Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כאבי גב מיאריס 2018 - מתוסכל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בדיוק סיימתי הליך רכישה של יאריס 2018, עשיתי סיבוב קצר והכל היה בסדר. לא הרגשתי משהו מיוחד.

לצערי, בנסיעה הראשונה היום, הגעתי למשפחה לאחר כ-40 ק"מ ואני בדרך לקחת כדור ארקוקסיה לכאבי גב.

לפני שאני מוצא פיתרון בדמות מכירת הרכב (לא מאמין שאני כותב את זה), מישהו הצליח לפתור את הקושי הזה? אשמח לרעיונות.

אגב, מי שחושב להגיד "אמרתי לך" תחסכו את זה ממני, בבחינה הקצרה זה היה בסדר, לצערי לא מתאפשר לנהוג 40 ק"מ.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם (נערך)

אפשר לנסות מושבי "דר. גב",  יש כמה סוגים, כולל עם משענת גב וניפוח. 

לדוגמה:

https://goodlife.co.il/d-r-gb-mdiql-pmp-apvr-mwvlb-alqntrh.html?gclid=CjwKCAjwu_mSBhAYEiwA5BBmf6ULXf-yf0cDlWyQdQZO_lCVcCsKZia4lnEWez7ISD1hatIIM3SwMBoCYt0QAvD_BwE

גם מבחינתי,  המושבים של יאריס בין הגרועים שקיימים. הרגשתי את זה אחרי 10 שניות ישיבה בסלון טויוטה.

משענת גב ללא תמיכה, דקה וישרה  כמו דיקט.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בזמנו כשהייתה לי קורולה, היה לי את אותו סיפור. 

המשענות רשת האלה שאפשר לקנות בסופרפארם ב 20 שקל ממש הצילו אותי. ולא סבלתי יותר מכאבי גב במשך 80 אלף קילומטר.

פורסם

https://motorask.com/why-are-toyota-car-seats-so-uncomfortable/

Safety

The Department of Transportation demands that all car seats must conform with certain safety requirements.

This entails limiting the distance between the back and the headrest of the seat to prevent severe injuries in case of rear-end collisions.

As a result, the seat will become safe but hard and uncomfortable.

Toyota has complied with this requirement hence most Toyota models have high safety scores but poor comfort ratings.

• מעניין 1
פורסם

תודה על התשובות, אבדוק עם אספיר.
בינתיים מסתבר שיש לא מעט עדויות על כאבים כאלו ואחרים ויש כאלו שדווקא טוענים שזה מושב נוח נורא.

מעניין שזו הפעם הראשונה שאני נתקבל בכזה מצב ..

פורסם

תוכל לתאר מה בדיוק לא נוח לך במושב ?

ניסית לכוון את המשענת ? יש כיוונים נוספים לתמיכה לגב תחתון או אולי גובה מושב ?

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי המושב ביאריס גם לא היה נח, אבל אץה רואה ביקורות של אנשים שנח להם כי זה משהו אישי.

אבל בעתיד, נוחות חייבת להיות מהרגע הראשון, אם אתה מתלבט, תפסול.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 שעות, For Martha כתב:

ואני בדרך לקחת כדור ארקוקסיה לכאבי גב.

הכדור בזה ממש לא בריא ואני מציע להתחיל מאפיון הבעיה באופן שיטתי. יכול להיות שזה לא קשור לרכב או גם קשור לרכב, אבל לא בעיקר.

לפני 8 שעות, For Martha כתב:

בינתיים מסתבר שיש לא מעט עדויות על כאבים כאלו ואחרים ויש כאלו שדווקא טוענים שזה מושב נוח נורא

נוחות זה מאוד תלוי בפיסיולוגיה שלך. תתחיל מלשבת נכון ארגונומית. יש מיליון מדריכים ברשת. יש הרבה מאוד מה לשחק עם תנוחת הישיבה.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

רכב זה לא רק שמירת ערך וצריכת דלק.

אין מה לעשות. תמכור ותבחר אחרת לפי הצרכים.

בנוסף, בלי קשר - תטפל בבעיה, היא תצוץ גם במקומות אחרים בחיים, לא רק בנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • לא הבנתי... 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממליץ לנסות כריות וכדו' של דר גב או דברים דומים.

במקרה ולא מסתדר יש לך 2 אופציות, או למכור, או להחליף מושב קומפלט.

אני במקומך הייתי הולך לרפד מקצועי שהיה מפשיט את הכסא ומלביש אותו מחדש שיהיה מותאם אם הספוג והכל במיוחד לך, לדעתי יעלה סביב 1500 ש"ח, וזה עדיף על פתרון של למכור ולחפש רכב כחר שהוא לא יהיה יאריס כהם לא נוחות... וזה אומר שלהתפשר על רכב שלא רצית מהתחלה.

תנסה ללכת לרפד מקצועי ולקבל הצעה מסודרת.

בהצלחה.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אין לי בעיה ללכת לרפד, רק שאין לי מושג מי רפד מומלץ
הכסף פחות רלוונטי בשלב זה, מדובר ברכב שמתאים לצרכים שלי מהמון בחינות.

פורסם
לפני 22 שעות, mcaspi כתב:

https://motorask.com/why-are-toyota-car-seats-so-uncomfortable/

Safety

The Department of Transportation demands that all car seats must conform with certain safety requirements.

This entails limiting the distance between the back and the headrest of the seat to prevent severe injuries in case of rear-end collisions.

As a result, the seat will become safe but hard and uncomfortable.

Toyota has complied with this requirement hence most Toyota models have high safety scores but poor comfort ratings.

איזה קשקוש, לא חסר יצרנים שעומדים בכל תקני הבטיחות וכאלה שבדר"כ מקבלים ציוני בטיחות גבוהים יותר מטויוטה אך מצד שני כאלו שיש להם מושבים נוחים יותר.
אפילון לטויוטה יש כמה דגמים עם מושבים נוחים וכמה עם מושבים נוראייים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...