Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, ציינת שהטיפול האחרון בוצע במאי 21, כלומר לפני 11 חודשים. זה אומר שהטיפול הבא צריך להתבצע במאי 22, גם אם הרכב נסע 3000 ק"מ. אז  אם אתה רוכש את הרכב לא יקרה כלום אם תקדים אותו בעוד שבועיים או חודש, just to be on the safe side. לגבי קילומטראז' - ממה שכתבת אני מסיק שהטיפול הקודם היה ב-18,000 כך שהבא הוא ב-33,000, אבל לוח השנה מכוון לטיפול יותר מוקדם. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברמה עקרונית, לרכוש רכב ממש לפני טיפול זה כמו לקנות ללא טסט ?  זה משהו שסביר להכניס למשא ומתן הכספי?

כמה בערך יעלה טיפול 30 אלף במוסך מורשה פ'ג'ו ?

נהג ותיק

פורסם

למה לא. רק קח בחשבון שלפעמים בעל הרכב ימתין להצעה גבוהה יותר ממתעניין פחות מקצועי, שלא ישים לב, למשל, להיסטורית הטיפולים. שיקול שלך איך להתנהל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

טיפול בין קטן לבינוני עלה לי שנה שעברה 860 ביבואן, 1000 שקל זה יהיה טיפול שכולל גם מצתים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, kalda01 כתב:

ברמה עקרונית, לרכוש רכב ממש לפני טיפול זה כמו לקנות ללא טסט ?  זה משהו שסביר להכניס למשא ומתן הכספי?

כמה בערך יעלה טיפול 30 אלף במוסך מורשה פ'ג'ו ?

תתקשר למוסך היבואן שאתה רוצה לבצע בו את הטיפול ותבקש הצעת מחיר לטיפול. אם ישאלו תגיד שזה הרכב שלך.

תן להם מספר רכב וק"מ ותקבל הצעה מדוייקת.

אני לא מבין למה אתה מתעקש על הרכב הזה. 

מנוע ה-1.2 הוא ככה"נ עדיין פצצת זמן מתקתקת, והאחריות היא חצי נחמה. שפה אין לך.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 15.4.2022 בשעה 16:29, Nakamichi כתב:

תתקשר למוסך היבואן שאתה רוצה לבצע בו את הטיפול ותבקש הצעת מחיר לטיפול. אם ישאלו תגיד שזה הרכב שלך.

תן להם מספר רכב וק"מ ותקבל הצעה מדוייקת.

אני לא מבין למה אתה מתעקש על הרכב הזה. 

מנוע ה-1.2 הוא ככה"נ עדיין פצצת זמן מתקתקת, והאחריות היא חצי נחמה. שפה אין לך.

לא מדובר במנוע 1.2 אלא 1.6 טורבו, ואין הרבה היצע לדגם כזה.

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

פורסם

היו בפורום גם סיפורים על מנוע 1.6 טורבו 165 כס , אבל בסדר. אם בא לך תקנה.

הייתי מציע קודם להתקשר לשירות של לובינסקי ולשאול את כל השאלות ששאלת בפורום , היה עדיף אפילו במייל כדי שיהיה תיעוד אם יבוא יום ותצטרך את האחריות . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אחרי ברור מול מוסך מורשה..הטיפולים ברכב הזה כל 20K או שנה...כלומר אם הטיפול היה במאי 21 עם 18K,

וכעת יש 30K אז צריך טיפול שני במאי 22

עלות משוערת של טיפול שני שגרתי במוסך יבואן 1600 כולל מע"מ.

שאלה נוספת בקשר לצמיגים.  יש כעת על הרכב צמיגי מישלין מקוריים 225/40/R18 עם תאריך מ 2019.

מתי מומלץ להחליף את הצמיגים האלה ?

נהג ותיק

פורסם (נערך)

למה טיפול שנתי עולה ₪1600 ? ביררת ?

זה נשמע יקר להחריד. 

כמה יעלה טיפול כזה אצל גבע ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לא רואה כאן שום מקום להיסטריה או לשפוט את הבעלים הנוכחי, מי יודע מה קרה לו בתקופה המשוגעת, איחר קצת.

תכלס הרכב טופל במוסך מעולה באיחור קל שהוא חסר משמעות מכנית.

הקילומטרז' נמוך וממילא האחריות מסתיימת עוד שנה. 

דווקא רואה כאן הזדמנות: את ענין האחריות תוכל למנף מול הקונה להורדה במחיר של רכב תכלס כמעט חדש.

המישלנים - איזה דגם? בכל מקרה (נגיד פרמסי) אמורים להחזיק עד 45K / 3-4 שנים ככה שגם כך יש לך שקט. (שים לב ש"2019" כשלעצמו לא אומר כלום, בדוק מה השבוע. יכול להיות 01 וכול להיות 52).

את הטיפול השני תעשה כאילו הראשון נעשה בזמן, תיישר קו.  ההבדלים מזעריים.

ההתנערות של היבואן מאחריות אחרי עיכוב של חודש בלבד היא ביזיון (10% בקילומטראז' דווקא הגיוני.)

הדבר שמוזר בכל הסיפור הזה זה עלות של טיפול קטן, מה מיוחד בו? החלפת נוזל בלמים? כשנעשית כמו שצריך (ניקוז מכל משאבות ולא רק מהמיכל) לוקחת חצי שעה יותר. פלאגים אחרי 30K? רק בניקל הכי אלמנטריים וסביר שגם אז, אחרי בדיקה. רפידות?  

עריכה אחרונה על ידי אבנר.אלקיים
  • תוכן חדש...