Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בכוונתי לבצע טרייד אין על הרכב הישן שלי (סיטרואן C3 2010) לרכב חדש מהחברה (צ׳מפיון מוטורס).

החבר׳ה בצ׳מפיון בחרו את מכון הבדיקה, הסכמתי וביצעתי את הבדיקה במכון שהם בחרו.

אחרי שהם ראו את תוצאות הבדיקה הם ביקשו על הרכב 6K כשהמחירון שלו בכלל 19.5K. 

אפשר לדעת מה משם זה כסת״ח ובמה באמת צריך לטפל? כי אני מרגיש שיש פה רכיבה גדולה על התוצאות.

Untitled-1.jpg

פורסם

תוצאות הבדיקה טובות ואפילו מאוד.

תנסה למכור את האוטו לבד, הדגם הזה אף פעם לא קיבל מחירון אבל לדעתי באיזור 10-12 אלף תוכל לקבל. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

תודה רבה!

בעיה קטנה זה שיש לרכב טסט וחידוש ביטוח בעוד חודשיים, רק העסק הזה יעלה לי 3K בערך (אם לא ימצאו בעיות......).

אם לא אצליח למכור אותו בעצמי בחודשיים הקרובים, אפסיד את הכסף ואגיע בערך לסכום של הטרייד (עכשיו הוא מוכנים לשלם עליו 8.5).

ממש להמר...

פורסם
לפני 4 דקות, llaavvii כתב:

ביטחוח לא קשור לערך הרכב,
כשתמכור תקבל החזר יחסי על מה ששילמת בהתאם לכמות הזמן שנשארה עד תום תקופת הביטוח.

חידשת לי, אולי בגלל שלא יצא לי לרכוש רכב שני עדיין 😅. תודה!

פורסם

יחסית למוניטין המאוד מעורער של המותג, בדיקה בהחלט טובה. אחרי הכל גם יפנית בת 12 שקרוב לודאי מחירה משולש תוכל להתגאות בבדיקה כזו. 

• אהבתי 1
פורסם

בעיקרון כל מה שכתוב שם זה קוסמטיקה וחלקים שמתבלים עם הזמן (להוציא רעש ממערכת תזמון/שסתומים, נקישות בהחלפת הילוכים, החלפת דלת שמאל). לא הייתי אומר תחזוקת שבר אבל די נפוץ בשנתונים הללו, לוותר על החלפה של חלקים מסוימים כפי שצוינו בדו"ח.

יהיה יותר מעניין לראות את הדוח השני שאתה הולך לקנות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...