Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אימפרזה wrx 2001

האוטו עומד על 80k ואני צריך לעשות טיפול משהוא יכול להדריך אותי איזה טיפולים אני צריך לעשות מתי צריך טימינג מתי צריך פלגים

אני אשמח !

בתודה תומר

פורסם

שלום תומר.

בעיקרון הכל רשום בספר רכב.

לרכב צריך לעשות טיפול כל 12.5 אלף ק"מ.

טיימינג ופלגים מחליפים ב- 100 אלף ק"מ.

בדוק במוסך מורשה את רצף הטיפולים של האוטו וככה תדע מתי עשו את הטיפול האחרון ותראה איפה אתה עומד.

בהצלחה ומזל טוב על הקניה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אם אתה שואל, כנראה שאינך יודע מתי היה ומה כלל הטיפול האחרון. במקרה כזה, בהנחה שאתה לא הבעלים היחידי של הרכב הזה, נראה לי כי מומלץ "ליישר קו". זאת אומרת, הטיפול המקיף ביותר שאפשר, כולל שמנים, מסננים, כיוונים, שימונים גירוזים, מתיחות, מצתים (אחרי בדיקה) ומה לעשות, כנראה גם "טיימינג". ואם מנהל הבנק ירצה לדעת למה אתה צריך הלוואת גישור, תגיד לו שאני שלחתי אותך. הוא יבין. :shock:

פורסם
אם אתה שואל, כנראה שאינך יודע מתי היה ומה כלל הטיפול האחרון. במקרה כזה, בהנחה שאתה לא הבעלים היחידי של הרכב הזה, נראה לי כי מומלץ "ליישר קו". זאת אומרת, הטיפול המקיף ביותר שאפשר, כולל שמנים, מסננים, כיוונים, שימונים גירוזים, מתיחות, מצתים (אחרי בדיקה) ומה לעשות, כנראה גם "טיימינג". ואם מנהל הבנק ירצה לדעת למה אתה צריך הלוואת גישור, תגיד לו שאני שלחתי אותך. הוא יבין. :shock:
אם אני זוכר נכון, הוא עדיין לא צריך טיימינג ופלאגים. כך שיש אפשרות להסתדר בלי ההלוואה. בכל מקרה, אני חושב שלא יזיק לפותח השרשור לזרוק את השם "הלל פוסק" במוסכי הרשת.

פורסם

הזיכרון שלך לא מהווה חלק ממערך השיקולים הענייני כאן, וכך גם לא ספר הרכב, לצורך העניין. אם אין לו מושג לגבי הרכב וקורותיו, אחרי קילומטראז' כזה, מוטב לו שיקדים את ההחלפה בכל מקרה. מוטב מוקדם וכו'. בעניין המצתים, שיפתח ויארגן עין מקצועית שתביט בהם. אם אין לו מושג לגבי תדירות הטיפולים במכונית שלו, אני מהמר שהמראה לא יהיה מלבב.

בעניין השם, אתה טועה.

פורסם

אני אנצל את השירשור לשאלה קטנה שלא כולכך קשורה.

משהו יכול להמליץ לי אילו מי קירור למלא בסובארו 1.6 שנת 2001?

בברכה L.A

פורסם
אני אנצל את השירשור לשאלה קטנה שלא כולכך קשורה.

משהו יכול להמליץ לי אילו מי קירור למלא בסובארו 1.6 שנת 2001?

בברכה L.A

מים מוכנים לרדיאטור מחברה מוכרת.

חומר איכותי יהיה יקר אבל שווה כל שקל לטווח ארוך.

אני משתמש בחומר איכותי של VALVOLINE דגם ZEREX, סביבות ה 45 שח לגלון.

אחד המדדים הראשוניים לכך שהנוזל איכותי הוא שמנוניות שקיימת בנוזלים האיכותיים. בנוזלים שמוכרים ב 20 שח לגלון תרגיש את אותה התחושה והחיכוך שיש במים רגילים מהברז.

bottle_top_ZXRU1.jpg

bottle_bot_ZXRU1.jpg

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בעניין השם, אתה טועה.

אז ככה. יש לי העונג (המפוקפק במקרה זה, חובה להודות) להיות אחראי לכל מה שמתפרסם בערוץ הרכב. כולל התגובות לכתבות.
במה אני טועה?

פורסם
במה אני טועה?

אני חושב שהצלחת ליצור חוסר הבנה די משעשע בינך ובין הלל. כשהוא כתב "תגיד שאני שלחתי אותך", הוא התכוון להלין על מצבו הפיננסי בעקבות היותו בעלים של אימפרזה טורבו. :wink: אתה, משום מה, הנחת שכוונתו הייתה שכל מה שצריך בשביל לקבל הנחה בסובארו זה לפלוט "הלל שלח אותי" לחלל האוויר. :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...