Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת ביצועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם יש בישראל דיינו ( Dyno ) או איזשהו מקום שבו אוכל לבדוק את הביצועים של המנוע ?

תודה מראש

פורסם

הטכניקה שלי לבדיקת ביצועי המנוע היא אחת לרבעון להוריד נתוני יצרן לכביש (במישור כמובן)

זו ההוכחה החותכת מבחינתי שיחידת הכוח מוציאה את ההספק שהיא אמורה לספק.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

רואים ששיחקת יותר מידיי ב"אנדרגראונד 2" , אין בארץ מכון לבדיקת ביצועי מנוע , חבר טוב שלי עשה בדיקה ולא מצא דבר כזה בארצנו.

בישביל מה גם ? כל עוד האוטו סוחב כמו שהוא אמור אז אין צורך לעשות בדיקת ביצועים

פורסם

"מכון לבדיקת ביצועי מנוע"?! LMAO

יש דיינומטרים בארץ.

ואם היית טורח להסתכל בקישור שהוצג קודם לכן בת'רד, היית חוסך מאיתנו את חוכמת האינטרנט הזאת שלך...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
רואים ששיחקת יותר מידיי ב"אנדרגראונד 2" , אין בארץ מכון לבדיקת ביצועי מנוע , חבר טוב שלי עשה בדיקה ולא מצא דבר כזה בארצנו.

בישביל מה גם ? כל עוד האוטו סוחב כמו שהוא אמור אז אין צורך לעשות בדיקת ביצועים

אתה אף פעם לא מפספס הזדמנות לשפוך את ערמת השטויות שלך. מאיפה אתה חופר את השטויות האלה?

יום אחד אתה תתן תשובה שגויה בנושא קריטי, ואתה תזיק למישהו.

• תוכן חדש...