Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בכל מקרה מתכוון לבדוק את הרכב במוסך י.ש. בחיפה.  הבעלים חבר של חבר.  מה שהוא יגיד קדוש.

לגבי הצמיגים, בהנחה שהם כבר 3 שנים ממועד היצור, ומאחר שרואים שחיקה מסוימת ויובש במיוחד בקדמיים, אנסה

גם פה להכניס את זה למיקוח.  כעת מורכבים Michelin Pilot Sport 3

איזה צמיג מומלץ עם דגש על מקסימום נוחות ומינימום רעשי כביש ?

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

פורסם (נערך)

לטמפרטורה מנהלתית מספיק משלין primacy 4 .גם עולים טיפה פחות מצמיג ספורט. הם רכים יחסית, שקטים  ובעלי בלאי מהיר בהתאם. 

אתה הולך לעשות עם הרכב נסיעות מסלול ? אם כן תחשוב על צמיג אחר. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ממש לא הולך לעשות נסיעות מסלול....נסיעות רגועות בכבישי הארץ הידועים באיכותם המופלאה.

אני שואף להחליף לצמיגים הכי שקטים והכי בולמי זעזועים עד כמה שניתן.

נהג ותיק

פורסם
בתאריך 15.4.2022 בשעה 09:01, kalda01 כתב:

הטיפול נעשה במוסך גבע ויש תעוד מה נעשה בטיפול.

עולה גם השאלה מתי צריך לעשות טיפול שני.

הראשון נעשה במאי 21 במקום במרץ 21 כאשר הרכב היה עם 18K ק"מ

כעת הרכב עם 30K.  האם חייב טיפול מיידי או רק שנה אחרי הקודם?

בכל מקרה הכוונה היא לבדוק את הרכב במוסך יבואן.

אתה בטוח שמרווח הטיפולים הוא 15K ולא 20K ק״מ? ברוב דגמי PSA מהשנים האחרונות זה 20K, למשל אצלי (C4 פיקאסו 2017). וזה המספר שנתנו לי שני מוסכי חברה שונים וגבע, בתישאולים טלפונים, כי המידע לא הופיע בניירת שקיבלתי עם המכונית החדשה ואנשי המכירות לא ידעו להגיד (כמובן, בכל מקרה צריך לפחות פעם בשנה, גם בנסועה נמוכה יותר).

פורסם
בתאריך 16.4.2022 בשעה 22:55, nepet כתב:

היו בפורום גם סיפורים על מנוע 1.6 טורבו 165 כס , אבל בסדר. אם בא לך תקנה.

הייתי מציע קודם להתקשר לשירות של לובינסקי ולשאול את כל השאלות ששאלת בפורום , היה עדיף אפילו במייל כדי שיהיה תיעוד אם יבוא יום ותצטרך את האחריות . 

עשיתי בזמנו חיפושים בפורום ובפורומים בחו״ל בנושא, כי יש לי C4 פיקאסו עם ה-THP 165. כמעט כל הדיווחים של בעיות היו בגירסה המקורית של המנוע, ה-THP 156. בגירסה החדשה יותר הוחלפו 20% מהחלקים.
והמנוע במכונית שפות״ש מדבר עליה עם 225 כ״ס זה בכלל פיתוח עוד יותר מאוחר, תואם Euro6, שנמצא בשימוש רק מ-2017 (קוד מנוע EP6FADTX).
https://site.groupe-psa.com/content/uploads/sites/32/2018/04/Fiches_Mot_Essence-EP6_FADTX__FADTX-FADTXD_-.pdf
הבעיה היחידה שגיגול זריז מצא לגביו אמורה היתה להיות מתוקנת החל מ-2019, לפני השנתון המדובר.
https://www.byri.net/2021/03/14/psa-1-6-puretech-engine-motorized-throttle-problem-supported/
כמו כל מנועי ה-THP יש כאן שרשרת תיזמון, לא רצועה, והמלצת היצרן היא להחליף ב-180,000 ק״מ.

פורסם
בתאריך 24.4.2022 בשעה 11:03, kalda01 כתב:

עקרונית, איזה פרמטרים בצמיג יבטיחו מינימום רעשי כביש ומקסימום נסיעה נטולת זעזועים ?

לכל צמיג מפורסמת מידת הרעש שהוא מייצר. אתה מחפש את המספר הנמוך ביותר.

• תוכן חדש...