Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, יש לי הזדמנות לקנות סופרב 2015 עם קילומטרז' נמוך מאוד (פחות מ-40) שהייתה בשימוש אצל אדם פרטי אחד.

הדגם הוא 2 ליטר טורבו בגימור גבוה.

הבנתי שבשנה הזו חלק מהמכוניות עברו לגיר יותר אמין מהDSG, האם הדגם הזה עם חשש לריבוי תקלות או שאפשר לקנות בראש יחסית שקט.

חוץ מזה איזה מחיר הגיוני לשלם על רכב כזה?

תודה רבה!

פורסם

בדגם הזה משולבת תיבת DSG רטובה (המצמדים טבולים בנוזל שמצנן אותם) ולא היבשה.  תיבה אמינה עם שרידות גבוהה מאד. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תבדוק אם הוחלף מח גיר, אם אני לא טועה זה היה בעייתי במיוחד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 5 שעות, aloner כתב:

הבנתי שבשנה הזו חלק מהמכוניות עברו לגיר יותר אמין מהDSG, האם הדגם הזה עם חשש לריבוי תקלות או שאפשר לקנות בראש יחסית שקט.

חוץ מזה איזה מחיר הגיוני לשלם על רכב כזה?

בין אם מדובר בגיר 6 הילוכים (DQ250) או 7 הילוכים החדש יותר - בדגם 2 ליטר תקבל  תיבה "רטובה" כפ שכתב לך מני.

בשני המקרים זו תיבה אמינה, ולא אמורות להיות בעיות ברכב כזה, בוודאי עם נסועה כה נמוכה. שתיהן כמובן DSG, השם של VW לרובוטית שלהם.

בדיקה במוסך שמתמצא  ואגיות - חובה בכל מקרה.

מחיר הגיוני? - משוקלל לפי לוי יצחק יתן לך סדר גודל הגיוני.

סופרב הוא רכב מנהלים עם ביקוש ער מאד (בייחוד גירסאות מפוארות ומאובזרות, גג נפתח הכי בביקוש...), כך שגם כמה אלפים מעל מחירון בתקופה מאתגרת זו לא יהיה מוגזם.

לפני 3 דקות, Coro כתב:

תבדוק אם הוחלף מח גיר, אם אני לא טועה זה היה בעייתי במיוחד.

אתה מתבלבל עם תיבת DQ200 - הגיר ה"יבש" 7 הילוכים, שהיה בעייתי במיוחד עד סביבות 2015, ומאז גם בו נעשו שיפורים שמאריכים הן את חיי המצמדים והן המח (מכטרוניק).

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
בתאריך 22.8.2022 בשעה 21:17, menir1 כתב:

בדגם הזה משולבת תיבת DSG רטובה (המצמדים טבולים בנוזל שמצנן אותם) ולא היבשה.  תיבה אמינה עם שרידות גבוהה מאד. 

הבעיה שם שאם לא מחליפים נוזל תיבת הילוכים מקורי בזמן כל 4 שנים או 60,000 המוקדם מביניהם הגיר לא שורד יפה וצריך לשים לב שזה בוצע.

אם היתה התייחסות לטיפולי הגיר,הייתי שוקל בחיוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...