Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי התניידות ב"ש חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, m&t כתב:

אוונסיס 18, מצב מינט, חבל להרוס את הרכב. ערך יום העבודה שלי דיי סטנדרטי, כנראה אין מנוס מלנסוע עד לשם בעצמי.

נהיגת ליסינג זה הרס מצטבר/דברים שלא ניתן לתקן.

לא בא לי טוב 200 ק"מ + על קיקים וברקסים בכביש 6.

לא הבנתי

קנית אוטו בלי להסתכל עליו, ומה שמטריד אותך זה עלות גרירה או שינוע ע"י נהג?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נסה לחקור את האחראי שם איזה נהגים יש לו - כי אתה רוצה את הכי עדין - מבוגר או רוסי טוב. תאמר לו שימסור לנהג לטלפן אליך לפני הנסיעה. תמסור לנהג לנהוג רגוע, ותבטיח לו קולה קר/שווארמה/ הקפצה לרכבת

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

ואו,הגזמה בגבול ההטרלה. 

הייתי יוצא 3 פעמים לטיולי נהיגה של 700-1000קמ בחדש שכל המהות הטיולים זה נהיגה אגרסיבית(ועוד במיאטה 2008,עם כמעט רבע מיליון קילומטר)

שכל פנייה היית מלווה בהדבקת דוושה לרצפה ומעל 5 אלף טורים עד המנתק וגם נשארתי במנתק. 

מה קרה?שום דבר מיוחד. 

היה לי מאזדה 3 2017 עם 100 אלף קמ וננהגה בצורה ספורטיבית כל חייה.

מה קרה לרכב?כלום,ובקשר עם הבעלים עד היום והוא מבסוט מאוד. 

רכב לא עשוי מסוכר. 

גם אם יסע עם דוושה ברצפה כל הדרך אלייך,לא יקרה כלום. 

נסיעה חזקה קצת מאיצה בלאי טבעי,ממש לא משהו מטריד. 

אם זה היה רכב ספורט הנעה אחורית הייתי חושש מתאונה עצמית,אולי. 

• אהבתי 1
פורסם

לא יודע ממה אתה חושש.

2 המקרים הם בסדר.

אם הנהג יביא לך את האוטו עד אליך, לא יקרה כלום גם אם ייסע על פול גז כל הדרך.

מצד שני, גם לנסוע לשם זו לא בעיה.

אני גר ברחובות, והשבוע קניתי אוטו מנהריה. נסעתי לשם ברכבת וחזרתי עם האוטו. לא נורא.

• תוכן חדש...