Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שמזגן דווקא כן משפיע על הנהיגה- אם אתה נכנס לרכב רותח בקיץ, ליטרלי אי אפשר לנהוג בטווח הקצר, ובטווח האורך יש סכנת הירדמות/אי ריכוז, ידיים מזיעות שמחליקות מההגה/ הגה רותח. אותו דבר אם התאורה שלך לא עובדת בלילה או שנדלקת לך נורה שהיא לא עובדת- זאת גם סכנה פוטנציאלית לרכבים האחרים וגם סכנה סתם שאתה תוך כדי נהיגה מתחיל להתעסק בזה (ולא תמיד אפשר לעצור בצד, במיוחד אם אתה באמצע כביש מהיר).

אני יודע מנסיון (כבעל סיטרואן) שכל מיני נורות שנדלקות פתאם באמצע כביש מהיר יכולות ליצור תחושה מאוד לא נעימה של אי ודאות

פורסם

המזגן עובד, השליטה לפעמים נתקעת (זמן תגיבה ארוך מאוד של המסך). אם תשאיר את הבחירה על auto, לא תזדקק לגעת בכלום.

אצלי המיזוג תמיד מופעל על אוטומט ו sync על מנת שכל חלל הפנים יקבל מיזוג אחיד. ואין כל בעיה. בכניסה לרכב חם המזגן תמיד מתחיל במצב מכסימלי עד להגעה לטמפ' הרצויה. (אצלי קבוע 22 מעלות) . אני בכלל לא מכבה כלום (למעט את ה start/stop המעצבן. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פות"ש, חווית התקשרות לא נעימה בתהליך ההתקשרות בעסקה, וכפי הנראה, אם הבנתי נכון, זה לא פעם ראשונה עם היבואן הזה. למרות זאת, הלכת איתה, כמו שהלכת עם הקודמות. תסמונת סטוקהולם?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אשמח לחזור לשרשור הזה בעוד 3 שנים, כי כמו שכתבתי על הסיוויק CITY בשרשור המקביל - הצרכן הישראלי פראייר.
לא אישי אלייך, אבל רוב הסיכויים שיטפלו בהמשך בתקלות, ועוד שנתיים תגיד לעצמך "טוב היה קצת קשה בהתחלה אבל סידרו", וגם אם תחליט לא לחזור אליהם, שאר הישראלים יעמדו בתור בכניסה לסוכנות ולא תהיה לצ'מפיון שום סיבה להשתפר. 

פורסם
לפני 13 דקות, RK כתב:

פות"ש, חווית התקשרות לא נעימה בתהליך ההתקשרות בעסקה, וכפי הנראה, אם הבנתי נכון, זה לא פעם ראשונה עם היבואן הזה. למרות זאת, הלכת איתה, כמו שהלכת עם הקודמות. תסמונת סטוקהולם?

לאור הזמן שהמתין לרכב (8 חודשים) המסקנה ככל הנראה הגיונית. מצד שני עד כה לא היה כזה סרט.

אגב לא יחודי לצ'מפיון. כמעט אצל כל היבואנים המצב היום שונה משנים קודמות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

איך אמר מאיר אריאל?

לפיכך מוסר השכל:
מי שנדפק פעם אחת -
כבר לא יכול להגמל מזה.

ובנימה רצינית יותר -

צריך להבחין בין:

1. פספוסים של הלקוח טרם קנייה (מושבים לא נוחים)

2. פשלות של סיאט

3. התנהלות של צ'מפיון

אם נתעלם מ-1, ובהינתן מצב שוק של קונים בלבד, הרי שלכאורה פותח השרשור הגיע למסקנה מושכלת שהוא מוכן לשלם כל מחיר בגזרות 2 ו-3 ולו רק בשביל סוף כל סוף לקבל את הרכב. איש איש ושיקוליו וקיטוריו.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 שעות, RK כתב:

זו פעם ראשונה שאנחנו רוכשים מקופרה, פעמים אחרות הגענו לרעננה מול ג.ג.ג באזור תעשייה, או לספטון שהיו בנישה בפתח תקווה, ההבדלים בתהליכים היו שמיים וארץ, זו פעם ראשונה שהתהליך לא משאיר את הטעם של ה"וואו" ברכישת רכב חדש, וגם ענייני תקלות כאלו ואחרות.

