Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רכב חדש שוקל לעשות ציפוי הגנה.

האופציות הם ציפוי ננו או מדבקת ppf.

מישהו ניסה על רכב חדש או שזה מתאים רק לחידוש צבע?

אני מודאג מהפוליש שצריך לעשות לפני ציפוי ננו, פוליש מוריד קצת מהלקה?

תודה 

פורסם

בדרך כלל רכב עושים עושים פוליש ממש עדין, גם שעושים ppf עושים פוליש כדי להכין את המשטח.

בכל מקרה גם ננו וגם ppf דורשים תחזוקה נכונה.

Ppf מגן הרבה יותר טוב אבל לפי דעתי זה תלוי בסוג הרכב, זה עסק הרבה יותר יקר פשוט.

רק לרכב יוקרה הייתי עושה ppf

פורסם

אלה שני דברים שונים לצרכים שונים, העלות תלויה באיכות החומר ובנאנו גם במספר השכבות.

ppf יכול להוריד משמעותית נזק של פגיעות חניה (מנסיון) והוא גם יותר עמיד מנאנו.

מצד שני כמו כל חומר, הוא מצהיב וככל שהוא ישאר יותר זמן על הרכב יכולים גם לגבות ממך כסף בהסרה שלו.

אם מדובר על רכב חדש, הייתי מתקין ppf על הפגושים ומכסה המנוע.

פורסם
לפני 23 שעות, dorgo כתב:

אלה שני דברים שונים לצרכים שונים, העלות תלויה באיכות החומר ובנאנו גם במספר השכבות.

ppf יכול להוריד משמעותית נזק של פגיעות חניה (מנסיון) והוא גם יותר עמיד מנאנו.

מצד שני כמו כל חומר, הוא מצהיב וככל שהוא ישאר יותר זמן על הרכב יכולים גם לגבות ממך כסף בהסרה שלו.

אם מדובר על רכב חדש, הייתי מתקין ppf על הפגושים ומכסה המנוע.

פגוש קדמי, לאחורי יש פחות משמעות

באופן עקרוני העדיפות היא

1.מכסה מנוע ופגוש קדמי

2. דלתות

3 כנפיים קדימה

4. פגוש אחורי וכנפיים אחורה

5.גג

בעצם הגג הוא האחרון בתור.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

כל אחד עם סדרי העדיפויות שלו ולפי נסיון חייו :)

מניסיוני, רוב הפגיעות הן בפגושים ומכסה המנוע.

אדם שאוהב את רכבו ומתקין עליו ppf רוב הסיכויים ומחנה גם רחוק מאחרים ויותר מודע לרכוש שלו.

אני אחדד פה משהו, ppf לא נותן הגנה הרמטית, דנטים (כיפופים) יכולים להתבצע בפח, ישנן פגיעות שיחדרו את הציפוי ויפגעו גם בצבע.

פורסם
בתאריך 14.7.2022 בשעה 14:48, Krip כתב:

גם שעושים ppf עושים פוליש כדי להכין את המשטח.

ברכב חדש (ביצעתי 4 פעמים) לא נתקלתי שמבצעים פוליש. מבצעים מעבר עם חומר נוזלי שמכין את הצבע להצמדת הציפוי.

בתאריך 14.7.2022 בשעה 16:16, dorgo כתב:

חומר איכותי לא מצהיב.

במקום שהתקנתי, כבר בפעם הראשונה אמר לי שאם אחליט להסיר, שאבוא אליו ויסיר לי, ולא משנה מתי אחליט להסיר.

בתאריך 15.7.2022 בשעה 15:45, Transporter כתב:

אבל דלתות זה האיזור הכי בעייתי בחניה

ובכל זאת ההגנה מעולה לפתיחת דלתות "סטנדרטית". אם מישהו החליט לפתוח עליך דלת בכוח, כדי לגרום נזק, ברור שזה פחות יעיל.

כאשר מצטברות מספר פתיחות "סטנדרתיות", קילוף קל, זה לשיקולך אם להסיר את המדבקה הישנה ולשים חדשה. מתקבלת שוב הרגשה של רכב חדש.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני עשיתי ב 2 מקומות שונים, בשניהם נאמר לי שלאחר כמה שנים יש מצב שיגבו תשלום עבור ההסרה כי היא לוקחת יותר זמן.

מהניסיון עם הרכבים שלי ושל חברים, מעל שנתיים כשהאוטו חונה בחוץ, ציפוי מצהיב/מאבד מהתכונות שלו.

קילוף של המדבקה דווקא לא כזה קל, במיוחד בפגושים (שהצבע בהם דק יותר) או אחרי תאונה שיש חשד שהצבע מתחת נפגע.

פורסם
לפני 3 שעות, pasat04 כתב:

ברכב חדש (ביצעתי 4 פעמים) לא נתקלתי שמבצעים פוליש. מבצעים מעבר עם חומר נוזלי שמכין את הצבע להצמדת הציפוי.

חומר איכותי לא מצהיב.

במקום שהתקנתי, כבר בפעם הראשונה אמר לי שאם אחליט להסיר, שאבוא אליו ויסיר לי, ולא משנה מתי אחליט להסיר.

ובכל זאת ההגנה מעולה לפתיחת דלתות "סטנדרטית". אם מישהו החליט לפתוח עליך דלת בכוח, כדי לגרום נזק, ברור שזה פחות יעיל.

כאשר מצטברות מספר פתיחות "סטנדרתיות", קילוף קל, זה לשיקולך אם להסיר את המדבקה הישנה ולשים חדשה. מתקבלת שוב הרגשה של רכב חדש.

כי כרגיל בישראל תמיד מנסים לחסוך כסף בעבודה ומי שמשלם את המחיר זה הלקוח, גם רכב חדש חייב פוליש עדין וזהו, להכין את הצבע כמה שיותר

פורסם

בגדול זה נכון, בעיה שאתה בא למקום עם הצעה מחיר של 15k ואז צריך להוסיף עוד 2к וזה נהיה קשוח.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...