Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VPN מומלץ מניסיונכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה. 

לא קריטי לי המחיר, ממה שראיתי ההבדלים נעים בין 3 דולר אצל GHOST לבין 7 דולר אצל NORD ואקספרס. 

זה הבדל לא מהותי לי לחודש. 

מצד שני, לא בטוח שלצרכים שלי אני צריך יותר מזה. זה נטו בשביל סטרימינג, נטפליקס, חיפושים של חופשות וכו'. 

הייתי עם NORD תקופה והייתי מרוצה. 

למישהו מכם יש המלצות מוצלחות יותר אשמח לשמוע.

אשמח לכל המלצה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חצי שנה עם NORD, בסך הכל מרוצה, הרוחב פס נהדר לסטרימינג.
דווקא בשבועות האחרונים נתקלתי בבעיה שפתאום HULU הפסיק לעבוד לי מעל NORD, כי הם הצליחו לתפוס את כל הכתובות IP שלהם ולחסום אותם.
אומרים שדווקא אקספרס ממשיך לעבוד טוב עם HULU. מקווה שהם ימצאו דרך חדשה לעקוף את ההגנות בהקדם.

חוץ מזה אין תלונות.

יום טוב גם לך

פורסם

מקווה שזה יעזור כאן למישהו - ברמת העיקרון כל החברות B2C VPN משתמשות באותן חברות שרתים ופרוטוקלים (לחברות הגדולות יש גם פרוטוקולים שהם פיתחו In-house). בשנים האחרונות השירותי Streaming הכניסו שירות שנקרא GeoGuard (https://www.geocomply.com/products/geoguard/) שאותו ניתן לעקוף בעזרת Residential Proxies - ולמרבית החברות הרציניות יש גישה אליהם.

בגדול, ההבדל האמיתי בין ה B2C VPN השונים הוא בשיווק (כמה כסף הם משלמים ל Affiliates ו Influences).  לכן, לגבי בחירת מוצר VPN ביתי אני הייתי הולך על העסקה המשתלמת ביותר ומנצל את חלון ה-30 יום להחזר כספי מלא במידה ואני לא מרוצה ממשהו.

לגבי הולו ספציפית, אם אני לא טועה צריך בנוסף ל VPN לשנות את זמן המכשיר ל Timezone שתואם את הכתובת IP.

1992076142_VPNLandscape.thumb.jpg.a41cb268f3c54cff69b1c5e7f1f30414.jpg

No worries 8)

פורסם

Windscribe 

אני צופה בפורמולה דרך זה.

אתה יכול לעשות מנוי בסיסי של 2$ (Build A Plan) זה כולל 22GB לחודש. 

אחת ל___ אני טיפה נתקע איתו (2 שניות השידור נטען, לא יותר מזה).

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...