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

אני אשמח לחזור לשרשור הזה בעוד 3 שנים, כי כמו שכתבתי על הסיוויק CITY בשרשור המקביל - הצרכן הישראלי פראייר.
לא אישי אלייך, אבל רוב הסיכויים שיטפלו בהמשך בתקלות, ועוד שנתיים תגיד לעצמך "טוב היה קצת קשה בהתחלה אבל סידרו", וגם אם תחליט לא לחזור אליהם, שאר הישראלים יעמדו בתור בכניסה לסוכנות ולא תהיה לצ'מפיון שום סיבה להשתפר. 

פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים מכיר? 

לימוד עולה כסף מישהו פעם אמר לי.

לפני 6 שעות, zaf כתב:

לאור הזמן שהמתין לרכב (8 חודשים) המסקנה ככל הנראה הגיונית. מצד שני עד כה לא היה כזה סרט.

אגב לא יחודי לצ'מפיון. כמעט אצל כל היבואנים המצב היום שונה משנים קודמות.

לא הייתה סוכנות שיכלה לספק רכב במיידי באותה תקופה שביצענו את ההזמנה של פורמנטור, גם היום אם תרצה רכב/אופנוע בלא מעט מקומות, פשוט אין, ולא מדברים איתך, ואני יודע בוודאות כי ניגשתי פיזית וגם עשיתי כמה נסיעות מבחן.

לפני 3 שעות, hans כתב:

איך אמר מאיר אריאל?

לפיכך מוסר השכל:
מי שנדפק פעם אחת -
כבר לא יכול להגמל מזה.

ובנימה רצינית יותר -

צריך להבחין בין:

1. פספוסים של הלקוח טרם קנייה (מושבים לא נוחים)

2. פשלות של סיאט

3. התנהלות של צ'מפיון

אם נתעלם מ-1, ובהינתן מצב שוק של קונים בלבד, הרי שלכאורה פותח השרשור הגיע למסקנה מושכלת שהוא מוכן לשלם כל מחיר בגזרות 2 ו-3 ולו רק בשביל סוף כל סוף לקבל את הרכב. איש איש ושיקוליו וקיטוריו.

1. הרכב מיועד לאישתי, לה זה נוח וטוב, קרא בין השורות :-) ( בלי קשר, עד עכשיו, לא הצלחתי למצוא בחיפוש בפורום כאן תלונות של בעלי פורמנטור אחרים שדומים לשלי )

2. זה לא סיאט זה קופרה, הא? :-)

3. ההתנהלות של צמפיון מבאסת לחלוטין ואני לא מתבייש לאמר לנציגי/מנהלי שירות שמדברים איתי.

אם נתעלם מכל הפרמטרים, שיש את המבט "הזה" שנדלקתם בקראש היסטרי על רכב, זה ממש לא משנה אילו בעיות יש לו, אתם תאהבו אותו ותרצו בו, כמו שאישתי מפרגנת לי כל 3 שנים להחליף לאיזה אופנוע שאני רוצה ( במסגרת התקציב שלנו כמובן ) גם לה מותר להשתגע, הקיטורים הם כמובן שלי כי טיפלתי בכל התהליך רכישה וניירת, אישתי מזמן רצתה לבטל את העסקה בשל הטרטרת והסחבת ( הכי אמיתי שיש ).

שי,

• אהבתי 3

חייה ותן לחיות! :-)

פורסם

סליחה, אבל זה הרבה מלל שרובו נשמע לי כמו התבכיינות נטו, ומרגיש שבחרת לא לבצע נסיעת מבחן.

ריקול? קורה וכנראה עוד יקרה. 50PSI?! מי ישמע. ניילונים של סיאט!? ומה חשבת שאתה קונה? מרצדס?

לגבי התקלות, זה קורה. מבאס שזה קורה ברכב שרק עלה לכביש, אבל בשביל זה יש אחריות. 

