Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כאבי גב מיאריס 2018 - מתוסכל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמו לך, נסה קודם פתרונות של תמיכה לגב, כמו רשת תומכת מסופרפארם, או הגליל הזה שצילמתי. אפילו מגבת מגולגלת יכולה לעשות את העבודה.

image.png.d01e1f88d022f6558a2a3127916e36eb.png

image.thumb.png.37391d5a4df9fbaab1abd37147b11f6f.png

• רעיון טוב! 2
פורסם

מסכים, לדעתי זו שטות גמורה.
הערכה שלי היא התאמת רכב לשוק מסויים. יש מעין בליטה נוראית במרכז הגב שלוחצת לי עליו בצורה בלתי רגילה - אני פסיעה מלהחליט להעמיד את הרכב למכירה.

הזמנתי מעין כרית מושב מיוחדת - לא יעבוד, אשחרר אותו לדרכו.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

מעדכן כי שמתי כרית קטנה מתחת לגב, עדיין לא עזר.
היום נתקלתי במספר אנשים (כולל הפיזיותרפיסטית שלי) שאמרו שהמושבים נוחים מאוד. אני לא יודע על מה הם מדברים.

אין לי זמן ולא סבלנות להתעסק עם רכישה נוספת, ככל הנראה אחפש טרייד - יש מקום מומלץ?

פורסם

לפני שאתה רץ להפסיד כסף בטרייד, האם אתה יכול לשים אצבע על מה בדיוק מפריע לך במושב ?
קשה\רך מידי ? נמוך מידי ? קטן מידי ? (וכו' וכו')
האם ניסית לעבוד לפי המדריכים במשרתת ולכוון את מושב הנהג באופן שמתאים לנהיגה נכונה ? (מרחק ידיים מההגה \ רגליים מהדוושות)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק.

הכיסא דוחס את הגב שלי לצורה שאינה נוחה עבורי, יש מעין גבעה שמצוייה בחלקו התחתון של המושב (קצת מעט עצם הזנב) קשה כמו אבן ודוחסת את הגב קדימה.
שיחקתי עם המושב למעלה, למטה, הזזתי את הכיסא אחורה קדימה, כלום.

הלוואי ויכולתי לפתור את זה בצורה קלה, אין לי שמץ של מושג מה לעשות, זה הגיע למצב שיש לי כרגע בחילות לאחר נהיגה של 40 דק' (כשהכאב החל כ-10 דק' לאחר הנהיגה).
אין לי בעיה עם הרוחב או האורך (למרות שהייתי שמח שיהיה יותר נדל"ן שם), אבל הנקודה הזו במרכז הגב נוראית.

פורסם

אני חושב שרפד רכב יוכל להפשיט את הכיסוי של המשענת ולבטל לך או להקטין משמעותית את הגבעה הזו בחלק התחתון של המשענת.

הייתי מנסה לקבל חוות דעת של רפד לפני שהייתי מעיף את הרכב, כי בסופו של דבר אמרת שמהרבה בחינות הוא מתאים לך.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תשמע, בסוף הרכב הוא סוג של פשרה, להתחיל להתעסק עם זה מהווה קושי גדול עבורי (לך תיסע, תחזור וכו').
אבקש מרפד שיבדוק זאת, אם אין פיתרון, אני אשחרר אותו. בחיי שאני לא קרציה, אבל זה ברמה אחרת.

פורסם

כמו שאיציק כתב, שים לב לכוונון נכון של הכסא. הרבה פעמים כאבים נוצרים או מחמירים בעקבות זה שמנסים לכוון את משענת הגב כמו כורסת טלוויזיה בזווית אחורה. המשענת אמורה להיות זקופה ב 90 מעלות כך שכל המשקל שלך ייפול על הישבן ועל המושב ולא על הגב והמשענת שלו. הבליטה אז אמורה לתמוך בקימור הגב התחתון שנוצר אז ולא קיים כאשר המשענת מושענת אחורה.

לסיכום: תסתכל שוב במדריכים, ובכל מקרה, טיפול במושב יהיה הרבה יותר כלכלי מהחלפת הרכב במיוחד אם הוא מתאים לך מבחינות אחרות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תודה, המדריכים הם כללי אצבע. אני לא מכיר אף מושב שנדרשת ישיבה של 90 מעלות כדי לקבל תמיכה בגב. בנוסף, בכל הרכבים שנהגתי בהם ב20 שנות נסיוני כנהג לא נצרכתי להתעסק כל כך עם מושב כדי לסדר אותו.
מבחינתי מדובר חד משמעי במקרה בו הסיכוי שלי לתקן את התופעה הולך ופוחת, אילו הרכב היה ללא כריות אוויר, הייתי רוכש מושב חדש - במקרה הזה, לצערי זה לא אפשרי.

מכל פנים, אבדוק עם רפד בתום החג. תודה!

• תוכן חדש...