הדרך תהיה בינירונית ללא פקקים. 

רוב הרכבים בארץ הם רכבי ליסינג השכרה לשעבר שנסעו עליהם עשרות אלפי קילומטרים בתצורת ליסינג. וואלה, רובם המוחלט יוצאים די בסדר וממש לא פצצה מתקתקת עם בלאי מטורף . 

אתה רוצה קח חופש ותבזבז יום שלם בנסיעות, אם זה עושה לך שקט בלב, אבל זה ממש ממש מיותר. 

פורסם

על השאלה הזו פות"ש ענה - 1,000 ש"ח.

גם אני לא מבין.את החשש שלו - רכב בן 4 שכבר ראה אספלט בחייו. תאונה יכולה לקרות לנהג של טויוטה, למובילית וגם לפות"ש עצמו.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החשש שלך מוצדק. במקומך הייתי לוקח יום חופש להביא את הרכב.

בנוסף למה שכבר צויין, כשאתה לוקח את הרכב יש לך גם הזדמנות לבדוק אותו חיצונית ופנימית ולוודא שהכל תקין לפני שאתה יוצא לדרך.

• אהבתי 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

על כך כתבתי "ראה כבר אספלט בחייו". פות"ש לא יודע איך הרכב ננהג במהלך 4 השנים, והיא מוטרד מנסיעה של 200 ק"מ בכבישים מהירים? מה כבר יישחק שם - רפידות בלמים?

פות"ש לא ענה על שאלתי האם מדובר ברכב שכבר ראה או ברכב שמחכה לבדיקה. אם טרם בדק אותו תאור ה"מצב מינט" לא אומר דבר, הרי מוכרים מייפים את מרכולתם במודעות ובשיחות המכירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם

טויוטה אוונסיס זה לא איזה רכב על שידגדג לנהג לעשות פתיחות בכל רמזור...

אלה אנשים ששינוע רכבים זו העבודה שלהם - הם לא מתפרעים עם כל רכב שהם לוקחים.

אני אישית חושב שהפחד קצת מיותר, אבל זה אני.

• אהבתי 1
פורסם

אני סבור אחרת. אין טוב ממראה עיניים. קח יום חופש סע למקום ובדוק את הכלה בשבע עיניים לפני קבלתה. ייתכן שיצוצו הערות ורג'קטים כבר במבט ראשון או שני. תוכל להעלות אותם במקום וכך תחסוך לעצמך התעסקות עתידית.

תתחדש ובהצלחה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

עד איזו שעה עובדת הסוכנות? אם עד 6, אתה יכול לתכנן נסיעה בתח"צ עם יציאה בשעה 14-15 ולהצליח לתפור יום עבודה קצר. 

פורסם (נערך)

צא מוקדם, בקש מחבר שיקפיץ אותך או תחבורה ציבורית. תגיע לפתיחה של הסוכנות (מעריך 08:00).

עד שתצא עם כל הניירת, נניח 08:30 אתה על הכביש. סע כאוות נפשך לעבודה, עד 10:30 אתה בעבודה.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...