נוחות\הנדסת אנוש\ותפעול הממשקים זה משהו שחווים בזמן נסיעת מבחן - או שזה מתאים או שזה דיל ברייקר ואז רוכשים משהו אחר. אם רכשת, אני מבין שהרכב כחבילה כוללת מתאים לכם. 

נסו להשאיר את הטעם המר מאחור ולעבור למוד הנאה :) 

• אהבתי 1
פורסם

יש פה כמה סוגיות שחלקן עקרוניות וחלקן באמת בקטנה.

קודם כל לגביי נסיעת המבחן, כשאני משלם על רכב חדש סכום לא מבוטל אני דורש נסיעת מבחן על הדגם שאני הולך לרכוש (לא מעניין אבזור שניתן להרגיש באולם התצוגה אבל מושבים שונים, צמיגים שונים וכו' אלה דברים שמורגשים רק בנסיעה ויכולים להיות דיל ברייקר.

לגבי המסירה, עבור חובבי רכב ואנשים בכלל שקונים רכבים מהסוג הזה זה בקטנה כי ממילא תשב ללמוד אותו לעומק (אם לא עברת עדין על ספר הרכב עוד לפני המסירה).

הפאקים ברכב עצמו מעצבנים ולא צריכים להיות. גם ברכב חדש של 90K לא מקובל שיצטרכו לכבות ולהדליק את האוטו בשביל דבר בסיסי כמו מזגן וזה שאין פיתרון ברמת היצרן/יבואן זה מאוד מאכזב.

לגבי היחס של צ'מפיון ללקוחותיהם כבר דובר בזה רבות וזה באמת דבר שדי מרתיע אותי לקנות מהם רכב לא בליסינג (למרות שמאוד נהנתי מהקארוק). מגוף כל כך גדול בתחום אני מצפה ליחס ושירות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלי רכישה פרטית של כל תוצרת VAG פסולה.

אני לא מדבר רק מנסיון אישי שלי אלא גם של הורי אשר אכלו לקרדה ול עם רכב אחד.

אכן זה עלה בממון ובהבנה שהיבואן בארץ אינו מעונין להשתנות ואו חלילה לשפר את השירות וזה לא באמת משנה אם אתה קונה סיאט , סקודה , אודי ואו VW.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לאורך ההיסטוריה היכולת של שירות לא מקצועי במכירה לא שינה לי את ההחלטה.  בחירת הרכב המתאים לי לא קשורה לחובבנות מחלקת המכירות.

גליצ'ים קטנים בשבועות הראשונים מבאסים, אבל בשביל זה יש אחריות. 

בסיכום תקופת אחזקת הרכב - התקופה הראשונה לא האפילה על מידת שביעות הרצון.

פורסם

שירות במחלקת המכירות ממש לא קריטי עבורי.

גם גליצ'ים קטנים אני מוכן לקבל אבל בתנאי שהם מטופלים. ממה שעולה כאן זה לא המצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אומנם רכב כבר נקנה ואין מה לעשות בנדון ורק להנות ממנו למרות הדברים המעצבנים . אישית אין מצב שאני רוכש רכב שאני חושק בו ולא חופר עליו כל דבר ברשת. יש המון דברים על דגם הזה גם בחו"ל. בסופו של דבר יש אחריות וזה יסודר . תמסור לאישה שתהנה ממנו.

• רעיון טוב! 2

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 11 שעות, 750f כתב:

רכב של הנסיעות מבחן לא מצוייד בכל החבילות אבזור, אין בכלל את הגג הנפתח בטאץ והכסאות עור, וגם מערכת השמע שונה, אבל אני לא נכנס לזה כרגע. 

נסיעת המבחן הייתה בדגם "העממי" של ה wannabe ? שזה בכלל לא ברור לי עם המהלך של למתג את קופרה בנבדל מסיאט ואז לחזור ולמכור מקביל לסיאט. (זה לא BMW סדרה 1 מונגשת או MB בסיסית העיקר שיש סמל)

את מרבית התלונות רואים בקבוצת בעלי סיאט ב FB, ושם מרביתם בעלי הגרסא העממית ופחות בעלי VZ.

• תוכן חדש...