Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, zaf כתב:

נסיעת המבחן הייתה בדגם "העממי" של ה wannabe ? שזה בכלל לא ברור לי עם המהלך של למתג את קופרה בנבדל מסיאט ואז לחזור ולמכור מקביל לסיאט. (זה לא BMW סדרה 1 מונגשת או MB בסיסית העיקר שיש סמל)

את מרבית התלונות רואים בקבוצת בעלי סיאט ב FB, ושם מרביתם בעלי הגרסא העממית ופחות בעלי VZ.

תסלח לי שאני לא בקיא בסלנג :-) מה הכוונה דגם עממי ( זה עם סמל של סיאט או הקופרה פורמנטור 1.5 ( גם עליה עשינו נסיעת מבחן )? זו הייתה קופרה פורמנטור VZ עם מושבי בד והמינימום של המינימום מבחינת מערכות.

אני כבר כמעט עשור בלי פרצופספר, מבחירה, לפעמים מפספסים דברים חשובים בהיבט של מידע.

שי, 

חייה ותן לחיות! :-)

פורסם (נערך)

בוקר טוב , קראתי את הפוסט וזה ממש מבאס, אני מנהל קבוצה פרטית בפייסבוק  שנקראת  "מועדון סיאט & קופרה ישראל"  מוזמן להצטרף לשם, ואשמח שהפוסט הזה יעלה שם כלשונו ,  
לא מזמן העליתי בקבוצה פוסט המסביר את מהות התקלות סרק, וממה הן נובעות, ולא קשור לתגובות שהעלו כאן על מולטימדיה, הסיבה לחלוטין אחרת .
אגב אני גם בעלים של פורמנטור 310  

https://www.facebook.com/groups/1390159231035466

עריכה אחרונה על ידי מנהל מועדון סיאט וקופרה
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 15 שעות, 750f כתב:

תסלח לי שאני לא בקיא בסלנג :-) מה הכוונה דגם עממי ( זה עם סמל של סיאט או הקופרה פורמנטור 1.5 ( גם עליה עשינו נסיעת מבחן )? זו הייתה קופרה פורמנטור VZ עם מושבי בד והמינימום של המינימום מבחינת מערכות.

אני כבר כמעט עשור בלי פרצופספר, מבחירה, לפעמים מפספסים דברים חשובים בהיבט של מידע.

שי, 

עממי הכוונה לפורמנטור 1.5 . לא זכור לי VZ עם מושב ספורט רגיל -עד כמה שראיתי כל ה VZ הם עם bucket . המערכות זהות ב VZ  על איזה מינימום אתה מדבר?

לפני 5 שעות, מנהל מועדון סיאט וקופרה כתב:

לא מזמן העליתי בקבוצה פוסט המסביר את מהות התקלות סרק, וממה הן נובעות, ולא קשור לתגובות שהעלו כאן על מולטימדיה, הסיבה לחלוטין אחרת .
אגב אני גם בעלים של פורמנטור 310  

https://www.facebook.com/groups/1390159231035466

אתה יכול לפתוח את המאמר לקריאה לכלל הציבור,בבקשה ? הגישה היא רק לבעלי FB 😐 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

עממי הכוונה לפורמנטור 1.5 . לא זכור לי VZ עם מושב ספורט רגיל -עד כמה שראיתי כל ה VZ הם עם bucket . המערכות זהות ב VZ  על איזה מינימום אתה מדבר?

אתה יכול לפתוח את המאמר לקריאה לכלל הציבור,בבקשה ? הגישה היא רק לבעלי FB 😐 

היי לצערי לא כי זה מאמר שלם עם תמונות והסברים , זה קשור קשר ישיר למשבר השבבים  

פורסם

אפשר להדפיס את הפוסט מ FB ל PDF?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ראשית, יש לי חיבה רבה למותגים "המיוחדים" של היצרנים "הרגילים" (אברט, DS, קופרה וכיו"ב).

ברור לי שנעשה שימוש במכללים משותפים/זהים ולא פעם בחלק מפסי ייצור כאלה. שאלתי היא האם התקלות/תופעות שתוארו כאן ובכלל אשר מופיעות בדגמי קופרה, מופיעות גם בדגמי סיאט למיניהם?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לעדכן את השירשור.

ענייני הריקול ( השטיחים, המכסה פלסטיק שסוגר על המנוע ) טרם סופקו ( לא כתבתי הוחלפו כי פשוט לא קיבלנו עם הרכב בטענה שידאגו לזה תוך חודש ימים ).

רשימת השטויות שיש לרכב הזה רק הולכת ונערמת, הפסקנו לתעד בוידאו, אנחנו עושים רשימה בגוגל keep  בתקווה שמישהו שם בקופרה מתישהו יחליט שצריך לטפל בלקוחות שלו, מרגיש ששכחו מאיתנו לחלוטין.

הנה הרשימה שיש לנו:

1. כיסא נהג זז לבד עד ההגה ( פשוט סוגר על הנהג ) בעת פתיחה של הרכב
  2. בעיות תאורה.
  3. מכלולי טאץ' שלא עובדים. 
  4. השמע ברמקולים האחוריים נמוך כל כך, חשבתי שזה כיוון זה מרגיש כאילו החליפו ושמו לי משהו מעליאקספרס.
  5. פתיחה של הרכב מהידית רכב הקידמית ( נהג או נוסע ) פותחים רוב הזמן רק את המושבים האחוריים וצריך לפתוח רק עם השלט.
  6. יש מצבים שהרכב כלל לא רוצה להפתח.
  7. קונסולה ראשית קופאת לחלוטין.
  8. קונסולה מתאפסת אחרי שנוסעים עם הרכב חזק.

