Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוכים הבאים לגרסה 4.7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפונקציה של השהיית פרסום ממש שימושית, אתה יודע כמה דברים כתבתי בגוגל דוקס משפט וחצי ביום ואז והעברתי לכאן?

פורסם

כן, כנ"ל.

אם לא הייתה שימושית לא הייתי כותב עליה. היו שם עוד מלאנתלפים שיפורים, תוספות ושינויים שלא התייחסתי אליהם.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

איך מטמיעים סרטוני פייסשמוק?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אם יש לך את הלינק הנכון, אז סתם קופי & פייסט (ואז לתת למערכת לחשוב)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

M3X צודק חלקית, זה אמור לעבוד ככה, אבל פייסבוק אוהבים לשנות ולהחליף ולשבור דברים אז זה הפסיק לעבוד. 
עשיתי משהו בצד שלנו כדי לנסות להחזיר את זה, אמורה להיות לי תשובה בעוד בערך יומיים-שלושה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

זה לא נפתר... מקריאה בפורומים שונים, נראה שזה באמת משהו שפייסבוק שינו. מקווה שימצאו לזה פתרון.

• מבאס 1

• תוכן חדש...