Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 4.5.2022 בשעה 10:20, vadim6385 כתב:

הרכב הזה לא מציע שום יתרון שובר שוק, והוא בנוסף סיני (להרבה אנשים, כולל אותי, יש סלידה מרכבים תוצרת סין).

גם המחיר שלו לא תחרותי מי יודע מה. זה עולה כמו קיה נירו, אבל נמצא בעמדת נחיתות מול נירו phev, לפחות כמו שאני רואה את זה.

אם הייתי צריך עכשיו לבחור או זה או נירו, לא הייתה התלבטות בכלל.

הכל בסדר עם הנירו (חוץ מהיותו אלוף העולם בשיעמום בכל התחומים כולל במראה וביצועים), אבל ה mG מאובזר הרבה יותר מהנירו וגם משמעותית  מהיר יותר בקו ישר. 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, איצו כתב:

הכל בסדר עם הנירו (חוץ מהיותו אלוף העולם בשיעמום בכל התחומים כולל במראה וביצועים),

לא, קרוסאובר PHEV סיני שנראה כמו חיקוי של מאזדה זה מכונת נהיגה מדהימה.

מי שמחפש רכב מעניין, לא MG ולא הנירו לא אמורות לעניין אותו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 19 דקות, vadim6385 כתב:

לא, קרוסאובר PHEV סיני שנראה כמו חיקוי של מאזדה זה מכונת נהיגה מדהימה.

מי שמחפש רכב מעניין, לא MG ולא הנירו לא אמורות לעניין אותו.

אתה לא חיב לתקוף רק בשביל להגיד את המילה האחרונה. 

היכן כתבתי שה mg הוא רכב מדהים או "מעניין"?

פורסם

חבר שקיבל מהעבודה מתלונן על בעיות בעיקר מהמולטימדיה. דוג: לא ניתן להפעיל/לשנות טמפרטורה במזגן בזמן שיחה. 

הוא כבר ניתק כמה פעמים שיחות בגלל החום ברכב, אם לא מדובר בחוסר ידע שלו בתפעול הרכב זו סיבה מספיק טובה בשבילי לפסול אותו. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

החכה בסבלנות לנירו החדשה, אולי אפילו לנירו הישנה בגרסה הפלוס (תהיה מרווחת הרבה יותר?),
אולי האוקטביה פלאג אין תהיה בזמן אספקה סביר...
בכל מקרה גם אני בהתחלה "התרשמתי" מהMG ונראה שהעוגה עדיין לא אפויה עד הסוף.

פורסם

ה MG רכב להתנהלות יומיומית. אל תחפשו התנהגות ספורטיבית, אל תחפשו יוקרה, אל תחפשו הנאה מנהיגה.

רכב לעבודה וחזרה, למשימות היומיום, לצאת לחופשה ולחזור.

משהו בסגנון קורולה.

ואת זה הוא עושה מצויין פלוס.

במחיר שלו, זאת אלטרנטיבה מצוינת למשפחתיות וה 50 ק"מ של הסוללה החשמלית נותנת יתרון לא מבוטל.

במיוחד כשמדובר ברכב מהעבודה, שם שווי השימוש ועלויות התחזוקה נמוכים ממזדה 3 או קורולה.

לא סתם אין צפי למלאי קרוב עבור הליסינג ולא פלא שיש מאות אם לא יותר הזמנות שמחכות (ועוד הרבה, כמוני, שנאלצו לקחת משהו אחר כי הגיע זמן ההחלפה)

פורסם

חייב לציין שבימים האחרונים קראתי הרבה על הרכב ושאלתי חבר שקיבל מהעבודה ואני מבין שלמעט באגים פה ושם במערכת שרובם פתירים יש לרכב לא מעט יתרונות כמו רמת אבזור גבוהה מאוד ביחס לעלות, מרווח, ביצועים מצויינים ושווי שימוש נמוך יכול להיות עסקה מצויינת.

@ceyal איזה רכב בסוף בחרת במקום ה-mg?

פורסם
לפני שעה, daniel204 כתב:

@ceyal איזה רכב בסוף בחרת במקום ה-mg?

מאחר ואין כמעט אף רכב במלאי חברות הליסינג לאספקה מיידית (למעט מיני וסופרמיני) בחרתי במזדה3 ברמת הגימור קומפורט (כי אין צפי אספקה לרמות הגימור הגבוהות יותר).

בחרתי. כן.

אין כלום חוץ מזה 😄 

העסקה נעשתה לשנה, עד שהמצב בשוק יתבהר..אולי..

פורסם

הבנתי שגם cx30, יונדאי אלנטרה, טויוטה קורולה זמינות אני נוטה לcx30 או לעבור לרכב זמני אחר עד שהמבחר יגדל, נראה אם יהיה שינוי עד סוף החודש.

פורסם

אני חיכיתי כמעט שנה כדי שאפשר יהיה לקחת פורסטר, טיגואן או קודיאק עד שהתייאשתי ולקחתי 3008 (לפחות דיזל).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, daniel204 כתב:

הבנתי שגם cx30, יונדאי אלנטרה, טויוטה קורולה זמינות אני נוטה לcx30 או לעבור לרכב זמני אחר עד שהמבחר יגדל, נראה אם יהיה שינוי עד סוף החודש.

אין אלנטרה ואין קורולה.

אולי רק לחברות ליסינג ששיריינו מלאי גדול.

• תוכן חדש...