משהו אחר שמציק, זה איפוס של המד ק"מ בצורה ידנית, זה כל כך מסורבל, איפ, ועד היום לא מצאתי דרך להציג את הק"מ שעשיתי מול העיניים בלוח שעונים עם ה-7000 תצוגות שיש לו.

מי שלא מכיר את עניין הקונסולה הראשית שקופאת, אז הנה טיפ קטן: לחיצה ממושכת למשך 10 שניות על כפתור ההדלקה, מאפסת את המערכת, רק שהלוגו של קופרה עולה אפשר להמשיך הלאה.

קצת על הרכב והחווית נהיגה שלו:

הרכב, שנוהגים עליו חזק, מדליק. קצת "שקרן", הכוונה, שנוסעים מהר, התחושות לא עברות ב-100% זה כלל לא מרגיש כל כך מהר.

יש לו קטע בפניות שאני מתקשה לבטא במילים, אבל אנסה, שנכנסים לפניה חזק, יש תחושה שעוד רגע הרכב רוצה לאבד אחיזה עם וקטור הפניה, בדיוק באותו רגע צריך לתת גז,  אז קורה משהו מעניין "האף של הרכב" שוקע פנימה והרכב מהדק את הפניה, זה קטע מגניב.

כבר הגעתי למצב של איבוד אחיזה, גם שזה קורה זה מרגיש סוג של נשלט, ולא נזרקתי לחלוטין. 

אני לא זוכר איפה ראיתי, אבל קראתי דברים הזויים שאנשים מצליחים לעשות על מיכל דלק 710 ק"מ, לא ראיתי משהו קרוב לזה אצלנו, הכי גבוה שראיתי היה 510, הממוצע עומד על 410/360 ק"מ למיכל דלק.

זהו לבנתיים.

שי 

• אהבתי 1
  • מבאס 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 26.6.2022 בשעה 16:44, niv כתב:

לגבי התראות פאנטום

"התראות פאנטום"... זה נשמע כל כך מגניב שבא לי לקבל התראה כזו.
פותח השרשור לא הגיע הזמן למכור את הרכב ולקנות טסלה?

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

"התראות פאנטום"... זה נשמע כל כך מגניב שבא לי לקבל התראה כזו.
פותח השרשור לא הגיע הזמן למכור את הרכב ולקנות טסלה?

אתה תנהג בטאבלט.

זו בערך ההודעה הכי מעליבה שיש.

צריך לדווח עליך למנהלים.

• אהבתי 2
  • מצחיק 7

פורסם

אם רשימת תקלות כזאת הייתה קורית, למשל, באלפא, היה קול צעקה של חורבן בית שלישי ואיך היצרן מצדיק את התדמית. זה לא באמת מתקבל על הדעת ברכב חדש, זה מזעזע. מה שרק מחזק את ההנחה על תסמונת סטוקהולם.

וחוויית הנהיגה בטסלה לעומת הפורמנטור לא שונה מהותית.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי תשקול למכור אותו כל עוד באחריות ויש סיכוי להפטר בלי הרבה נזק.

באופן טבעי, אם הזמן התקלות רק יתגברו ומאמין שיהיה לזה ביטוי גם במחירון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אתה יודע כמה רכבים כאלה מפורסמים כבר ביד 2 ? המון , כבר יצא שם של מוצר לא אפוי וכולם כבר מודעים לאין שירות של צמפיון אז להיפתר בלי נזק כלכלי לצערו של פותח השרשור כבר לא אפשרי.

פורסם
לפני 16 שעות, 750f כתב:

הרכב, שנוהגים עליו חזק, מדליק. קצת "שקרן", הכוונה, שנוסעים מהר, התחושות לא עברות ב-100% זה כלל לא מרגיש כל כך מהר.

יש לו קטע בפניות שאני מתקשה לבטא במילים, אבל אנסה, שנכנסים לפניה חזק, יש תחושה שעוד רגע הרכב רוצה לאבד אחיזה עם וקטור הפניה, בדיוק באותו רגע צריך לתת גז,  אז קורה משהו מעניין "האף של הרכב" שוקע פנימה והרכב מהדק את הפניה, זה קטע מגניב.

כבר הגעתי למצב של איבוד אחיזה, גם שזה קורה זה מרגיש סוג של נשלט, ולא נזרקתי לחלוטין. 

אני שם בצד את כל תקלות התוכנה/חשמל/חומרה שפירטת, אבל מה הרקע בנהיגה?

זה שהרכב לא מרגיש מהיר, זה כל רכב מודרני. אתה פשוט בעשור הלא נכון.

לגבי הידוק הפניה תחת גז, זה פשוט מערכות הרכב נוהגות במקומך, ע״י ניהול העברת הכוח ו/או בלימה.

אני בספק שהגעת לאיבוד אחיזה ואתה לא תיזרק לחלוטין בגלל ה-ESP.

נ.ב. תודה על העדכון. תמשיך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...