Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"איפה המידע הזה מסתובב"

איזה מידע?? שהרכס שלך היה מבוטח בחברה xyz ועבר או לא עבר תאונה? מה כל כך מפחיד בזה שידעו את זה? ממה אתה חושש?

בחיי לא מבין את השמירת פרטיות המוגזמת הזו בדברים לא רלוונטים.

• אהבתי 2
פורסם

אני מאוד לא אוהב שהשם שלי ומספר תעודת הזהות שלי מסתובבים חופשי ברשת, ומקושרים לרכב ספציפי. מצד שני, כאשר יבוא היום ואפרסם רכב למכירה כל הפרטים יופיעו במודעה, אולי אפילו צילומי פגיעות שתוקנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל ברשיון הרכב יש פרטים נוספים של הרכב ושל בעליו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Nemesis כתב:

אתה מבין שמוכר שמסרב לספק רישיון רכב או דו"ח סליקה מרים דגל אדום? 

יכול להיות שיש כאלה שיחשבו כך אבל אותי זה פחות מעניין כי לא הרגשתי שרוכש ביטל עסקה בגלל זה, מי שהיה רציני בא וקנה ממני את הרכב. 
יכול להיות שאשנה את הגישה בעתיד אך כרגע מעדיף להראות את כל הפרטים למי שבא אלי פיזית.

לפני שעתיים, EliC25 כתב:

"איפה המידע הזה מסתובב"

איזה מידע?? שהרכס שלך היה מבוטח בחברה xyz ועבר או לא עבר תאונה? מה כל כך מפחיד בזה שידעו את זה? ממה אתה חושש?

בחיי לא מבין את השמירת פרטיות המוגזמת הזו בדברים לא רלוונטים.

כל אחד ומה שמטריד אותו, זה הרכוש שלי, הפרטים האישיים שלי ואני פועל איך שאני רואה לנכון כרגע ולא מרגיש שזה חוסם לי קונים.
אם זה יפגע בי בעתיד אשנה גישה. בינתיים המודעות שפירסמתי כשמכרתי היו כל כך מפורטות שאנשים הגיעו אלי יום למחרת לקנות את הרכב.
אלי בעתיד אשנה גישה בקטע הזה.. בכל זאת מוכר את הרכב בערך כל 3 שנים ורק עכשיו קניתי חח

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

זכותך, רק קח בחשבון שאני מכיר מספר רב של אנשים שההתקשרות איתם תגמר ברגע שתסרב לספק היסטוריה של תאונות אאכ יש לך רכב נדיר ומבוקש במיוחד. 

פורסם

או שיש לו רכב נפוץ ומבוקש במיוחד...

לפני 4 שעות, sperial כתב:

אבל ברשיון הרכב יש פרטים נוספים של הרכב ושל בעליו.

יש דבר ממש פשוט שיש היום בכל  פלאפון ומחשב וזו האפשרות לצנזר דברים כאלו עם 'טוש'

פורסם

ואז פרטי הרכב והמוכר לא יופיעו במייל והקונה לא יהיה מרוצה

פורסם

את השם שלך יש לו, מה הבעיה למחוק את הכתובת והת.ז. ? להשאיר את המספר רכב, מספר בעלים ואפילו קמ.. שזה מה שחשוב.

מספר שלדה וכל היתר גם ככה מופיעים בכל מקום באינטרנט.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 16.7.2022 בשעה 12:39, מישקפופר כתב:

אני מבין את הצורך בשמירת פרטיות. אבל שאלתי היא מתי אתה כן נותן את הרישיון לקונה?

אני למשל רוצה להריץ בדיקה באתר מסלקה ביטוחית לפני שאני מתקדם למכירה.

המצב היום הוא שצריך יותר לרוץ כדי להגיע לרכב נורמאלי ואני רוצה לאמת פרטי רישיון ומסלקה ביטוחית כדי לחסוך טרחה ולהגיע פיזית לרוכש.

מאוד פשוט. מבקש מבעל הרכב להנפיק את הדו"ח (כולה עשרה שקלים, זה ישרת אותו גם לרוכשים פוטנציאליים עתידיים) ולשלוח לך. זה מה שאני עשיתי כחלק מהפגזת "גילוי נאות" שהמטרתי על אלו שהתקשרו.

כששלחתי את רשיון הרכב בוואצאפ צינזרתי את הכתובת, תעודת הזהות, מספר שילדה ומנוע (כשאת האחרונים אפשר לראות ע"ס מס' רישוי בלבד במרשתת). במפגש פנים מול פנים הצגתי בפני הקונה את הרשיון במלואו בצירוף תעודת הזהות שלי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...