Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רכב פיז'ו שמוצע למכירה שנתיים על הכביש עם טיפול אחד שנעשה במוסך פרטי באיחור של חודשיים ו 3000 ק"מ מהמלצת היבואן.

האם זה אומר שלמעשה אין אחריות בתוקף?

נהג ותיק

פורסם

לגבי המועד אולי שכח/פיספס.

אך בפועל מותר לעשות טיפול במורשה משרד התחבורה, כול עוד החלפים מאושרים ע"י היבורן.

מה שכן אולי היבואן ינסה להערים קשיים אם תצטרך אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם חלילה תהיה תקלה, אחריות לא תהיה.

זה לא אומר שהרכב פסול, זה אומר שלא תהיה אחריות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 3 שעות, imprezadude כתב:

פשוט מדהים כמה אנשים יכולים להיות אידיוטים ולהתקמצן על טיפול של שמן ופילטר, העיקר לאבד אחריות...

נכון זה מדהים...לא שלי יש שליטה על מה עושה מישהו אחר...

נהג ותיק

פורסם
לפני 3 שעות, discoTD5 כתב:

אם חלילה תהיה תקלה, אחריות לא תהיה.

זה לא אומר שהרכב פסול, זה אומר שלא תהיה אחריות. 

השאלה אם ניתן לוודא בנקודת הזמן הזאת שהאיחור בטיפול לא גרם לנזק שיתגלה רק בעתיד?  

נהג ותיק

פורסם

איחור כזה לא גורם נזק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אחריות שווה כסף ולכן יש לתמחר את הסיכון בהתאם. הרכב לא פסול אוטומטית. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הבעיה היא לא רק האיחור בטיפול במוסך הפרטי אלא גם סוג הטיפול במוסך הפרטי.

בקש מהמוכר את החשבונית על הטיפול. בדוק מה רשום שם בסעיף השמן. האם רק צמיגות או גם סוג השמן שמתאים בדיוק להוראות היצרן.

אם החלטת לרכוש את הרכב, אני הייתי מנסה 'להחזיר אותו בתשובה'. כלומר לקחת אותו למוסך החברה, גם אם עוד לא הגיע הזמן, לבקש החלפה של שממנים, פילטרים (ומצתים אם צריך) לכאלה לפי המפרט. באותה הזדמנות הייתי מבקש לבדוק את הטיימינג ולתעד את הממצאים (שהוא כנראה תקין). הייתי מקפיד מאותו רגע רק להיכנס למוסכי לובינסקי, כדי שאם חלילה תהיה תקלה יהיה לך 'קייס' לבקש התחשבות.

כפי ש @save רשם - יש לזה מחיר.

רצה הבעלים הקודם לחסוך 200 שקל, החסכון הזה יעלה לו היום פי 50. (וזה אגב לקח: מה שזול - יקר)

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

הטיפול נעשה במוסך גבע ויש תעוד מה נעשה בטיפול.

עולה גם השאלה מתי צריך לעשות טיפול שני.

הראשון נעשה במאי 21 במקום במרץ 21 כאשר הרכב היה עם 18K ק"מ

כעת הרכב עם 30K.  האם חייב טיפול מיידי או רק שנה אחרי הקודם?

בכל מקרה הכוונה היא לבדוק את הרכב במוסך יבואן.

נהג ותיק

פורסם

אם מדובר במאי הרי שטיפול השבוע הוא הקדמה שלו בשבועיים-חודש, כך שהשאלה לא רלוונטית.

לטיפול התקופתי במכונית שלי אני מנצל את חופשת הפסח, למרות שעקרונית הוא צריך להתבצע בתחילת מאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, kalda01 כתב:

הטיפול נעשה במוסך גבע ויש תעוד מה נעשה בטיפול.

זה מצויין, כי לגבע יהיה תיעוד מלא ומדוייק, והם יקפידו לשים רק שמן מתאים. 

• אהבתי 1

לשעבר:

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

אם מדובר במאי הרי שטיפול השבוע הוא הקדמה שלו בשבועיים-חודש, כך שהשאלה לא רלוונטית.

לטיפול התקופתי במכונית שלי אני מנצל את חופשת הפסח, למרות שעקרונית הוא צריך להתבצע בתחילת מאי.

לא ברור לי עדיין עניין הטיפול השני...היבואן דורש כל שנה או 15000...כעת הרכב עם 30K.  האם לא מחייב טיפול מיידי למרות שעברו רק 12000 מהקודם?

אם יש למשל רכיב שצריך בדיקה או החלפה אחרי 30K ?

נהג ותיק

• תוכן חדש...